joi, 21 decembrie 2023

Advent Calendar - Ziua 21 ” Îngerași ”


Adventul fotografic - Ediția a II-a  a venit cu tema foarte frumoasa care parca m-a trezit asa un pic la realitate! Eu mai am de facut niste ingeri acum... cand? .😲😅 Ieri am pierdut jumatate de zi.. si inca ma resimt dupa „tratatia” aceea absolut oribila. In fine.. sunt aici, exist in continuare (parca as fi rochita randunicii (poate de aia imi si place planta aceea).

Dar revenind la tema, caci uite ca m-am luat cu vorba, aceasta este Ingerasi. Iar in AEC  pam pam, azi am gasit forme pentru briose. Ahaaa deci asa sta treaba. Pai.. sa vedem ce putem face, nu? :)

Kouki s-a gandit sa imi dea o labuta de ajutor. Asa ca a asteptat cuminte sa termin ingerasul. Am facut doar unul... deocamdata. Mi-a placut mult ideea pe care o vazusem in clipul pe care il voi insera mai jos, cu mentiunea ca eu am facut tot din amintiri, cu banda dublu adeziva, cu mai putine bucatele de servetel pierdute pe la taieri :)))). Si improvizattiile de rigoare!


M-am inarmat cu patru suporturi mari pentru briose, banda dublu-adeziva, ceva fir de bumbac, un fir sclipitor pe care nul-am mai folosit (in schimb am incercat niste banda adeziva sclipitoare foarte faina, din setul de trei din care face parte si cea folosita la globul disco, daca va mai amintiti). Si putin puf de umplutura - pentru capsor. Si mi-a iesit asa ceva:




Clipul care m-a inspirat sa incerc sa fac si eu un astfel de ingeras il voi insera mai jos. Mie imi place si varianta facuta de mine :)). Am pastrat cat de cat ideea de baza (am mai adaugat elemente (la spate ... par ) si am omis funda de la gat (uitasem de ea oricum). 

In Bradul Advent 21: Un bradut si doua stelute cu sclipiri. (Reflexii in Oglinda 43)! A fost o activitate tare draguta :

Imi place mult cum arata la Buni in bradut si m-am bucurat ca si ei i-a placut cand l-am terminat. Mai avem putin... si nu imi vine sa cred. Sper sa reusesc sa ma ocup si eu de diplome sa le trimit in seara asta... noaptea adica :)).

Pe curand!

🎄

Ziua 21 in Calendarele Advent 2010-2023💗:
 

 

🎄🎄
 
Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
Colectia de Colinde pe Copilarim
Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna

🎄🎄🎄
 
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.

4 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Imi place modelul tau de ingeras. Este ceva mai elaborat, insa este de efect!
Felicitari, draga Rux! Un weekend la fel de inspirat!❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana si mie mi-a placut mult - cred ca as mai face cativa - poate cand se va mai linisti un pic iuresul si ne-om mai aseza si noi... ca vorba aceea Ingreasi nu faci doar de Craciun :)
Pupici cu drag

MNiko spunea... [Raspunde]

Deci de asta era îngerașul din forme de brioșe în postarea anterioară. Foarte frumos. Mă bucur să îl văd pe Kouki.

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko Daa :). Kouki trimite si el pupici - m-a albit pe mana stanga tot dand cu nasul. Nu ma lasa deloc sa scriu :)) si voiam sa profit de mica fereastra care s-a ivit.
Ingerasul sta asa frumos in bradutul lui Buni. Parca o vegheaza.

Trimiteți un comentariu