vineri, 17 decembrie 2021

Calendarul Advent 2021 - Ziua 17. Iepurasul dragalas, mic si botogas.


Buna!

L-ati zarit deja acum vreo 10 zile, in vizita pe pagina cu numarul 7 a calendarului, aici:  Calendarul Advent 2021 -  Ziua 07. Un ursulet mic si dragut.. Si, dupa ce ieri v-am povestit despre poezia pe care Buni o stie din copilarie, m-am gandit ca ar fi nimerit. ca astazi sa vi-l arat pe iepuras. 

Si el, ca si ursuletul, este tot o colaborare intre mine si Buni - sincer, daca s-ar putea, numai astfel de colaborari creative mi-ar placea sa facem :D. Buni a tricotat, eu am crosetat, cusut si asamblat. A iesit un iepuras draglas, zicem noi, mic... si botogas :D.





Mai puteti vedea iepurasi realizati de noi dupa acest model si aici:

-  Iepuras de H si un citat.
-  Iepuras de N si un citat. 
-  Calendar Advent 18 - Miercurea fara cuvinte " Kouki, Ursuletul si Iepurasul."

Acest tip de jucarii a aparut din dorinta mea ca Buni sa le poata face jucarii celor mici. De fapt, din dorinta mea, de a gasi o solutie, pentru ca Buni sa isi indeplineasca dorinta ei (hihi) de a le crea celor mici jucarii. 

Departe de a se incadra in standardele de perfectiune stabilite in general, aceste jucarele au un mare atu: sunt pufoase, simpatice si numai bune de imbratisat. Singura lor problema ar fi... ca li se cam balangane capul (dar si aceasta poate fi rezolvata, cu putina bunavointa ).

(Actualizare 7 dec 2022: sper ca pe vremea cand acest articol ar fi implinit un an, acest iepuras sa fi ajuns deja acasa :D - va reamintesc ca acest calendar a fost publicat abia in 2022, in decembrie, in functie de cum aveam si eu timp sa ma ocup de filele lui aflate in ciorne, mai mult sau mai putin complete.)

🎄

Ziua 17 in Calendarele Advent 2010-2021 💗:
 
 
🎄🎄
 

Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
Colectia de Colinde pe Copilarim
Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna

🎄🎄🎄
 
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.
 

2 comments :

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Foarte frumos iepurașul! Voi încerca și eu! O zi frumoasă! Te pup!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă ma bucur ca iti place :*!!!
Ii voi sune si lui Buni, sa se bucure si ea :D
Pupici cu drag :D

Trimiteți un comentariu