luni, 30 iulie 2018

Am decapitat o croseta. Si un citat.


Buna!
Nu mai stiu.... v-am spus ca am rupt o croseta? 😜 Serios....daca am habar cum de am reusit. Ma grabeam ce e drept sa termin lucrul la paturica - sambata va povestesc mai multe despre aventura. Si poooc. Am ramas cu un bat transparent in mana 😐 . Norocul meu ca mai aveam vreo doua la fel 😌. Pentru ca suportul cu crosete e pus bine in cutii si doar pe astea le aveam la indemana 😁. Crosetele acestea de plastic le am de la niste kit-uri de facut caciuli de iarna (duminica voi adauga la episodul 15 din Timp pentru Tine link-uri catre proiectele realizate din kit-urile respective).


Ei... asa ca am reluat in ritm alert lucrul, avand insa ceva mai multa grija sa nu fortez prea tare unde incheiase Buni bucatica pe care o tricotase si am terminat cu fix o ora si jumatate inainte ca paturica sa plece la destinatie 😱 - adrenalina, zau asa. Doar ca la cat de zob eram 😴 nu imi mai amintesc nimic.
In poze am imortalizat croseta decapitata (va deveni ea altceva - spre disperarea lui Ra daca ar afla, dar nu ii zic ca iar se ia de mine ca nu o arunc... hahahaha) si un proiect pentru micul H, facut in colaborare cu Buni. Ia sa vedem... in ce credeti ca se va transforma ? 😎 Cine ghiceste?

Ei... doua zile ne mai despart de august... si cum e luni am zis sa va las si un citat, sau mai bine zis un titlu de cantec, un extras din versurile aceluiasi cantec... E ceva ce imi placea sa folosesc ca sa ma "imbarbatez" prin... na cand sa fi fost oare? Sfarsit de liceu cred. Cam asa.
"You can't lose what you never had." (Westlife)
"Nu poti pierde ceea ce nu ai avut niciodata".
Il voi inscrie in tabelul Zinei, in Serialul ”Citate favorite”
Pe curand!!

14 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

N-am idee in ce se va transforma proiectul... O paturica? :)
Spor la lucru! <3
Saptamana super faina iti doresc! >3 Pupici!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana ah nuu e in ton cu paturica... ;P ce e drept :D. Iti multumesc mult - planuri am multe, dar vorba aceea "socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ" hahahahah.

pupici cu drag !!

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Lucrezi ca o furnicuță !
Dar cred că ai prea încărcată agenda de lucru !
Mi-a plăcut citatul !
O seară plăcută îți doresc ! Pupic !

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza si eu cred la fel... Desi am impresia ca nu fac mare lucru. :)
Si mie mi-a placut mult, de cand "m-am lovit de el"... ironia e ca, vrem nu vrem asa e. Nimic din ce am pierdut nu ne-a apartinut cu adevarat. Nici macar "timpul" (vorba aceea "perzi timpul" lol), nici macar pe noi... :D.


pupici cu drag :)

Zina spunea... [Raspunde]

Eu aș vrea să văd păturica. I-ai pus poza undeva pe blog?
Bun citat! Dacă am avea destulă minte să analizăm pierderile prin prisma lui, de câtă supărare ne-am cruța sufletele...

Săptămână cu spor, dragă Rux!

Mirela spunea... [Raspunde]

Dacă ai decapitat doar croșeta, nu-i așa mare baiul! :)))
O, cât de adevărat...Uneori mă trezesc visând la vremurile în care îmi beam prima cafea pe o pajiște verde, la o măsuță cu umbreluță....dar niciodată n-am trăit la castel, hahahaha! :))
O zi minunată îți doresc!

Mirela spunea... [Raspunde]

Dragă Rux, în 18 august avem poveste parfumată, te invit, dacă îți plac parfumurile și poveștile, să ni te alături. Tema este ”Parfumul unei persoane din trecutul nostru” sau alegi tu o temă prefrată, individual. Te aștept cu drag!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Zina inca nu, dar sambata am prograat un articol in care povestesc despre ea. Incerc sa fac rost de niste poze mai ok (eu am facut doar cateva rapid la 4 dimineata cu un ochi inchis si celalalt intredeschis.. pana si telefonul sfaraia... hahaha).

Si eu ma gandeam la citatul asta ... cat de relativ e totul. :)
Pupici cu drag :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mirela haha, da. Asa este :))). Citatul e la locul lui :))). :P
Multumesc tare mult! La fel :).

ps: si totusi... avem cel putin ceva al nostru (sper).. imaginatia. :))))

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mirela multumesc mult! mi-am notat in agenda ...
povestile imi plac mult iar parfuul cu moderatie :)).
Intamplator chiar am mai multe persoane de al caror parfum imi este tare dor.. Asa ca ma bazez ca nu o sa imi pierd "imaginatia" taman acum, ca tot spuneam ca ea, teoretic, ne apartine :))).

Mirela spunea... [Raspunde]

Copilărim, mă bucur și te aștept cu drag! :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mirela :D.

daurel spunea... [Raspunde]

Citatul ma pune pe ganduri: cum o fi cu "ocaziile pierdute"?
Toate cele bune!

copilarim spunea... [Raspunde]

@daurel
s-au pierdut si ele... prin spatiu. Sau poate le-a prins altcineva.

Haha.. mi-am amintit de pufii aceia "norocosi" dupa care ne uitam in copilarie. Cand aparea cate unul ne straduiam sa il prindem ca sa ne punem o dorinta.... cam asa e si cu "ocaziile pierdute". Ne incanta, dar viata e plina de ele daca stam sa ne gandim, pe unele nici macar nu le constientizam. :))) Mai bine mergem inainte, ca oricum [ momentan ] alta cale nu-i.

Multumesc mult!! La fel :)

Trimiteți un comentariu