sâmbătă, 8 iunie 2024

Baby Usturoi Amigurumi si fratele sau. (Bucuria de iunie - premiu PV)


Buna!

Astazi e timpul pentru o noua Bucurie. Am ales din cartea cu bebelusi flori, pentru luna iunie, un .... usturoi. :D 


Adam, are un par foarte interesant. Si greu de lucrat. Ohoho... Cei doi fratiori - prototipul si premiul, au stat ceva timp cuminti, in cutiuta, pana cand am reusit eu sa fac parul. In mod normal, la final, ar fi trebuit sa il  tai si stilizez - da sigur. Aveam senzatia ca se va destrama cu totul.


Asa ca, usturoii nostri vor avea parul dupa cum urmeaza. Poate voi face candva si unul la care sa incerc sa tai parul (cand ma voi incumeta sa incerc din nou acest model.. hahahaha). Vom vedea. Pana atunci, daca cel care va castiga usturoiul va dori, poate sa incerce, de ce nu. Eu asa ii las 😅.


Risu si-a adus ursuletul plusat ca sa imi faca galerie. In cele din urma, am terminat si cel de-al doilea „par”, sau coronita, de baby floare usturoi:


Iata-i si alaturi de modelul original, ciufulit si simpatic, dar abia vazandu-se de cretii mei simpatici. Pentru ca sunt simpatici. Hmm acum ca ma gandesc, chiar va trebui sa mai fac unul. Mi-am amintit ca i-a vazut Tati si ca i-am zis ca sunt din luna iunie.. ghiciti voi a cui zi este in iunie... si cine a parut entuziasmat de faptul ca erau doi... Exact. Da.. musai sa mai fac unul! 😅


Azi am chemat-o si pe Raza de Soare, am facut rapid si o punguta origami - pentru a il pregati pe Bucurie Usturoi de plecare (desi va mai avea de asteptat pana la sfarsitul verii):



Baby Usturoi va face parte din premiul acordat pentru prima misiune de salvare de carti din vara aceasta si anume: Mesager in Misiune: Salvam carti! Episodul 4 ”Vacanta. Primul popas de .... Poveste
Va asteptam si pe voi :).

Ja ne / Pe curand!

4 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

Foarte draguti benelusii tai de usturoi 🥰😍😘 Doamne ce idei faine! Felicitări, ți au ieșit excelent 👍🏻
Un weekend placut!
PS. Azi e Sf.Medardus, asa cum e vremea azi, asa va fi 40 de zile... Pana la ora 16 a fost soare, apoi a inceput o ploaie ca din galeata... Si ploua si e frig... Stau in pat si ideea se 40 zile cu asa o vreme ma îngrozește 🫣

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN din fericire, bebelusii flori fac parte dintr-o carticica :D. Fix 12 flori cateluni anul are :D
A venit la fix, pentru ca in ultima vreme totul e atat de precipitat si obositor incat am nevoie de cat mai mult combustibil ca sa ma mentin pe linia de plutire.
Poate se inseala si vremea va fi absolut perfecta :D. Mie vara imi placea cand ploua dupa amiaza - dar ploi sau furtuni de vara, numai bune pentruun somn mic. Doar ca atunci era lumea, in general altfel.
Pupici cu drag :*

Suzana spunea... [Raspunde]

Imi plac culorile maxim. Recunosc ca movuliul un picut mai mult! Daca nu spuneai de usturoi nu ma gandeam la asa ceva, insa un alt nume nu stiu sa spun acum. Daca imi vine vreo idee...
Pupici si felicitari, draga Rux! Chiar daca ma repet, esti o maiastra!❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana pentru ca e un usturoi (Sau ceapa, am gasit in alta parte) decorativ (a). :D
Ma bucur ca iti place - si mie imi place mult moul respectiv:)
Pupici

Trimiteți un comentariu