luni, 13 august 2018

Iepuras de H si un citat.

Buna!!
Iata a sosit momentul sa vi-l prezint pe iepurasu lui H. Yup, el este "proiectul" despre care v-am tot povestit in ultima perioada. Mi-am dorit sa facem ceva foarte-foarte moale si buuun de dormit, jucat si iubit la absolut orice varsta. Iata-l.


Am vrut si ceva foarte vesel, asa ca am ales sa lucram cu portocaliu si verde, care se regasesc in paturica lui H.  Buni a lucrat cu andrelele 10 dreptunghiuri mai mici si mai mari (5 verzi, 5 portocalii) si eu am trecut la partea de asamblat, cusut, crosetat....


Initial am vrut sa le "amestec" mai mult... apoi ma gandit ca totusi sa pastrez portocaliu pentru partea din fata  si verde pentru sparte... Urechile i le-am crosetat si am ales sa folosesc un model mai largut pentru ca nu voiam sa le "umplu" si pe ele cu puf...


Si codita este  tot crosetata, desi am cochetat cu ideea unui pom-pom generos... Imi place mult ca urechile pot sta si "pleostite"  si drepte 🐇.  Mai sus statea de vorba cu un cocor origami.


Si pentru ca nu se putea sa fie doar un iepuras (normal, nu?) i-am facut si  un fratior mai mare (un pic), destinat micului N. Dar despre acel iepuras va voi povesti mai multe intr-un articol viitor!!


Totusi nu ma pot opri din a va arata cateva poze cu  cei doi imbratisati, sau pozand in studioul TPT. Hehe - ii banuiescca vor sa puna stapanire pe acesta si deja exerseaza pentru a iesi bine la o filmare viitoare (ce  ma fac, am concurenta 😳).



Iata si un citat la care ma gandeam in timp ce descarcam de pe telefonul (PLIIIIN) pozele pentru articolul de azi :
"Ce tie nu iti place, altuia nu ii face."

Este un clasic, nu? Ceva ce ar trebui sa ne faca sa fim putin mai atenti si prezenti, mai empatici si mai zen. Voi inscrie citatul in tabelul Zinei, la rubrica Serialul ”Citate favorite”.

Pe curand!!

12 comments :

Zina spunea... [Raspunde]

Iepurașul e tare nostim și aduce veselie cu acele culori vii.
Citatul e cu valabilitate pentru eternitate, dar... cine mai bagă în seamă astăzi proverbele? O mână de oameni. :(

Săptămână excelentă, dragă Rux!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Zina cat mai exista fie si un om care sa tina cont, mai este speranta. :)

Daaaa. Am vrut sa fie si in ton cu paturica si foarte vesel si colorat si moale ca sa se poata bucura de el inca de la inceput. Nu am reusit sa il termin in timp util sa il pot trimite cu paturica, dar sper sa ajunga cat de curand la el.. :D.

Multumesc mult, la fel!!
Pupici!

Suzana spunea... [Raspunde]

O scumpete de iepuras! Si tare vesel!
Cat priveste citatul, daca si numai atat s-ar aplica 100%, chiar toate ar fi... zen! :D
Pupici si o saptamana usoara, draga Rux.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana Miu ma bucur mult ca iti place!!!


Ahhh, ce bine ar fi! Ce bine ar fi!
Iti multumesc si iti doresc si eu o saptamana minunata :*!!

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Tare drăgălașe păpuşile! Privindu-le mă simt iar copil !
Îți doresc multă sănătate şi să ai mult spor în toate activitățile!
Pupic !

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza ma bucur mult ca iti plac :). Multumesc mult!! <3 Si eu iti doresc multa multa sanatate si o saptamana minunata :*!!

Diana spunea... [Raspunde]

Fratiori pentru fratiori! <3
Iepurasul papa morcovei, si ii plac atat de mult incat si-a ales hainute in culorile morcovelului! <3 E asa de dragalas ca-mi vine sa-l mananc! (poate de aici gandul la legume) :) Amandoi sunt dragalasi! Un iepuras de la tropice si unul de la Polul Nord. :)
Zile senine iti doresc, cu drag! Pupici! <3
Spor la lucru!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana multumesc muuuult!! Pai da :P. Doar nu era sa facem doar un iepuras ;)). Hihih De fapt e si un Ursuc in lucru pentru micul (shhhh :P).

Hahaha si eu m-am distrat foarte tare pe seama cromaticii (stai sa vezi ce codita are iepurasul lui N, ca ii dedic un articol special.. hahahahahahah:D).

Pupici cu drag si imbratisari :*!!!

Gianina spunea... [Raspunde]

Hei!Iepurașul tău seamănă cu un morcovel și,deși îmi plac mult culorile lui,mi-e mai drag frățiorul.:D Pupicei pentru buni cu mâini magice și ție spor!
Cât despre citat,da,ar trebui să ne amintim de el în fiecare zi.

Diana spunea... [Raspunde]

Astept vesti despre codita! :) Si despre Ursucul pentru... dada, shhh... :)
Pupici! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana luni codita :D. Ursucul - sa vedem cand prind o fereastra-doua de timp sa ii acord atentia cuvenita ;)). <3

Pupic!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Gianina :* !!Nu te lasa pacalita de aparente ;)). Neaparat sa treci lunea viitoare sa il vezi pe fratior si... morcovul lui :))). Sa zicem ca Rux s-a si distrat putin. :P

Pupici cu drag, ma bucur sa te revad :D !!!!

Trimiteți un comentariu