joi, 23 decembrie 2021

Calendarul Advent 2021 - Ziua 23. Felicitare Virtuala - Impodobim Bradul Vintage (XII)

Buna!

Este primul an cand incerc sa fac ceva grafica in Paint3D (grafica e mult spus, incerc se citeste prina bajbai pe repede inainte, invatand din mers). 

Am mai apelat la fotografii si in trecut - cand insa mai aveam Photoshop-ul instalat si de bine de rau, oricat de putin timp aveam la dispozitie, tot reuseam eu sa mai fac cate ceva pentru ca, vorba aceea, imi era cat de cat, familiar.

Dar am ales pentru felicitarea virtuala o imagine din bradul lui 2022 ce mi s-a parut mie ca ar avea ceva potential de vintage si.. sper sa va place:)

Inca putin si voi finaliza si Calendarul lui 2021 (urmeaza Bradul impodobit si, sincer, habar nu am cum voi face eu cu globuletele... :))). Ceva ceva insa, tot voi face - cu siguranta!

Va multumesc foarte mult ca ne-am jucat impreuna de doua ori in 2022 si pentru 2021! Sper sa ramaneti si voi cu amintiri frumoase si fie ca in 2023 sa avem un an si mai frumos si spornic si mai ales cu multa sanatate :D!

Pe maine!

🎄

Ziua 23 in Calendarele Advent 2010-2021 💗:
 
Linkuri directe: 


🎄🎄
 
Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
Colectia de Colinde pe Copilarim
Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna

🎄🎄🎄
 
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.

 

0 comments :

Trimiteți un comentariu