duminică, 1 iulie 2018

TpT - Episodul 10

 


おめでとう. [ omedetou] =  Felicitari!! 
Am ajuns la episodul 10. Care era cat pe ce sa nu se intample. Ziua de azi a fost una lunga si plina de rateuri si de filmulete (pe care le pastrez  ca sa imi amintesc in timp de aceste momente ) nereusite. Nu ca acesta ar fi nemaipomenit. Oh nu... Imi pare rau, nu sunt in cea mai buna forma, se pare. 😔 Gomen nasai!

Dar nu am vrut sa renunt... Asa ca iata-ma. Am povestit despre: carti, muzica, film, provocari verzi si desen... Mi-e putin ciuda - chiar voiam sa va povestesc despre mai multe lucruri si mai mult in general. Dar, de cate ori incercam sa vorbesc despre chestiuni mai serioase, mi se ducea de tot zenul. 😩 Si stricam toata filmarea [ doar 17 rateuri ].
😱 De ceva timp ma tot gandesc sa fac o pauza de scris pe blog, dar ... totusi aceasta este fereastra mea deschisa spre lume - modul in care comunic si... practic, incerc sa aduc, putina bucurie celor ce imi calc pragul casutei virtuale, impartind cu ei mici descoperiri pretioase, lucruri dragi mie sau pur si simplu o vorba buna. 
Ahhhh si azi imi propusesem sa incerc sa imi fac macar un plan pentru saptamana viitoare 😅😂 - nu e prea promitator. Dar nu se stie niciodata... 😘. Chiar si in momentele noastre mai grele, faptul ca macar o singura persoana ar putea zambi citind un fragment dintr-un articol de pe blog, ar putea descoperi o sursa de inspiratie (in ceva lucrat, sau intr-un film, o melodie sau o animatie, o carte despre care am povestit etc.) iti da putere sa mergi mai departe. 
Pana la urma, eu mi-am dorit sa aduc celor din jur bucurie. Asta incerc sa fac... Si acum, dupa ce se va incarca filmuletul pe youtube, ma voi retrage sa ii citesc putin lui Buni, ca a trecut duminica si nici afara nu am reusit sa mergem, nici sa petrecem prea mult timp impreuna....

Sa avem un iulie frumos!
💙💗💚💛💜
Cel de-al zecelea episod din Timp pentru Tine, candva, la asfintit:


Link-urile catre articolele despre care am vorbit in filmulete:
siiii
Ne vedem [poate] duminca viitoare, cu un nou episod  !!!
 💜💛💚💗💙
 
PS: Lista completa a episoadelor o gasiti in meniul de sus, pe pagina - 💗Timp pentru Tine💗
Nu uitati ca va puteti abona la canalul de youtube Copilarim😊 (si puteti alege sa primiti notificari ori de cate ori voi incarca un filmulet nou ).

Imi puteti lasa intr-un comentariu aici, pe youtube sau pe adresa de mail  a proiectului, parerile voastre, sugestii si propuneri referitoare la subiectele despre care v-ar placea sa povestesc - poate aveti articole sau rubrici preferate pe blog, de exemplu 😁.
 💕

12 comments :

Rux spunea... [Raspunde]

F.frumos!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mami multumescmult <3!! Trebuie sa sarbatoresc - primul comentariu de la tine <3 :* !!!

AA spunea... [Raspunde]

O lumme mai buna, cat de frumos suna!!! Doamne ajuta ca visul nostru sa devina realitate! :)
O vacanta minunata iti doresc draga mea!

CARMEN spunea... [Raspunde]

Draga Rux, am incercat de cateva ori, de azi-dimineata, sa intru pe blogul tau si nu am reusit. Ma bucur ca pagina e din nou accesibila .
Orice om are nevoie de vacanta si normal ar fi ca si tu sa iti iei o scurta pauza de la rutina zilnica. Dar ca sa lipsesti 2 luni cum ai spus in videoclip, mi-ar parea tare rau, pentru ca esti una din putinele persoane cu care am contact pe blog.
Bineinteles ca decizia iti apartine si o voi respecta si accepta, pentru ca tu mi-esti draga.
Filmul japonez pe care l-ai recomandat alaltaieri nu am apucat inca sa il vizionez, sper sa reusesc intr-una din urmatoarele seri sa gasesc linistea si starea spirituala adecvata.
Multumesc pentru toate articolele saptamanii cat si pentru aceasta retrospectiva vizuala/ vocala pe care o gasesc adorabila.
Te pup si iti doresc un start bun in luna iulie! 😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Adriana Alexandru :) promit ca atunci cand voi intra "in vacanta" sa sarbatoresc povestind pe blog :)) si sa ne bucuram impreuna de ea.

