luni, 11 decembrie 2023

Advent Calendar - Ziua 11 ” Coroniță ”

Buna!!

Adventul fotografic - Ediția a II-a  are astazi o tema dragalasa: Coroniță. In sertarasul din AEC se ascund insa piese de puzzle.. si acum vine o mare dilema.. fac puzzle sau il transform?

Evident ca..... amandoua. Pentru ca, din fericire, am primit piese cat se poate de faine care montate formau nu mai putin de trei combinatii:

Evident ca fluturele (care este adorabil - ce ma bucur ca mi-a picat ceva asa de dragut) si „peisajul” le voi transforma in tablouri, cel mai propbabil. Iar trio-ul... dar voi vedeti ce vad si eu? Ca acolo e simetrie... e potential de transformat in.... ren :D. 

Ceea ce, fara a mai lungi vorba, am si facut, pentru a putea atasa unei coronite. Baza coronitei a fost un cerc alb, pe care cred ca l-am luat de la un tub mai gros cu ceva calciu efervescent (mai mult ca sigur). Daca isi mai ia Mami, va trebui sa fi pe faza :))). Ca e chiar fain! 

De cum a fost gata Rukkusu, care tocmai probase o tinuta noua (Bradul Advent 11: O noua tinuta cu... o coronita?), a tinut sa i-l aduca lui Risu, care se schimba pentru poza de Advent: S-au pus sa faca planuri si in legatura cu puzzle-urile, dar le-am taiat avantul - avem atatea de facut.. dar le vine si lor randul.

Detalii cu coronita, mai jos:

Nu am vrut sa vopsesc piesele. chiar mi-au placut asa - poate daca nu era combinatia acesta le-as fi vopsit. Dar era pacat, pentru ca este frumoasa. Am lipit cu faimoasa banda dublu adeziva pusa in 4 niste bilute de polistiren primite tot la AEC: una aurie drept nas, si cate 3 alb - stralucitoare pentru cornite. Am mai lipit unai mare pe baza crosetata.

Apoi am fixat renul in mijloc, centrat. Dar sa va arat detalii pe un fundal rosu (care, intre noi fie vorba, este pantalonul de la pijamaua - trening, cu .. stati..Gremlin? 😅 - am primit-o de la Mami anul acesta):

Nu stiu cat se observa, dar are puff iesit in afara in fata, iar in spate se creaza cumva inimioare. Este un model de moment si nu mi l-am notat, insa mi se pare extrem de dragut. Sper sa va placa si voua.

Pe maine!


🌲

Ziua 11 in Calendarele Advent 2010-2023 💗:


Linkuri directe:


🎄🎄
 

Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
Colectia de Colinde pe Copilarim
Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna

🎄🎄🎄
 
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.
 
 

 

10 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

oooowow... ce tehnica speciala, ce maiestrie! Foarte faina coronita ta! Felicitari! O idee foarte interesanta sa combini atâtea materiale diferite°
O zi minunata sa ai. Pup ❤️😘😊

MNiko spunea... [Raspunde]

Frumoasă coronița albă elegantă. În prima poză nici nu am văzut renul pe ea, abia când am citit l-am descoperit. Rukkusu pare așa elegantă cu această ținută! Ce faceti voi acolo, numai parada modei, chiar și cu pizamale?

Suzana spunea... [Raspunde]

Ce frumoase fragmente, intr-adevar. Stiu cutiutele alea. In poza diametrul parea mai marisor. Tare frumoasa coronita! Felicitari, Rux! Pupici!❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN sa stii ca imi place enorm sa fac coronite din acestea pe baza de cerc. Faceam intr-un timp si dreamcatchere. am vrut sa fac si anul acesta cate una sa o trimit dar toate bazele mele le-am strans cand a cazut Buni si habar nu am in ce cutie sunt. Asa ca o las pe ocazia viitoare :).
La fiecare coronita fac altfel :). Dar la asta nu stiu ce mi-a venit sa fac asa si arata atat de draguta in realitate.
Ma bucur ca iti place :*
Pup cu drag 🤗

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko da, se pierde din cauza backgroundului... de aceea am si facut pozele pe fundal rosu, unde se vede parca mai bine. Dar atat de tare m-am bucurat de combinatia aceea perfecta - de trei piese!!! Ma bucur ca iti plac hainutele noi. Sunt tranformate din ciorapi. Au si ele nevoie de hainute pufoase de iarna. hihi
Pup cu drag 🤗

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana stii cat m-am bucurat? :D Dintr-unul clar face ceva tablou deco, din celalalt ma gandeam ca poate o masa...
Iar trio simetria m-a servit la fix pentru ren :)))
Sunt de la Sandoz. Care este mai grasut un pic decat tuburile obisnuite. Este aproape ca cercurile de la bidoanele de 5 litri. :D
Iti multumesc mult.
Pup cu drag 🤗

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Ce bine ai potrivit piesele pentru ren! Și coronița albă este foarte elegantă, in ton cu fetele dealtfel.

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso am avut efectiv ceea ce se numeste: noroc chior :)))). Mi-au picat alea trei care nu faceau parte din celelalte doua imagini si mai erau si simetrice doua fata de cea din centru. Adica efectiv tipau la mine ce sa fac :))).
Ma bucur ca iti place coronita. Si eu o ador!!
Pupici!

Diana spunea... [Raspunde]

Ca doua bune prietene, se lauda pe rand cu acea frumoasa coronita! 😍
Fluturasul este, si el, foarte frumos.
Pupici! 💗

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana imi place tare mult coronita aceea .. ii tot dau tarcoale cum sunt in preajma ei. Nu imi vine sa cred cum s-a nimerit sa am fox trei piese care sa fir simpetrice si sa iasa un ren din ele :)). Cap de ren..
Inca nu am montat pe ceva cele doua puzzle-uri mici. Dar abia astept sa le vina randul. Sunt asa dragute. Toate au fost frumoase:)
Pupici cu drag 🤗

Trimiteți un comentariu