miercuri, 20 decembrie 2023

Advent Calendar - Ziua 20 ” Acadele ”


In Adventul fotografic - Ediția a II-a  am primit astazi tema acadele . Iar in AEC  se ascundeau Bețe de chibrit și confetti.

Azi aveam un oarecare avantaj - pentru ca activitatea din Brad o realizasem deja (ce nu am apucat inca sa fac e sa ii arat pozele lui Buni, sa ne amuzam). Dar totul a luat o intorsatura neasteptata. Am apucat insa sa fac cateva lucruri. 

Pentru inceput..... o acadea in genul celor facute de Mihaela si Monica... doar ca ocupandu-ma de ea azi noapte, pesemne eram pe jumatate adormita si a iesit cam.. ciufulita. Dupa care m-am apucat sa construiesc - ce, nici eu nu stiam prea bine la inceput:


Oricum, un fel de .. dispozitiv - un suport de brad creator de ... acadele. Da, chiar asa. Am folosit o baza de la un scoci care tocmai s-a terminat, bete si am impletit fire rosu si alb asemenea acadelelor, sau ciubucurilor craciunesti. La baza am lipit confetti verzi. Si.. am lipit una albastra pe ciufulita acadea:



Imi place tare mult suportelul - are capetele betelor vopsite in rosu si alb. Si as fi vrut sa mai fac cateva lucruri cand am fost intrerupta de ceva... cred ca un condiment. Ceva oribil.. si ma simt inca nu tocmai bine... in sensul ca as vrea sa ma mut undeva departe intr-un loc unde sa nu existe asa ceva ... na, asta ca sa va faceti o idee de cat de bine e. Totusi, dupa vreo doua ore de dardait in fosta mea camera actualmente inca depozit, iata-ma la laptop scriind cat pot de repede articolul, acompaniata de Kouki ... care tremura.. habar nu am de ce. Poate tot de la ce mi-a facut si mie rau. 

In Bradul advent 20: Miercurea fara cuvinte - AI o sesiune foto Craciuneasca 🎄! Preferata mea este poza aceasta, in care arat foarte eu :). 

Si... mai jos, deja nelipsita retrospectiva:

🎄

Ziua 20 in Calendarele Advent 2010-2023 💗:
 
Linkuri directe: 

🎄🎄
 
Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
Colectia de Colinde pe Copilarim
Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna

🎄🎄🎄
 
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.

 

6 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Iarasi o idee minunata de a mai construi un bradut!
Arata minunat! Imi pare rau de intamplare. Sper sa va reveniti repede.
Pupici! ❤️😘

CARMEN spunea... [Raspunde]

ce dragute acadele ai reusit! Iti vine sa musti! ☺
Imi plac toate acestea când le vad oferite prin târguri... Lollipop, Swirl, Spiral Candy, Candy Cane Lane... abia ma abtin! Sunt bombe de calorii... dar macar de Craciun tot imi cumpar una!
Mai sunt doar 2 zile si jumatate si vom impodobi bradulllll! Asa ma bucur! Dar mai ales, ma bucur ca astazi este ultima zi de lucru din acest an! Acum am pauza de amiaza, apoi mai lucrez pâna la ora 15! Juhuuuu... Vacanta e foarte aproape!
Te pup. O zi minunata Rux draga! 💖🎄💖

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana Sa stii ca imi place mult suportelul pentru brad - il am incamera mea si chiar uitasem ca l-am fotografiat si cu dulcele in el :)).

Ma bucur ca iti place :*.

Ah... azi ne-au oferit un bonus deversare pe coloana de la baie de chestie din aia de la aer conditionat, care miroase ca acetona. Finut..Vin sarbatorile :))). Si tocmai uitase Mami sa mai lipeasca la usa, ca azi a fost zi de spalat si masina acolo e :)).

Oricum, fata de alti ani. e bine.

pup cu drag :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN ma bucur ca iti place.. De fapt e una singura si suportelul sau masina de facut acadele. Cu cat ma uit mai mult la suportel mi se pare ca e parte dintr-un univers dulce :)).

Eu nu mai stiu cum se numeau niste bombonele cu rosu si alb.. pe care le mancam acum cativa ani... :)))). Multi ani.. prin 2000. Erau fis rosu cu alb si parca aveau ca un bumb in mijoc. Si nu am gasit inca oe net. Dar erau bune.

Si eu ma bucur .. doar ca tocmai am reaizat ca inca nu m-am apucat sa fac diplomele si bradul virtual :O. :)))))
Panic mode.. Glumesc.. desigur. Cu panic mode.. cu restul... hmm sa vedem cum le aranjez.
Concediu placuuuuut!!
Pup cu drag :) Multumesc la fel :)

MNiko spunea... [Raspunde]

Frumoase și acadelele și suportul pentru brad. Zici că așa a fost gândit de la început. Felicitări.

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko l-am pus in decoratiune si asa de mult imi place cum arata sub clopot!! Cu micul colindator. echilibreaza cumva cromatic aranjamentul.
Pupici!!

Trimiteți un comentariu