duminică, 29 iulie 2018

TpT - Episodul 14


Buna:)!
Ne reintalnim cu un nou episod din Timp pentru Tine in ultima duminica din luna iulie a acestui an 😳 - cum trece timpul!!!
Ma grabesc sa termin articolul - vreau sa profit ca nu este lume prin zona, ca sa ies (pe furis hahaha - glumesc..) sa iau apa de la izvor pentru testoase (🐢🐢) - abia astept sa car cate 10 l pe scari :))) - scarile care urca spre  bloc, ca, totusi, sper ca in bloc sa mearga liftul. Haha.
Saptamana trecuta pana joi am avut un program foarte alert: sa termin paturica micului H, sa fac gemuri (de caise, de afine...), bagaje... cumparaturi [ vai iar mi-am luat niste carti 😳 ]. Chiar... v-ar placea sa mai incerc si alt fel de unboxing? De exemplu cand imi mai comand carti? Hahaha. Pentru ca recunosc ca mi-a placut tare mult sa filmez pentru articolul de sambata. A fost amuzant, desi am facut o multime de greselute. Cel putin am incercat ceva nou si am invatat sa pun subtitrare [ yuhuuuuu ce tare e :P].
Azi am aflat si ca aveam cateva comentarii pentru moderare - va rog sa ma credeti pe cuvant ca nu am stiut de existenta lor pana azi. Intamplator le-am descoperit. Nu am primit nicio notificare de la youtube (si initial primeam!). Dar de acum inainte voi verifica periodic (daca tot am aflat unde) contul:P.
I-am avut invitati azi si pe ursuci cu mic cu mare si pe papusica Icy a lui Dodo (care a primit in dar o rochita super draguta - acum am si model care sa imi serveasca drept inspiratie 😛). Ei bine, dragii mei, va las sa urmariti episodul de azi.... si fug sa fac "muschi". Hahaha 💪

ps: Acum am si eu o dilema.. apa pentru testoase, flori (si pentru mine) car de la izvor... de unde apar la consum atatia metri cubi de apa, ca nici atunci cand eram toti acasa, era si Dodo, schimbam testoasele si de doua ori pe zi... si vorba aceea gateam cu apa de la robinet.. nu consumam atat... Si mai avem si tevile nostre. Poate ca in vis avem o piscina pe care o umplem si inotam toata noaptea in ea... da, cred ca de  acolo e consumul [ unde mai pui ca la canal apare mai putin cu 1.25 metri cubi - ah, aia or merge la sauna si se evapora... aham ]. Asta asa de amuzament, ca si factura ca apare inainte cu o zi, in ziua sau la o zi dupa data scadenta... 😂😂😂😂😂.
💙💗💚💛💜

Si acum ca am facut si haz de necaz, sa ne uiam la cel de-al paisprezecelea episod din Timp pentru Tine:


Link-urile catre articolele despre care am vorbit in filmulete:

siiii
Pe curand !!!
💜💛💚💗💙

PS: Lista completa a episoadelor o gasiti in meniul de sus, pe pagina - 💗Timp pentru Tine💗
Nu uitati ca va puteti abona la canalul de youtube Copilarim😊 (si puteti alege sa primiti notificari ori de cate ori voi incarca un filmulet nou ).
Imi puteti lasa intr-un comentariu aici, pe youtube sau pe adresa de mail a proiectului, parerile voastre, sugestii si propuneri referitoare la subiectele despre care v-ar placea sa povestesc - poate aveti articole sau rubrici preferate pe blog, de exemplu 😁.

💕

8 comments :

Laura spunea... [Raspunde]

Weekend placut! (Atat cat a mai ramas din el...) :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Laura multumesc mult :). La fel!!! A fost cel mai placut weekend din luna asta... Ar trebui sa sarbatoresc ca am iesit si vineri si sambata si azi afara (chiar daca doar pentru a lua apa de la izvor [ a se citi "cara" :P]. :D
Si tie la fel iti doresc- weekend placut, nu carat de apa, desigur ;).

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Îți doresc o după-amiază cât mai plăcută !
Să ai spor în activitățile tale !
Pupic !

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza iti multumesc tare mult!!!

Si eu iti doresc un sfarsit de weekend linistit :D
Pupici :*!!

coco spunea... [Raspunde]

ce dragut sa ai timp pentru tine si sa-l folosesti dupa plac! vreau si eu putin, trebuie sa gasesc!

copilarim spunea... [Raspunde]

@coco draga mea... si eu zic la fel. Si visez la asa ceva. Sa ai timp din belsug si sa faci doarce vrei.... weeeee [ desi probabil ca as alega de colo colo incercand sa fac cat mai multe si tot lata de oboseala as cadea. lol, intre noi fie vorba ]

Ma gandeam ca prin aceste filmulete pot face o retrospectiva a ceea ce am scris / facut in saptamana precendenta si cei care urmaresc blogul isi pot alege mai usor ce vor sa citeasca, sau sa descopere articole mai vechi dar interesante pentru ei. Si asa, macar din acest punct de vedere, si-ar folosi timpul mai eficient :p

Pupici!!!


Diana spunea... [Raspunde]

Ursucii tai sunt dementiali! :) Uau! Sunt tricotati de buni si de tine! :) "Ursucul" meu e cumparat, dar l-am numit "Ursuc" pentru ca mi-a placut mult cum i-ai zis tu unuia pe care l-ai prezentat (cred ca am mai scris asta) :)
Avand in vedere ca eu stiu din engleza doar ce-a uitat ebglezul... intreb: Ce inseamna "unboxing"? :)
Spor la tot ceea ce ai de facut si / sau iti propui sa faci!
Pupici cu drag! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana pai pentru tine i-am convocat pe Ursuci la apel. Hihih. :D Tocmai pentru ca citisem comentariul - abia astept sa il vad si eu pe ursucul de la Mami a ta <3.
"Unboxing " (trebuie sa recunosc ca mi--a placut cum suna in primul rand hahaha) e atunci cand scoti din cutie un ceva. Deobicei youtuberii si bloggeri primesc sau isi cumpara cutii cu diverse si le desfac in fata camerei. M-am uitat si eu la cateva si mi s-a parut f amuzant si interesant. Mai ales la cele cu mancare (la care nu m-as baga nici platita.. intre noi fie vorba).

Iti multumesc mult de tot :*

Trimiteți un comentariu