sâmbătă, 9 noiembrie 2013

Provocari Verzi - articole


copilarim.blogspot.com
Putina lume stie care a fost "inceputul" Provocarilor Verzi. Nu degeaba am ales imaginea din stanga - ea este lucrarea pe care am realizat-o pe tema "istorie" - deci, ca un joc de cuvinte, sa facem putina istorie a provocarilor.

In primele zile ale lui 2012, in timp ce vorbeam cu Oana despre felicitarea primita de la ea, despre provocarile Scrapper prin care practic ne-am intalnit si despre faptul ca ne bucuram reciproc ca nu suntem singurele ce utilizeaza materiale reciclate in creatiile lor a aparut ideea unor provocari verzi... 

In timp ce lucram la proiect am facut un fel de "prolog", sau teaser provocandu-ne reciproc. Eu am avut tema istorie, ea tema poezie.. si mai lipsea tema muzica - dar pe aceasta o pastram bine ascunsa pana cand ne facem un imn :P.
Creatia mea a plecat la castigatorul provocarii respective, insa amintirea ei ramane si proiectul Provocarilor Verzi creste si merge mai departe:). Tocmai de aceea cred ca e timpul sa ii dedic o pagina pe care sa adun articole despre el, cu lucrari pe care le-am facut in cadrul provocarilor tematice, dar nu numai - vor fi si premiile realizate, si colectii pe care le-am conceput special in cadrul proiectului si multe alte articole:)
Articolele le veti gasi mai jos si vor fi actualizate periodic :)! Nu uitati sa ne trimiteti parerile voastre - va multumim!

Articole despre si cu Provocari Verzi
2012:
🌲- Provocari Verzi -2012-2013
🌲- Provocari Verzi -2013-2014
🌲- Provocari Verzi -2014-2015
- Provocari Verzi -2015-


0 comments :

Trimiteți un comentariu