miercuri, 8 decembrie 2021

Calendarul Advent 2021 - Ziua 08. Pachetel cu bucurii de la Ghemuletul Incalcit 💗.

 

Buna!

Primele trei poze din acest articol le-am facut un an mai tarziu (ca sa vedeti si voi cat de frumos se pastreaza minunile acestea de ciorapei). Desigur, si acest articol a fosr definitivat si publicat in 2022, pentru ca, asa cum am mai spus deja, luna decembrie 2021 mi-a fost „furata”. 

Mi-o recuperez eu... asa ca, sa va povestesc despre o surpriza de suflet, din suflet si penttru suflet, care a ajuns la mine pe 8 decembrie 2021, tocmai dinspre mare. Marea Neagra :).

Se face ca spre finalul toamnei, prietena mea Alexutza (care nu mai are blog, doar instagram - vi-l las mai jos) de care sigur va amintiti din vremurile provocarilor cu paturici, sau ale bucuriilor de peste an, ca sa enumar doar doua dintre multele momente frumoase ce ne leaga - Ghemuletzul Incalcit, mi-a scris si mi-a cerut adresa, in stilul ei enigmatic, de ajutor al Mosului bun.  Zis si facut ......



Am avut inspiratia sa fac cateva poze atunci, cand am desfacut pachetelul. Si le voi adauga putin mai jos. As vrea sa tineti cont ca atunci, in luna decembrie 2022, eram putin cam exilata, ca sa zic asa :)). stiu ca suna intr-un anume fel. Ideea e ca nu prea ma puteam desfasura eu cum voiam - si nu aveam acces la tot ce voiam. 
Sesiunea foto am improvizat-o cu un decor ce il voiam eu a fi rustic, pe o coala de impachetat cadouri, din hartie natur. Cu toate acestea, ma bucur mult ca am facut atunci pozele, pentru ca o parte din darul de suflet a fost, ca sa zic asa, din categoria „consumabile” si, oricat mi-as fi dorit eu acum sa refac sesiunea foto, nu as fi avut cum.

Inainte sa va las cu pozele, vreau sa va las contul de intagram in care puteti gasi minunile lucrate de Alexandra: Alex (@ghemuletulincalcitshop). Candva, nu stiu cand, dar eu tot sper, ca se va intampla acest lucru, mi-ar placea sa fac si eu o astfel de pereche de ciorapi... :). E asa un vis timid.




Asa se vede soarele prin cel mai dulce dulce, dar din dar, din suflet pentru suflet 💗💗💗💗. Atunci cand simt ca imi este greu, ma gandesc doar cat de norocoasa sunt sa am prieteni asa dragi si buni - cum se gandesc la mine si imi trimit alinare la propriu, dar si la figurat. Multumesc!!


Eu cu propolisul si laptisorul de matca, la acest moment, se pare ca nu prea suntem pe aceeasi lungime de unda. Dar galbenelele si mierea... ah ce bucurie :D. Si cum dar din dar se face rai, am impartit cu ai mei bucuria, cedandu-le lor triplul lux (adica sapunelul cu propolis, miere si laptisor de matca). Era sa spun ca l-au mancat rapid :)). Consumat, consumat. :D





Si asa am eu cele mai frumoase sosete pe care le-am avut vreodata 💗. Imi vin perfect (aveam si o poza cu picior... stati sa o caut sa o adaug. Poza e facuta dupa Craciun (sau de Craciun) in 2021, cand deja imi recapatasem sufrageria, aveam brad si lucrurile erau... foooooarte bine:


As vrea sa ii multumesc din nou Alexandrei, si, pentru ca tot am regasit cu bucurie, acest articol: De vorba cu... Ghemuletul Incalcit, de pe Provocari Verzi (unde ne-a fost alaturi), sa va invit sa il (re)cititi si voi!

Ps: dupa ce vedeti sosetele, poate imi spuneti si mie care sunt preferatele voastre dintre modelele expuse, pentru ca eu nu ma pot hotari - toate sunt asa de frumoase!

Si, in sfarsit, am reusit sa ma recuperez o fila din calendar, o restanta de care nu eram deloc fericita si ... un strop din lumea mea frumoasa Copilarim, unde am cunoscut oameni minunati!

🌲
Ziua 08 in Calendarele Advent 2010-2021 💗:
 

 

Linkuri directe:


 

🎄🎄
 

Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
Colectia de Colinde pe Copilarim
Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna

🎄🎄🎄
 
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.
 

0 comments :

Trimiteți un comentariu