marți, 10 iulie 2018

Bunatati - 2017 -

2017 a avut si el parte de bunatati - am facut chiar multe experimente. Pe unele nu le-am consemnat insa (de exemplu piureul pe care i l-am pregatit lui Dodo, piure ce putea fi mancat evident si de oameni :P ). Poate ca voi avea ocazia sa mai fac candva astfel de mancarici bune atat pentru noi, cat si pentru prietenii patrupezi.
Am povestit pe blog despre carticica scrisa de colega mea de la Revista Atelierul. Carticica e la Ralu - asa ca nu am facut retete din ea (dar nu este timpul pierdut). Noah a fost foaret incantat de pancakes (anul acesta insa piscoturile au prezentat mai mult interes, lol). Si am incercat (si reusit, yuhuuu!!) sa fac din lapte crud - smantana, cas si chiar urda (desi degustatorul meu a spus ca nu se compara cu cea de oaie - si o cred pe Buni pe cuvant ).

Articole: 

Pentru mai multe articole in tema, retete si fotografii, vizitati pagina 🍏Bunatati🍏 din meniul principal al blogului :).


4 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

Piscoturi - hmmm imi plac tare mult!
O carte de bucate pentru prieteni patrupezi - asta ar fi o idee buna de publicat! :-) Doar ca Leo al meu e cam mofuros si are si stomacelul cam sensibil. De cate ori ii introducem ceva nou in meniu, ori se constipa ori are diaree... tare neplacut!
Il "dregem" cu brânza de vaci si banana piure :-) Ii place, dar nu intotdeauna.
Te pup draga mea. O saptamana placuta sa ai! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN ah era ceva foarte simplu si bun: ou fiert, fasole verde fiarta, putin orez fiert ... eu i-am pus atunci si coaja de ou pisata( in loc de calciu, pentru ca era problema cu rinichii)... Ma intreb daca mai puneam ceva. In fine si asta pasata cu piciorul acela pentru supa crema. Buni a gustat si era foarte bun.

Dragutul de Leo :* Noroc ca va are pe voi care il iubiti asa mult si aveti atata grija de el <3!!!!

Picotelele se fac foarte simplu (de fapt sunt sarate lol): smantana de pe laptele pus la prins (sau branza de vaci si unt), faina, sare de Himalaya, drojdie de bere. O sa incerc cand mai face Buni sa fac poze siun tutorial candva ;).

Pupici cu drag!!! :*

Alexandru spunea... [Raspunde]

Ce faine pișcoturi. Cred că ar rămâne cățelul nemâncat, căci le-aș mânca eu pe toate! :-)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Alex Ando haha - iepurasii din imagine sunt de fapt din pancakes. Asa au prezentat interes pt micul meu nepotel N.

:D
Dar am facit si piscoturi cu forma aceea ( la aniversarea de 12 ani a lui dodo).
Sigur ca ar fi devorate pancake-urile. Sunt absolut delicioase (nu ca le fac eu.. hahahaha, chiar sunt).

:D

ps: nu cred ca ar ramane nemancat - deobicei cateii au o tactica infailibila de a privi cumva pe sub gene si a scanci de parca nu ar fi mancat de ani de zile... e imposibil sa le rezisti si sa nu vrei tu sa imparti cu ei :))))

Trimiteți un comentariu