luni, 4 decembrie 2023

Bradul Advent 04 - Un secret de Mos Craciun: biscuiti dulci, amigurumi.



Si ce mai faceti voi? Astazi, in bradutul advent am gasit.....  o piesa de puzzle, desigur. Apoi, am verificat listuta si am trecut la framantat, adica crosetat, Prajiturele Ameskeria (este un model primit ca bonus la cursul pe care l-am facut). Nu aveti idee de cand imi doream eu sa am ocazia sa prajituresc astfel. De fapt, sase prajiurele sunt gata de ceva timp:





Am reusit sa le fac agatatori in ton - parca ar fi acadelele acelea alb-rosu, care imi par a arata foarte bine prin Pomul de Craciun (ca si  ornamennte, ma refer):



Astazi am reusit sa mai fac doua - am epuizat ochisorii de genul acesta si oricum nu mi-a permis nici tipul sa fac mai multi. Dar sunt foarte fericita ca am reusit. 





Si o poza de grup cu toti 8.

Biscuiteii au ceva legatura cu Secretul lui Mos Craciun. Se pare ca lui ii plac mult - chiar si cei crosetati, nu doar cei „framantati”. :)

M-am bucurat sa ii lucrez alaturi de Buni si Kouki. Si acum... ma pregatesc sa vad cum voi rezolva temele de la celelalte doua calendare :D.

Pe curand!

ps: Azi se auzea muzica de afara... si cand m-am uitat pe geam, iata ce am vazut: colindatori cu ... Ursul. Se pare.



Pe mai tarziu!

8 comments :

MNiko spunea... [Raspunde]

Cele mai simpatice prăjiturle. Cât de drăgălașe sunt așa cu ochișori!

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko :D si o sa faca si picioare cat de curand.. invizibile.. :)).
Da, sunt foarte simpatice. De cand am vazut modelul prima data mi-am dorit sa fac si eu :). Ma bucur ca iti plac.
Pupici!!

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Vaaai ce frumoși sunt! Pofta buna la croșetat!

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordalisoIti multumesc. Chiar am crosetat ieri ceva ... cum prind cate o portita, incerc sa mai reduc lista aia lunga de restante.
Oricum prefer daca se poate sa imi tin mainile si mintea ocupate.. imi ridica moralul si nu imi lasa momente de gandire la lucrurile mai putin bune..
Pupici!!

Diana spunea... [Raspunde]

Au unii niste idei! 😊 Si au altii talent cu carul! 😊 Arata excelent prajiturelele! 😍
Faina trupa cu "Ursul"! Plimba ursul, altfel spus. Mie-mi plac astfel de manifestari (recunosc, ma bucur ca nu trebuie sa ii aud prea mult timp, cand am altele de facut) 😊
Pupici! 💗

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana ma bucur tare mult ca iti plac prajiturelele. Eu recunosc ca as fi facut modelul un pic altfel (poate ca voi incerca) - dar simt nevoia sa interpretez si modele facute de altii - pentru relaxare stii, ca atunci cand creezi de la zero e nevoie sa fii atent la ce faci.. sa calculezi alea alea.. asam aici pui un semn unde ai ramas si e altceva.

Da, da il plimba :)))).Sa stii ca acestia sunt deja mai moderni, au casetofon... :D
Pupici!!

Diana spunea... [Raspunde]

Prajiturica mea zambeste din brad! 😊 E taaaare dragalasa! 😍 Multumesc! ❤ 😘
Eu nu l-as fi facut deloc. 😃 Sa cos pe carton m-am mai invatat (desi gresesc cu modelul in fatza), dar croseta nu vrea sa se imprieteneasca cu mine (sau eu cu ea?)
Pupici! 💗

Eu am intalnit pe cei care plimba Capra! 😃 Azi am vazut un nene cu mielul in brate - daca nu ma insala memoria... traditia e pentru 1 ianuarie (dar nici ce mai stiu nu mai stiu!). Oricum, era taaaare dragalas mielutul! Statea in bratele omului si parea ca zambeste! Ma doare sufletul sa ma gandesc ca ar putea fi facut... friptura. :-((((

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana :* ce ma bucur ca iti place si ca am reusit sa le fac si sa le trimit!! :D
Sa stii ca daca ii dai o sansa (sau mai multe.. lol) s-ar putea sa va imprieteniti bine de tot :D.

Da mielul e pentru 1 Vasilica :D Vai ce mai pateam cu Dodo in perioada aia... :)))) .Era imposibil sa nu mi-l faca cineva miel. :))))

Mieii sunt in siguranta cu mine. Sunt de-a lor pana la urma (ca-s berbec.. haha)
Pupici cu drag 🤗

Trimiteți un comentariu