duminică, 31 decembrie 2023

#03 Decembrie 2023 in imagini - 366 de zile cu Risu.

A mai trecut o luna (si ce luna plina - stiu ca din lista de mai jos nu pare asa, dar sa inultim x2 ). Asa si trebuie - doar este decembrie!!

Mi-ar placea ca anul viitor sa reiau filmarile. Ce frumos ar fi - filmulete scurte, cateva minte (sore jumatate de ora asa.. - da stiu, azi am multe glume la activ). Vom vedea - oricum de prin primavara, pana atunci sper sa gasesc cumva si timp sa ma odihnesc, dar si timp de organizare si nu numai. As vrea sa ma ocup putin si de grafica... nu am mai facut de atatia ani ceva nou. E buna si reciclarea, dar mi-e dor sa desenez si tableta hiberneaza cam de mult timp. Zau asa.

In loc sa scriu despre decembrie, eu astern un fel de rezolutii -  pai se poate? :) Se pare ca da.. haha. 

Ma bucur ca am mai petrecut o luna impreuna - Risu a ajuns deja la trei luni de activitate. Rukkusu s-a strecurat la greu prin decor (lol) - adica din poze.  Si a fost frumos. sa ne reamintim:

🎄Decembrie 2023

Va doresc un an nou 2024 minunat!! Si mie, pe langa sanatate (ceea ce-mi doresc pentru toata familia si ceea ce va doresc si voua) si spor si inspiratie (si mai mult timp pentru cursuri si creatii si citit si ar mai fi dar ma opresc aici, ca acum incepe numaratoarea inversa).

Ja ne!!

4 comments :

MNiko spunea... [Raspunde]

Ce frumoase sunt pozle cu brăduțul de advent aliniate toate în această postare!
Și pt că tot vorbeai de rezoluții și de dorinta ta de a desena, uite cum se aliniază planetele si se produc cioncidențe. Te invit ca la transformori creative, rubrica „la indigo” să desenezi. Ia-o ca pe un mic imbold de a scoate tableta grafică din hibernare.

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko ma bucur mult ca iti place! Si eu ma uitam cum s-a nimerit... Mi-am amintit ca prin al doilea an de advent cred, deci prin 2011, sa fac niste fulgi desenati pe niste coli albe.. erau de toate tipurile..
Proocarea este super tare - tableta nu e chiar bagata pe undeva anume (De fapt cea veche e sub pat si cea noua pe masuta. Problema e programul :))). Programul de desenat. Nu mai merge sa il iau ca pe vremuri, au simplificat prietenii atat de mult toate ca ti se face lehamite.
Dar! E o idee draguta si voi incerca sa o pun in aplicare (chiar daca un timp voi desena old style, ca sazicem asa :))).
Iti multumesc :*

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Cum sa nu pară multe, sunt foarte multe postările! Mi-ar face mare plăcere să te văd și să te aud din nou!

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso vai.. era sa zic ca si mie :))). Bine ca nu e chiar departe de adevar - chiar imi placea sa filmez - era ca si cand vorbeam fata in fata. Imi placea.
Te imbratisez cu drag :*

Trimiteți un comentariu