vineri, 8 decembrie 2023

Advent Calendar - Ziua 08 ” Peisaj de iarna ”



Astazi, in Adventul fotografic - Ediția a II-a , s-a strecurat tema peisaj de iarna. In AEC, la Ziua 8 se aflau Dischete demachiante. Ca sa vezi - ieri am folosit o discheta de gen (doar ca a mea era patrata si a trebuit sa decupez).😅

Asadar... peisaj de iarna am, ca asta e imaginea lunii... ce facem insa.. cu si din dischete? :D M-am uitat la ele - le-am invartit pe ambele parti (pe una au un mdel superb ca de fagure - am avut o tentativa sa le brodez, esuata lamentabil, m-am oprit inainte sa distrug pe acolo totul, nu mergea acul, desira). Am vazut niste dischete din care erau decupati fulgi - superbi daca ai Sizzix. Eu n-am. 

Ce mai tura vura, mai mai ca ma prindea miezul noptii si eu fara proiect. Dar stai... daca e peisaj de iarna, nu ar merge niste „chestii” de iarna? Ceva decoratiuni sa semene cu niste movilite, sau tufisuri sau ceva de gen:



Da stiu - a dat  creativitatea pe dinafara de data asta, dar sa stiti ca mi-a luat ceva timp sa le asez asa, ca pe o „rozeta” .. :)))). Am pus si cate un bulgaras pe fiecare ca sa stiti unde sunt creatiile mele magnifice. Mda. Dar .. asta e!

Mi-au placut mult dischetele astea (nici nu au miros, va trebui sa o intreb pe Mihaela de care si de unde :D haha).

In Bradul Verde am avut azi o provoare DIY (Bradul Advent 08: Zapada? Un set de globuri de lemn, cusute.), cu un set... si in cazul in care nu ati vazut articolul, tragem putin cu ochiul:


Lumina fantomatica se datoreaza faptului ca am mai cusut ceva micut cu margelute... ceva ce sper eu sa ajunga cu bine la destinatie, cu ajutorul lui Ra. 

Pe maine :D!

🌲
Ziua 08 in Calendarele Advent 2010-2023 💗:
 

 

Linkuri directe:


 

🎄🎄
 

Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
Colectia de Colinde pe Copilarim
Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna

🎄🎄🎄
 
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.
 

8 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Ai realizat ceva frumos! In spiritul... zapezii care nu mai vine! 😃 La mine! 😊
Steua din lemn, cusuta, e super fotografiata in stiul acesta!
Ganduri de bine, Rux! Pupici! 💗

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana da.. nici la mine sa stii!!
Nimci din ce am vrut sa fac nu mergea - suporturile sunt super frumoase si de aceea am facut decoratiunile acestea simple - se vede si textura aceea... si dau bine prin peisaje. Zic eu si ma incurajez singura :))))
Dar imi place ca sunt 2 :D
Pupici!!

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Ai făcut deja bușteanul cu o discheta, așa că ești deja la temă, nici nu mai era nevoie de altceva! Iar ornamentele din lemn sunt foarte delicate.

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Drăguțe movilițele tale! Iar ornamentul din lemn este superb. Esti foarte creativă! Felicitări. Spor în continuare! Sa ai un weekend plăcut! Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso ah... nici nu ma gandisem la asta :)))). Chiar.
Ornamentele sunt un kit de la LIdl. Chiar dragute - simt nevoia de kituri creative in perioada asta :)).
Pupici!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă ma bucur ca iti plac si movilitele. Am vut sa fac si eu un fulg decupat sau cusut insa se strica discheta asa ca m-am gandit ca niste elemente de decor nu ar strica.. mai ales pentru poze :D.

Si mie imi place tare mult cum a iesit buturuga. Acum chiar ma bucur ca s-a stricat banda aceea.... ca uite, am putut sa o folosesc la asa ceva.
Iti multumesc mult. Sper ca si tu ai avut un weekend fain.
pupici!

MNiko spunea... [Raspunde]

Nu m-am gândit sa le cos, dar e o idee ce trebuie explorata. Trebuie sa verific ce marca sunt, știu doar ca le-am luat dintr-un hipermarket numit Cocoș. Știu ca la noi sunt doua și mai e unul în București.

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko Sunt faine :). Eu iau din Carrefour (ai mei, nu eu) unele patratoase.
Inainte luam rotunde, dar mai toate marcile incepusera sa le parfumeze cu diverse ... si am renuntat :)).
Cred ca acestea cu model fagure ar merge si pictate.
Pup

Trimiteți un comentariu