sâmbătă, 11 august 2018

A opta Paturica Magica


Nozomi ( = dorinta, speranta) ma ajuta azi sa va prezint paturica micului H - cu mult portocaliu, cum ii place fratiorului lui mai mare. Dar si cu verde si un crem pestrit. Cu ce seamana? Hmmmm. sa vedem morcovi si poate niste pastarnac ? 😂 Sau patrunjel cu radacina? 😂 Glumesc, glumesc!


V-am aratat deja saptamana trecuta imagini din timpul lucrului si v-am povestit si despre croseta decapitata din prea mult avant creator [ Graba strica treaba - asta ar trebui pusa la citate, luni ]. Acum este momentul sa o vedeti si la final.


Paturica are 31 de parti tricotate pe cremul dalmatian si 32 pe portocaliu. fiecare particica tricotata este crosetata de jur imprejur. Apoi cate  noua sunt prinse in cate un sir, iar patura e formata din sapte astfel de randuri. 


Marginea este lucrata de jur imprejur cu croseta, in doua randuri (unul cu ochiuri simple, altul cu doua ochiuri lucrate imrpreuna).

La acest proiect au intrat putin mai mult de doua sculuri de material verde, vreo trei portocalii si trei crem pestrit. dar sa nu ma intrebati cat e de lung si lat... Pentru ca pot doar aproxima... la vreo 135-140 cm lungime si probabil 1 m latime. Ceva de genul.


Micul N si-a exprimat clar si concis parerea despre ea: meine ("a mea", adica, in germana). Nu ca el nu ar avea una: Paturica micului N. Asta imi aminteste de prima paturica tricotata, a lui Ralu. Cand era micul N bebe, adormea in fata aceea de perna - pe post de paturica, atat era de mititel. 😚


Zana mea mica si creata, cu fata mata si ochi caprui, i s-a alaturat lui Icy (Doduta). Are parul un blond foarte deschis... si e numai snurulete, nu cret-cret. Asa era si Dodo - nu cret-cret, ci snurulete. De aia... si-a gasit Nozomi loc in viata si sufletul meu.

Pe pagina Paturici Tricotate veti gasi si celelalte povesti impletite cu drag, alaturi de Buni. Iar despre paturica micului H am mai scris aici: Paturica VIII (in lucru).
Ne vedem!

6 comments :

Laura spunea... [Raspunde]

Super!

.✿*E LENA*✿. spunea... [Raspunde]

Este foarte drăguță păturica,îmi place combinația de culori,
fără cuvinte!
Duminică frumoasă îți doresc,dragă Rux!
Pupici,îmbrățișări și mulțumiri de vizită!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Laura :D hihih daaaaa... si ce ma bucur ca am reusit sa o termin la timp.

copilarim spunea... [Raspunde]

@.✿*E LENA*✿. multumesc mult <3!! Ma bucur :).
Sa fie - si din partea mea o duminica minunata :*!!

CARMEN spunea... [Raspunde]

Ce combinatie vesela si calda! Cat de finuta e paturica ta, Rux ai maini de aur! Nepotelul tau se va rasfata sub mangaierea gandurilor pe care le ai impletit zi de zi, cu drag, aici, pentru el.
Minunata <3 felicitari!
Pupici si ganduri bune.

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN ma bucur tare mult ca iti place <3 !!! Multumim mult <3.
Buni a facut cea mai mare parte (eu doar ce e cu verde :P).
Pupici cu draaaag :*.

Trimiteți un comentariu