marți, 24 iulie 2018

Cum se transforma caisele in gem.


Azi a fost ziua lui Mami. De dimineata a cumparat caise (care pana acasa s-au cam lovit, cu toata atentia), asa ca Mami le-a curatat si le-a pus cu zahar in cratita in care facem gem... Si asa de frumos si-au lasat sucul, topind minunatie de zahar brun ;).
Eu am continuat cu tura doi - pentru ca Mami s-a ocupat de cele mai "afectate" de calatoria in plasa... ("au luat plasa" caisele lol). Si, dupa o gramada de treburi mai mult sau mai putin aflate pe ordinea de zi [ minus paturica ce e inca  in stadiul de bucatati 😨 ] am transformat frumuselele in gem.


Dintre toate gemurile, de asta mi-e cel mai drag sa il fac... Apoi prunele si afinele. In fine... S-a topit, inspumat, a facut clabuci (dar de data asta nu prea m-a scuipat - lol) si in cele din urma a decis sa se inchege frumusel si la borcane.. cu el.

Unul e trei sferturi... asa ca, daca nu se mananca pana ce pleaca Mami la Ralu, ramane aici. Acum dau zor cu gemurile si pentru ca incerc sa ii fac si lui Rha.. :D. Sper doar sa mai gaseasca Mami fructe ;)).

La multi ani Mamic !! :*





 

2 comments :

Micaela Gh spunea... [Raspunde]

La multi ani !!!!!!!!!Sa iti fie mami sanatoasa si voioasa si fericita !!!
Spor la toate ;)
Pupici si imbratisari ;)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Micaela gh Multumim muuuuuuult !!! Doamne Ajuta :)!
Pupici cu mult drag

ps: am terminat la liiiimita :P.

Trimiteți un comentariu