luni, 9 iulie 2018

Hei, Vara!


Buna 😊!
Stiu ca pe mobil (daca nu e selectat sa se  vada versiunea de  web) grafica de blog e ca si invizibila... Daaaaar! Ea exista! :).
De ieri am pus si eu varianta de vara! 😜 Asa, ca incurajare. 
Am facut si inghetata (ieri) si poze - deci cat de curand o sa pun si tutorialul.
Momentan ma confrunct cu aceeasi problema veche de aproape 3 ani: huruitul de fond al unui aparat din vecini care efectiv te innebuneste de cap aproape (mai face mici pauze de cateva minute din an in paste) non-stop. Parca tanjesc sa se opreasca putin curentul (sau el.. definitiv). Na ca a intratin pauza. Imi aud gandurile.. Cineva sus ma iubeste....


Si pentru ca tot e in pauza huruiala (5 minute... bune si alea decat deloc)... am sa profit sa caut si sa transcriu un citat peste care am dat zilele trecute, din intamplare [ intr-un articol mai vechi din alte vremi de noi straine].
Acum am o dilema.... nu mai stiu daca il notasem eu pe un caiet dintr-un film si l-am integrat in povestea respectiva, sau e vreo "creatie" proprie....
Dar nu coteaza, il voi inscrie in tabelul Zinei, in Serialul ”Citate favorite”.

"Oamenii sunt prea ocupati sa citeasca limbajul corpului, sau o fac doar sub instinctul imperecherii.. Nu mai isi pierd vremea sa citeasca printre randuri, sa observe privirea, mana care se misca in ritm de poezie... zambetul, mirarea. Isi dau puritatea pe cioburi frumos colorate"
 Actualizare:
Iata ca am gasit si din ce am extras fragmentul de mai sus:  😌.


 😊 Pe curand!
 

12 comments :

Zinaida Strinu spunea... [Raspunde]

Foarte adânc citat... Cât de adevărat...

Săptămână excelentă, dragă Rux!

daurel spunea... [Raspunde]

In mediul in care ma misc eu e altfel.
Gesturile sunt atent studiate:
Mereu mi se reproseaza ca am trecut pe celalalt trotuar, ca m-am prefacut ca nu-i observ, ca imi fac cruce in mod incorect si superficial...
Toate cele bune!
Poate si eu sunt prea suspicios dupa mutarea din Bucuresti intr-un sat ilfovean...

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Interesant citat !
"Îşi dau puritatea pe cioburi colorate!"
O seară plăcută !
Pupic !

Diana spunea... [Raspunde]

Profund!
Prea multi oameni se cred destepti studiind limbajul corpului si... cei mai multi inteleg aiureli. :(
*
Nasol cu aparatul care face acel zgomot constant care, chiar daca nu depaseste "cantitatea de decibeli admisa" este enervant prin continuitate. Vorbeste cu vecinul... Stii ca poti si reclama, la "Mediu", pe cei care au aparate care produc acel "zgomot de fond"?
Iti doresc, cu drag, sa ai o saptamana minunata! Pupici!
(n-am mai fost prezenta pentru ca-s racita) :(

copilarim spunea... [Raspunde]

@Zinaida Strinu multumesc mult :)!! Sa fie! :D

Ma bucur ca am putut participa si eu la frumoasa provocare de luni :). Am adaugat acum si povestea din care face parte.

Pupici :)

coco spunea... [Raspunde]

hai cu vara :)
frumos citat, dar oare chiar asa de tare ne grabim? spre ce? spre... unde? :(

copilarim spunea... [Raspunde]

@daurel ohh cred ca este vorba de cu totul un alt fel de "observare". Mai degraba tine de inclinatia poporului roman spre a judeca pe altii si a (invariabil) gasi subiect de barfa.
Obsrevatorul este impartial.. el observa, simte, vede.
Cei care studiaza atent si judeca, barfesc, ofera sfaturi gratuiet etc, gasesc in aceasta activitate un scop in sine al vietii lor. Nu sunt interesati sa observe... ci sa judece, eticheteze etc.

Eu m-am simtit "scanata" si "judecata" si in Bucuresti (venind dintr-un oras de provincie nu f indepartat).

Deci, tot cam asa e ;).

