duminică, 19 august 2018

TpT - Episodul 17



Buna!!!!
In sfarsit am reusit sa termin de filmat si editat (nu mare lucru, doar cat sa se incarce clipul pe youtube, sa adaug niste carduri de lagatura cu alte episoade si sa ma minunez de mine...😒 - azi nu am fost intr-o forma de zile mari... tzz ).
I-am avut invitati pe cei doi iepurasi, am povestit despre muzica, o carte, un citat, organizari si desigur, despre subiectul meu preferat: Dodo 🐩....
Vara asta a cam trecut pe langa mine si am cam privit-o de la geam. Iar nu am reusit sa ajung la mesteceni si nici macar sa aduc apa pentru testoase... asa ca imi fac curaj sa cobor la izvor. 

💙💗💚💛💜

Dupa mai multe incercari nereusite de a filma azi... cel de-al saptesprezecelea episod din Timp pentru Tine este disponibil ( nu va amuzati prea tare totusi, asa ponderat 😂):


Link-urile catre articolele despre care am vorbit in filmulete:

siiii

Pe curand !!!
💜💛💚💗💙

PS: Lista completa a episoadelor o gasiti in meniul de sus, pe pagina - 💗Timp pentru Tine💗
Nu uitati ca va puteti abona la canalul de youtube Copilarim😊 (si puteti alege sa primiti notificari ori de cate ori voi incarca un filmulet nou ).
Imi puteti lasa intr-un comentariu aici, pe youtube sau pe adresa de mail a proiectului, parerile voastre, sugestii si propuneri referitoare la subiectele despre care v-ar placea sa povestesc - poate aveti articole sau rubrici preferate pe blog, de exemplu 😁.

💕

8 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Ce fain iti sta cu bandana (esarfa)! :) Si cu parul lasat liber! :)
Imi place cum se misca iepurasii! In filmare par mai altfel - e firesc... Fac niste observatii stupideeee - ca si cum altii n-ar fi capabili sa priceapa! Le las, ca mi-au trecut prin minte! :)
O carte precum "Mama si copilul in alte culturi" poate fi citita si de cei care n-au copii - e o cale de a intelege alti oameni, cand ii intalnim.
Pe Chiy (sper ca am vazut bine numele scris pe fata de perna) am lasat-o la final... Imi place expresia ei incruntata! :) Cam asa mutrisoara face Pufi (motanul cel mare) cand vede vreun strain. :)
Seara linistita iti doresc! Pupici cu drag! <3
P.S. Si eu am cam trecut pe langa aceasta vara. :) De fapt, am trecut din plin prin ea, doar ca n-am reusit sa-mi fac timp pentru ea. :)

Laura spunea... [Raspunde]

Mi-ar placea sa vad tutoriale cu obiecte handmade utile. Adica sa facem din ceea ce avem prin casa noi produse, dar utile, nu strict decorative.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana :* cand am filmat era asa cald incat incepusem sa ma simt ca intr-o sauna si efectiv imi venea sa iau iepurasul in brate si sa dorm :))).

Am avut vreo 5 tentative de a filma pana la aceasta. Prima am stricat-o ca am crezut ca nu am spatiu, in a doua nu mai stiu ce a cazut pe jos, in a treia cand am inceput sa filmez mi-am pus capul pe iepuras si era sa adorm efectiv, nu mi se mai deschideau ochii - atunci am luat o pauza si mi-am facut un ceai sa ma hidratez si trezesc.
Au mai urmat doua cand tot nu ma puteam oncentra pentru ca ma stresasem cu spatiul pe telefon si apoi am zis "now or never"... si asa e.. cum a iesit a iesit :))).

Da - sa stii ca asa este cu obiectele filmate versus fotografiate. De aceea am si zis sa fac filmuletele initial. Ai sezizat foarte bine :P. In filmulete poti sa iti faci o parere mai apropiata de realitate, pozele sunt desigur foarte bune pentru detalii.

Si eu sunt de aceeasi parere - si cartea aceasta e chiar faina, plus ca autoarea prezinta informatiile echilibrat.

Ah.. ai vazut da? Trebuia sa scrie Chi's Sweet Home (Casuta lui Chi) - doar ca la mine a ajuns un fake, arata altfel in magazin si mai scrie si aiureli Chiy sau ceva ... Bine mie imi place si asa - dar aventura aceea, desi era dreptul meu sa deschid disputa(si cei de la asistenta mi-au zis sa procedez asa) mi-a lasat un gust amar si m-am simtit tot eu vinovata .. pfoa. [ noroc ca am citit o carte foarte interesanta si imi pot explica mai bine care e faza cu ce am simtit - o sa povestesc despre cartea aceasta saptamana viitoare].

Chi e foarte haios (sau haioasa, nu mai stiu foarte bine, parca e fetita). Hmm.. poate voi povesti despre cateva episoade pe blog, de ce nu - ar fi amuzant si sunt pe net disponibile. Cred ca Pufi e adorabil hahahahah :*!!! Ah clar, unul dinntre episoade o sa i-l dedic lui. Imi notez sa vad daca ma pot strecura luna aceasta sau las pentru septembrie :D.

Well - facem club atunci cu vara. :)) Dar mai sunt doua saptamani... ahh mai avem putin timp sarecuperam ceva :P.

Pupici cu drag :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Laura O idee foarte buna!! Noi la Provocari Verzi am mers mult pe util, nu doar decorativ. :D
Voi da intaietate rubricii cu tutoriale si semi-tutoriale (adica nu sunt chiar pas cu pas) sa le organizez si ma voi uita si la Provocari Verzi, tot bate septembrie la usa! Acum, acum.
Noi acolo cam asta am incercat sa facem - sa venim cu idei despre cum sa folosim lucrurile pe care le avem deja la indemana creativ.
Ma bucur mult si iti multumesc pentru sugestie!! :)
:*

Diana spunea... [Raspunde]

Ooo! :( O adevarata aventura cu Chi! Pare neimportant, pentru multi (probabil) dar iti inteleg foaaarte bine nemultumirea.
Sa stii ca astept cu interes motivatia interioara pentru reactia ta :) Si tot cu interes referiri la episoade si la... Pufi. :)
Pupici! <3

coco spunea... [Raspunde]

cred ca faci niste lucruri minunate, o sa aprofundez mai spre toamna, acum nu pot nici sa respir, dar sigur voi descoperi ceva minunat pe la tine! presimt!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana da, da.... asa este, insa pe mine m-a stresat foarte mult :))).
Am o problema cu nedreptatile :))).

:D am cartea langa mine, cum prind un moment sa fac poze, sa notez pentru sambata ;). M-am uitat si .. (nu-mi vine saaaa cred .. se termina vara :((() voi lasa pe septembrie aventurile cu Chi ... :D. Pana atunci trebui sa ma documentez in legatura cu Pufi sa vad .. ce dedicatie sa ii fac :))

copilarim spunea... [Raspunde]

@coco oh daaaa... e o perioada foarte incarcata si mai ales, de cateva zile, am senzatia ca nu ma pot concentra si aduna deloc :))). Toamna probabil ne va mai "racori" putin .. desi nu pot spune ca m-am bucurat prea mult de soare dintre betoane vara asta, mai degraba lipsa aerului a fost problema (dar deh.. iesi afara si in parcare masini cu motor pornit.. vorba aia:)).

M-as bucura tare mult sa gasesti lucruri care sa te bucure. Pupici cu drag :*!!!

Trimiteți un comentariu