joi, 14 decembrie 2023

Advent Calendar - Ziua 14 ” Stea, steluță/steluțe ”


Buna!

Adventul fotografic - Ediția a II-a  ne-a adus tema stea, steluta/stelute. Iar in AEC am gasit sarma plusata! O bucurie - tare mult imi place. In plus, m-a jucat si cu Buni si am sfasit prin a ii impodobi crenguta de brad (din curtea bunicilor).

Am avut doua sarme in nuante (superbe, de care nu mai vazusem) de verde. Ei bine, pe acelea am apucat sa le formez cumva in braduti. Celelalte proiecte le-am facut cu Buni. Dar sa va arat intai braduti mei micuti si instelati:


Nu stiu cum vi se par voua, dar eu ii ador. Sunt atat de dragalasi. In cel verde inchis am pus pompoms sau bulgarasi... si sus o steluta cu irizatii din pachetelul cu confeti de masa de la Mihaela (Mniko). Si al doilea a primit o steluta tot de acolo, in varf. Iar pe crengute (lol) stelute mici albe - pe acestea le-am cules dintr-o panglica ce are fulgi (daca va amintiti ca i-am atasat lui Risu pe rochie un fulg mai mare si alb zilele trecute? Stelele erau in mijloc la fulgi. Le-am recuperat - stau perfect asa in bradut, nu trebuie nici sa le lipesc (ceea ce pe mine ma ajuta mult, mai ales acum ca am cam terminat banda de lipit).

Dupa care. ii arat lui Buni in poze de aproape bradutii si ii dau sa vada sarma plusata.Ma gandisem sa fac ursuleti.. nu nu! Dar ce sa fac? Si uite-asa, cu rozul (care nu prea pare roz.. haha) ales de Buni. am facut un fluturas. Am folosit doua sarme roz si una galbena pentru centru. Nici eu nu stiu cum de am reusit, a fost ceva asa de moment:


Lui Buni i-a placut asa de mult, ca a mai comandat unul! Norocul meu ca mai aveam si o pereche de sarme bleu si cu cea galbena ramasa, a  iesit fluturasulnumarul doi:

Adjudecati! Spre marea mea bucurie. Si daca aveti putintica rabdare, ii vedeti sin brad ceva mai jos. Cat arata de frumos :D

Dupa care am ajuns sa fac doua portocale (ca doua sarme portocalii am avut) in cosulet (facut baza din bleumarin, apoi partea de sus din mov si tortita rosie .(capatul tortitei trece prin cele doua portocale ca sa le sustina in cos):


Asa ca azi i-am impodobit bradutul lui Buni (Bradut care sta cu fata spre oglinda, dat trecem peste :))).Ei uite ca poza asta ar fi mers la RIO(cred ca o voi adauga si acolo, de ce nu!).


Si daca vreti sa cititi si despre globul meu disco sclipicios ... iata: Bradul Advent 14: Glob disco (P.V. #17) (Reflexii in Oglinda 42).

Pe maine!!

🌲
 
Ziua 14 in Calendarele Advent 2010-2023 💗:



🎄🎄
 
Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
Colectia de Colinde pe Copilarim
Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna
🎄🎄🎄
 

Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.  

8 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Oooo! Ce de-a idei pe aici, pe langa Buni!
O colectie minunata!
Pupicei!❤️😘

MNiko spunea... [Raspunde]

Ce joacă fumoasă. Mă bucur mult că a participat și Buni la ea. Mi-au plăcut absolut toate, și brăduții decorați, și flurturații, dar și coșulețul cu mandarine!
Felicitări!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana m-am bucurat enorm ca am prins-o in jocul cu plusatele :D. Si asa mult i-au placut flutureii.. doar ca mai vroia o portocala pe acolo :)) Cica doua sunt prea putine.. haha. pana la urma s-a multumit cu doua :D
Pupici!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko si eu m-am bucurat tare mult. Bine ca am apucat sa fac bradutii :D. Ca la restul nu am avut loc de intors. Nu ca mi-ar parea rau :D Din contra.
Cosuletul chiar a fost comanda speciala. Stii cat ma bucur ca am reusit sa il fac ? :D
Pupici cu drag

Diana spunea... [Raspunde]

Fain de tot ca Buni particip la activitatile creative! ❤
Sunt minunate formele pe care le-ai dat sarmelor plusate! Pentru fluturasi mi-am exprimat, deja, admiratia (asa e cand intarzii si schimb ordinea vizualizarilor). 😊
Felicitari! Pupici! 💗

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana nu prea are de ales... :)))). Ma prezint cu materialele si incep sa turui... Uneori am sorti de izbanda, alteori nu prea, dar nu ma las :))).

A vreut un cos cu portocale. acum ce era sa fac ? :))))))

Te pup cu drag!!

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Toate sunt frumoase și e minunat că o antrenezi și pe Buni in activități, dar coșul cu portocale este cel mai aparte!

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordalisoMa bucr ca iti plac! La cos chiar a tinut si nu am avut deloc loc de intors... inca nu stiu cum de am reusit sa il fac din trei plusate :))))) sdar sta si vad ca inca nu a atentat nimeni la portocale :))))))
Pupici!! :*

Trimiteți un comentariu