duminică, 12 august 2018

TpT - Episodul 16



Buna 😘!
Suntem deja la jumatatea ultimei luni de vara. la unii a fost canicula, la altii au fost ploi... ceva nou? Nu prea. Sper ca ati avut parte de vacante / concedii / mici momente de respiro placute. Si ca veti avea si de acum inainte, de ce nu!? Vara nu s-a sfarsit inca (si vorba aceea nu a plouat de Sf Ilie, poate nu ne schimbam prea tare nici dupa 15 la... palarie 😄 - ramane de vazut!).
Saptamana aceasta (cu multe aniversari 🍰 ) am povestit despre carti (hihih am mai facut un unboxing si mi-am activat cu aceasta ocazie si contul pentru a putea face cat de curand si o transmisiunea live....😜). Planuri am multe... cu timpul, trebuie sa vad cum reusesc sa ma inteleg.
Am povestit despre un album foto tare dragut (eu ador albumele foto cusute cu acea cusatura japoneza) si despre pisici 🐈 mai mari, mai mici... si joi v-am dezvaluit povestea lui Sufletel :P. 
Ei...  dar sper ca v-a placut paradoxul de vineri 🍒 ! Hehe!
Ieri v-am aratat paturica micul H gata-gata, cu doar 1 ora si un pic inainte sa plece spre el. Si cu ocazia asta ati facut cunostinta cu Nozomi (de care aproape ca si uitasem... si care a venit la mine... cu parul ei in spirale si ochi caprui, mai stim ca cine  🐩).

💙💗💚💛💜

Si asa, am ajuns la cel de-al saisprezecelea episod din Timp pentru Tine cu un recoooord de minute:


Link-urile catre articolele despre care am vorbit in filmulete:

siiii

Pe curand !!!
💜💛💚💗💙

PS: Lista completa a episoadelor o gasiti in meniul de sus, pe pagina - 💗Timp pentru Tine💗
Nu uitati ca va puteti abona la canalul de youtube Copilarim😊 (si puteti alege sa primiti notificari ori de cate ori voi incarca un filmulet nou ).
Imi puteti lasa intr-un comentariu aici, pe youtube sau pe adresa de mail a proiectului, parerile voastre, sugestii si propuneri referitoare la subiectele despre care v-ar placea sa povestesc - poate aveti articole sau rubrici preferate pe blog, de exemplu 😁.

💕

4 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

Cat esti de disciplinata, imi place mult cum iti organizezi articolele, sunt atractive si cotin informatii interesante intr o gama larga de activitati.
Felicitari si tot asa mai departe.
Pupici cu drag. Un start bun in noua saptamana! :-)

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN ahhhh macar aici sa fie cat de cat ordine :P...
Ma bucur mult ca iti place ideea aceasta cu organizarea <3.
Iti multumesc mult!!

Pupici cu drag :*!!!
Sa avem o saptamana minunata!

Diana spunea... [Raspunde]

La Dodo m-am gandit vazand parul ondulat al papusii! :)
Esti o forta, fata draga! Tu mai si dormi?! :)
No! Vazand videoclipul mi-am amintit de ce aveam nevoie de file cartonate! :)) Vazusem acum o zi-doua, in magazin si... stiam ca-mi trebuie dar... nu mai stiam pentru ce! Aveam in gand sa incerc un album! :) Toanta mai sunt! dar cred ca mai gasesc cartoane si maine-poimaine (e un magazin unde nu se gasesc, de regula, astfel de produse). :)
Succese! Pupici cu drag! <3 Noapte buna!
P.S. E sigur fara vreun gust amar. :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana da, da si eu la feeeeel. <3 Snurulete, snurulete. Si am ales intentionat sa aiba ochi caprui, din acelasi motiv :D.

Nu prea dorm, ca sa fiu sincera :))). Dar abia astept intalnirea de duminica - e ca si cand as pleca in vacanta si m-as intalni cu voi :D. Ca si cand as darama peretii coliviei ;). Cam asa ceva. :P

Ma gandeam ca poate candva voi face si mici live-uri. Ar fi dragut... sau un episod de intrebari si raspunsuri... :D.

Tin pumnii sa gasesti filele!!! Eu pe ale mele le-am luat de la Lidl (costau cam 10 ron un caiet si sunt grosute-grosute si nuante frumoase - exista si varianta cu file putin mai subtirele, dar ce imi place e ca sunt format A3).

Multumesc mult pentru urari - la fel :*!!

Pupici cu drag :D si ps: ma bucur <3!!!!

Trimiteți un comentariu