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza Da...
Oamenii cad mereu in aceeasi capcana stupida. Si apoi cauta tapi ispasitori pentru toate "nenorocirile lor". Dar totul se rezuma la alegeri.
Si da poti spune ca sunt oameni pedepsiti pe nedrept. Insa alegerile pe care le face un singur om, afecteaza o multime de alti oameni....
Si asta se ignora.

Pupic

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana asa-i?... :(
Totul e atat de scalcit in ultimul timp, de parca ne-am reflecta non-stop in oglinzi deformante, nefiind in stare sa mai vedem/distingem adevarul.

Am citit si eu tot felul de articole, pasaje, cursuri despre limbajul trupului si comunicarea non-verbala... Dar, stii cum cred ca e?
Nu este suficient sa citesti si sa asimilezi informatiile. Important este sa nu cazi in acea capcana in care ai impresia ca nu mai exista niciun mister pentru tine in ceea ce priveste fiinta umana. Putina umilinta (ca sa zic asa si sper sa nu fie inteles gresit sensul) nu stica.
Omul ramane dincolo de toate cel mai mare mister. Fiecare unic...

*

Nu am ce le face... am scris odata la Mediu cand s-a dat cu ceva in bloc de am crezut ca nu mai ies intreaga din acea incercare. Efectiv simteai ca te sufoci. Nu a venit nimeni si de atunci au mai dat cum le vine cu ce le vine si cand le vine (doar cand au venit cu deratizarea in primavara pe la toate blocurile a anuntat... si aia pentru ca a tot intrebat mama).
Uneori sunt foarte obosita si rabufnesc. Mi se pare ca sunt extrem de nesuferita in acele momente, parca nu as fi eu... ma revolt, ma zbucium a neputinta... tot tacamul. Trebuie insa sa ma descarc pentru ca e prea mult adunat.
Deobicei incerc sa scriu cu umor despre chestiile astea, dar umorul meu nu e mereu foarte evident... hahaha.

Multumesc tare mult <3. Multa multa sanatate sa treaca repede raceala - m-a prins si pe mine fix cand a fost Micul N in vizita (nu o mai patisem de vreo ani.. :O si m-a luat ca din oala, vorba aceea). Pupici cu drag

copilarim spunea... [Raspunde]

@coco asa-i?
Si atunci cand te opresti sa te bucuri un moment de .. viata pana la urma. Te impinge puhoiul din spate ca "ce pierzi vremea" :))).

Pupici!

ps: am "furat" putina vara din frumoasa excursie pe care ai facut-o in Italia insorita ;).

CARMEN spunea... [Raspunde]

foarte adevarat. Oamenii au devenit superficiali, nu mai au rabdare nici cand vorbesc cu tine sa te aculte, daca ai si tu de spus ceva... Traim intr-o lume nebuna! De aceea este bine sa selectam bine prietenii <3
La noi e vara adevarata, mereu cald, soare, cer albastru - pe mine insa nu ma mai intereseaza, de cand mi-a trecut concediul si iar lucrez de la 8 la 17. Ma bucur doar de weekend - si mereu facem o activitate in aer liber: excursie, drumetie, plimbare, party-gratar (asta e stabilita din nou pentru duminica ce vine).
Anul acesta la noi e seceta mare. Chiar si in excursia facuta sambata ce a trecut, era cat pe ce sa nu putem face plimbarea cu vaporasul pe Dunare, pentru ca nivelul apei este foarte scazut. Noroc ca vineriseara a plouat in munti si sambata a fost prima zi cand s-au reluat plimbarile cu vaporasul. Probabi doar cateva zile si iar vor fi contramandate.
Am auzit ca in Romania sunt inundatii... parca nu am trai pe aceeasi lume! Ne despart doar 2 tari si ceva peste 1000 km.
Ei, dar vorba ta, vineee! Vara soseste si la voi.
Te pup. O saptamana placuta in continuare, draga Rux! <3

baby.rux spunea... [Raspunde]

Da, la noi e o vara cam ploioasa. ;-) De aproape o luna, de cand ne tot "ameninta" cu seceta :-D.
Dar nu e rau..... in fine, in unele zone a fost destul de urat. Ce e drept.

Iti multumesc mult pentru urari - sper sa ies si eu cat de curand ( maine am o evadare di turnul de filses in plan. Hehehe), sa ma bucur de soare... macar asa un pic. Ca acum vine toamna.

Pupic :* ♡

Ps trimit gand de ploaie de vara si pe la voi :-D

Trimiteți un comentariu