luni, 18 decembrie 2023

Bradul Advent 18: Un urs polar se pregateste de sarbatori(amigurumi).


OOOOOPS... uitasem! Ca am pus aceasta tema si ca am de facut acest mic dar simbolic - nu va spun ce .... tur de forta a fost (mai ales ca azi noapte nu am prea ... dormit).
Mai bine va las cu pozele:






Intentionam sa fac un urs polar imbracat in hainute rosii, a iesit un catelus... Mie imi place - -am facut pentru un baietel micut (cred ca are un an si un pic) si sper sa ii aduca bucurie. 
Am atatea pe care as fi vrut sa le fac... dar stiti ceva? In ultima vreme chiar a reusit sa ma bucur si sa fiu recunoscatoare pentru ceea ce am reusit totusi sa fac. Inainte .. vai cadea cerul ca nu am bifat tot... bine si acum mai eu mici suparari cand simt ca poate am dezamagit, desi cu siguranta asta e ultimul lucru pe care mi l-as dori. Dar totusi... e un progres.

Asadar am mai bifat o zi... a plecat si pachetul pentru Ralu (cu inca o mica atentie in el), mai am unul de facut. Oh da... sper sa reusesc sa ordonez macar o parte din el in seara asta ... cine mai stie cand ajung sa dau publish, sa ma intorc la ce faceam. e cam haos pentru gustul meu.. dar nah, oricum ieri noapte am avut o garuta pana in zori de zi.. probabil sunt cu bateriile cam pe zero.. si stau si scriu aici aiurea, in loc sa ma mut sa termin si articolul celalalalt, mai ales ca acolo am terminat demuuuult, era inca lumina afara cand ma ocupam de .. talangi. Las ca vedeti  voi acolo despre ce vorbesc,




4 comments :

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Ce jucărie drăguță! Cu siguranță o să aducă bucurie!

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso Ursul Catelus iti multumeste. Mai sta putinpe la mine... :) Doar putin.
Mereu am emotii cand fac cate ceva.. daca pare prea simplu? Daca nu va aduce bucurie.. chestii de-astea. Dar le alung imediat cand vin.. pentru ca vreau sa imprimim proiectului numai ganduri bune si bucuria de a lucra ceva.

Pup cu drag :)

MNiko spunea... [Raspunde]

Felicitări pentru tot ceea ce reușesti să faci. Micicle atenții veite din inimă cu siguranță sunt apreciate de destinatari.
Eu zic să lași la o partea teama de a dezamăgi si să te bucuri de tot ceea ce poti face. Am văzut in timp că atitudinea aceasta te eliberează de stres si te ajuta să reușești chiar mai multe decât ai fi crezut.

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko iti multumesc mult!Micul catelus urs polar este inca la mine - abia maine seara va pleca.
Atunci cand lucrez (mai ales pentru a pregati cuiva o supriza, o fac mereu cu bucurie, pentru a imprima ce e mai bun in ce fac. Ei apoi e cu cantec .. nu exagerat dar na.. :))
Pupici cu drag!!

Trimiteți un comentariu