Lumea mai buna o facem noi, in fiecare zi. Neuitand sa fim oameni. Te imbratisez cu drag :*!!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN si totusi pe cuvant ca nu i-am facut eu nimic. Nu l-as inchide nici daca ar fi sa iau pauza. :)

E doar o idee... Am lipsit asa anul trecut de nevoie si nu mi-a fost mai bine... si nici nu am reusit sa fac mare lucru. Din contra :)). De aceea ma tot gandesc daca sa fac sau nu acest lucru. Poate se intampla vreo minune si chiar intru in vacanta. Dar cum spuneam si mai sus.... in vacanta sigur va iau si pe voi si chiar daca sa zicem nu as publica prea mult in timpul saptamanii, de un filmulet tot mi-as gasi timp...

Sper sa reusesti sa vezi filmul si sa iti placa :). El e lung are vreo 2 ore. :D
Imbratisari cu drag :*!!
Si eu multumesc mult, pentru tot! <3

coco spunea... [Raspunde]

gata, m-am abonat, nu stiam de canal :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@coco :* e micut si el :)! Ma bucur :*!!

Diana spunea... [Raspunde]

Am vazut videoclipul - cred ca le-am vazut pe toate cele publicate in ultimele... 10 saptamani?!!!:)) Atatea au trecuuuut?! Cum mai zboara timpul! :)
Tu muncesti pe branci (si) pentru blog! Realizezi lucruri care fac placere - mie-mi plac, asta-i sigur, si imi pare rau ca nu intotdeauna ajung la timp pentru postarile tale. Nu stiu unde gasiti, unii, atata energie - sa impacati toate care se petrec zi de zi! :) Va doresc sa reusiti si pe mai departe! <3
Pfuuu! Efectiv, nu gasesc cuvinte potrivite... As vrea sa scriu o multime, dar unele ar parea sfaturi - si la asa ceva chiar nu-s buna! :)
Te voi insoti in vacanta, pe cat posibil! :)
Pupici cu drag! <3

Diana spunea... [Raspunde]

Pentru a reprimi pe e-mail notificari despre comentarii am citit ceva la Mia:
https://craftartista.blogspot.com/2018/06/email-notifications-for-comments-on.html
1. Open your blog and go into Design.
2. Go to email
3. In comment email notification - Delete the email address - Save Settings
4. Then add your email back in again - Save Settings
5. You will get an email asking you to subscribe to notifications. Click on subscribe.
Nu stiu daca functioneaza pentru ca eu, oricum, nu ma descurc... :)
Pupici!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana au fost cred opt saptamani [ primele 2 epidoade si cel cu Dodo, pilotul, au fost filmate anul trecut ] :D. Multumesc mult <3! :* Ma bucur :).
Chiar zboara, asa-i?
Nici eu nu reusesc sa fac tot ce as vrea - si ajung tarziu sa comentez... :). Si care ma intrebam de unde aveti voi atata energie :)). :P
Tot raspunzand la mesajele primite.. am realizat ca vacanta mea din 2010 pana acum a fost chiar blogul acesta. E un mod de evadare... si cine spune ca in vacanta nu depui deloc efort? :)))
Dar promit ca daca voi pleca pe undeva in vacanta, va iau cu mine.. Cand va fi sa fie. Cine poate stii ?:P

Imi poti scrie un mail <3 lol. Ador mailurile :D. Hihi

pupici cu drag <3 si multumesc mult.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana pe cuvant ca incerc treaba asta in disperare de cand s-a intamplat buclucul si nu a mers. Azi am incercat din nou - chiar inainte sa gasesc la moderat pe bloger comentariul tau gasisem scris pe google ca s-ar fi rezolvat si evident ii bombaneam ca acum doua zile am incercat din nou si nu a mers.
Doarca de data asta am primit mail daca vreau sa ma abonez.. S-ar putea sa mearga... vai... vai pur si simplu a fost un boost asa energetic. daca imi primesc si articolele iar pe mail de maine cred ca dintr-o data va fi si mai frumos. Stii cat mi-a lipsit sa primesc in fiecare zi mail cand se publica articolul? :))). Da stiu suna caraghios.
Maine iti povestesc daca a functionat sau nu [ macar mailul de subscribe l-am primit ca pana acum de cate ori am incercat ioc .

pupic si multumesc :)

Trimiteți un comentariu