joi, 9 august 2018

Flori si culori " Matrioshka 1 - Sufletel "


Saptamana trecuta va povesteam despre o felicitare inflorata care a plecat cu ganduri bune la ceas aniversar. Dar ea nu a calatorit singura spre destinatie, ci insotita si de o mica papusica Matrioshka crosetata - sufletul papusii ca sa ma exprim poetic. Si azi va voi povesti despre ea.


Cand mi-am cumparat cartea cu modele crosetate, tocmai ideea Matrioshkai crosetate m-a atras. Pana acum am reusit sa lucrez doar doua din cele.. 3 ( ? am uitat daca sunt 3 sau 5) parti ale papusii. Da, mai e si o Matrioshka 2. 😄


Eu nu am realizat exact acel model, am improvizat putin (am inlocuit o parte din borderie cu margeluta, am lucrat cu fir de acril (RedHeartDetroit).... Dar probabil candva voi lucra si pentru mine un set. Poate la toamna? Iarna? :))


Mi-ar placea sa imi iau si un set de lemn, natur, sa incerc sa imi manifest "talentul" desenand si apoi pictand... hahahaha. Cred ca ar fi interesant.
Pana una alta, ma uit pe geam si ma gandesc ca mai e putin si vine toamna. Anul acesta m-a vazut soarele (si eu pe el) chiar mai putin ca in anul trecut.... Sunt eu insami o matrioshka.


Desigur nu putea lipsi nici plicul origami. Imi sunt tare dragi aceste pliculete! Ele si cocorii - modelele mele preferate (si cel mai des realizate si daruite cu drag).




Bucuria a fost intregita abia atunci cand lucrusoarele au ajuns la destinatie. 😊 Si iata micuta Sufletel printre flori si culori (s-a intalnit si cu ciupercutele pictate pentru Provocari Verzi in noua ei casuta, ca surpriza sa fie si mai mare, au stat si ele frumos in poza 💚).
- printre flori si culori, la destinatie 😍 -
Iata-ne si la episodul 25. Pentru data viitoare voi pregati pagina primului sezon din acest "serial". Apoi nu stiu daca voi intra si eu intr-o mica vacanta pe acest subiect, sau nu. Inca ma mai gandesc. Oare cum este vacanta Ellei? Abia astept sa aflam pe unde a calatorit.
Pana data viitoare insa, impart cu voi inca o bucurie, cu flori si culori! Pentru ca, daca nu stiati inca...

🌺@Home with Ella gazduieste "Fleur and Color on Wednesday" 🌺
Episodul 25 " Matrioshka 1 - Sufletel "
🌻Rasfoieste si alte episoade pe care le-am scris in aceasta rubrica, aici: Flori si culori - rubrica de miercuri spre joi 🌻
🌼

Nota:
In fiecare saptamana voi crea un tabel (al carui cod il voi trimite fiecarui participant la aceasta rubrica pe mail - asa ca, daca il doriti va rog sa imi scrieti pe copilarim[@]gmail[.]com - fara paranteze).
Codul se adauga la sfarsitul articolului (sau unde vreti sa apara). Odata ce publicati articolul, inscrieti si articolul propriu in tabel - acest tabel va aparea pe blogurile tuturor celor care participa la Flori si culori si care il adauga in articolul saptamanal.




12 comments :

Alexandru spunea... [Raspunde]

Ce idee drăgălașă! Matrioșka croșetată! Mi-a plăcut mult cum arată, așa micuță. Ai un talent grozav să descoperi și să faci asemenea lucruri drăguțe. Numai bine și multe bucurii, dragă Rux! :-)

Poteci de dor spunea... [Raspunde]

Vai de mine, sufleţelul ăla m-a lăsat fără cuvinte. E atât de drăgălaşă!! Te felicit!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Alex Ando da si mie mi-a placut mult ideea - am vazut modelul intr-o carte pe care miam cumparat-o tocmai in ideea ca la un moment dat, in sezonul rece, o sa imi fac si eu un set. Inca mai astept momentul, pana atunci am reusit sa fac 2 matrioshke pentru o prietena draga :D. Asta e numarul 1, Sufletel.
Multumesc mult pentru urari!! Bun venit inapoi din vacanta si sa ne citim cu bine :D.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Poteci de dor hihih. Ma bcur mult ca iti place ;). Multumesc :D si mie mi s-a parut tare dragalasa <3.

Diana spunea... [Raspunde]

In sfarsit! Am ajuns la Sufletel! :) Am vazut pe blogroll titlul dar... a trecut ceva timp.
Dragalasa foarte! O veritabila miniatura! Uau! S-o mai scriu?! Hai, c-o scriu: maini de aur ai, dragalaso! :)
Seara frumoasa! Pupici cu drag! <3

Suzana spunea... [Raspunde]

Eu inca nu sunt hotarata cu ce sa incep. Sunt in faza de cugetat! :D
Mi-a placut cum ai realizat-o, desi seamana mai mult cu un bulgaras!
Spor la tot, draga Rux. Pupici!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana :D Bine ai ajuns :)!! Ma bucur tare mult ca iti place! Am avut ceva emotii cu ea :D.
Dar era chiar simpatica :))).
Eu am cateva matrioshke de lemn in colectie. Poate le prezint intr-un episod de la TPT :D. ;))))

Multumesc mult :* ! Pupici cu drag :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana Miu :))) da da - dar nu e chiar pe rotund. Insa am o Matrioshka din lemn pictata (culmea e tot cu albastru) al carui sufletelul e pe rotund.. hahah vai clar trebuie sa le aduc intr-un episod (Sau mai multe sa ne amuzam impreuna).
:D Iti multumesc mult de tot;)!

Pupici :)

Zina spunea... [Raspunde]

Drăgălașă e Matrioșka ta, așa cum stă ea sub orhidee!

Weekend frumos, Rux!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Zina Hihi da - credcaera tarefericita ca ajunsese la destinatie ;). :P

multumesc mult de tot ! La fel :D.

CARMEN spunea... [Raspunde]

Sufletel <3 ce imaginatie ai, draga mea. Superb a iesit mogaldeata!
Pupici si un start bun in noua saptamana, Rux draga! :-)

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN ahhhh sa stii ca la nume m-am inspirat putin. Cand ma gandeam cum sa ii spun, mi-am amintit de un film animat despre care cred ca am si povestit la un moment dat. Cinci eroi de legenda... (da am povestit aici). Si la un moment dat acolo Mos Craciun avea astfel de papusele si in mijlocul lor era un bebelus.. si de acolo mi-a venit ideea sa ii zic sufletel.

:P
Pupici cu drag!! :)

Trimiteți un comentariu