sâmbătă, 22 iunie 2024

Kouki si Girafa.

Buna!

Prin aprilie lucram o girafa amigurumi. Nu stiu daca stiti, dar primul amigurumi pe care l-am facut rveodata si, de fapt, singurul realizat inainte sa ma apuc eu sa fac papusi si alte cele, a fost o girafa (ok.. de fapt am facut doua: Gee Fee).

Nu mai stiu exact cum de am ajuns eu pe pagina cu girafa micuta (din cartea lui Sarah Abbondio), dar m-am pomenit lucrand.. si lucrand. Cum a fost gata, a prezentat, spre marea mea uimire si bucurie... interes. Interes idn partea lui Kouki:






Si Risu a fost fermecata de micuta noasra noua prietena, dar si bucuroasa ca a fost asa bine primita de catre Kouki:



In alta zi i-am surprins dormind impreuna. Asa de dragalasi erau... si am si reusit sa le fac poze. Mi-ar fi placut sa  o ia el dupa el (stiti voi, cum isi duc catelusii jucariile?)... dar stau sa ma intreb daca el chiar a facut asa ceva vreodata, sau ii caram eu mai mult jucariile. Stiu ca a avut acel obicei de a manca urechi si cozi (astfel avem in colectie jucarii cu partile ce prezentau risc cusute, dupa ce un catel a ramas fara o ureche si coada... haha). Dar acum nu mai face asta. de fapt.. nu prea le mai jumuleste pe niciuna. Dar ii place sa doarma cu unele dintre ele. 


Dovada ca ii place de Girafa micuta e ca m-a lasat sa ii fac si o astfel de poza.. cu ea pusa in hamul lui. Doi dragalasi:


Si uneori adormea noaptea, pe picioarele mele, cu Girafa in brate, (cat mai scriu eu si rezolv ce am de rezolvat pe laptop - daca ziua nu am acces la internet e nevoie sa fur din noapte, atunci cand reusesc)


In curand vine si presupusa lui zi de nastere.. am inteles ca de fapt aceasta ar fi candva pe 27 iunie 2017. In carnet e trecuta ziua de 31 iulie, cand practic s-a nascut a doua oara - in 2018, cand a fost gasit si i s-a dat o noua sansa la viata. Eu il sarbatoresc si pe 13 octombrie, cand am reusit sa il tin prima data in brate si sa il aduc acasa.

Nu am vrut sa ii tulbur somnul, asa ca  in poza zileu Girafa ii tine companie lui Risu... in timp ce, in loc de fundal artistic, puteti admira cateva sculuri de acril subtirel, din care mai fac ru rochite - de exemplucele doua de sus sunt exact cele din care am facut rochita lui Risu.


Si-am incalecat pe-o sa si-am plecat sa dorm.. asa 🥱😴😪😌. 

8 comments :

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Tare drăgălașă girafa! Recunosc că am mai văzut-o și nu am știut ce este, este o girafă mai dolofană și nu mă așteptam 🤣. Dar este foarte frumoasă. Ai făcut-o din firul galben din spate?

MNiko spunea... [Raspunde]

Tare simpatici Kouki cu girafa. Mă bucur că în sfărțit este interesat de o jucărie făcută de tine. Nu știu dacă ai făcut-o special pentru el, dar acum sigur e a lui.

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso este o mini girafa bebelus :))). In carticica aceea cu mini animalute amigurumi girafa este langa leu. Cand lucram la leul lui Mami, fiind cu acelasi fir (nu este cel galben din poza, este altul din bumbac putin mai grosut, special pentru amigurumi - cel folosit si la puiul tau de gaina :D). ea a crezut ca fac girafa... si cum leul era surpriza n-am zis nimic, dar apoi am facut si girafa :))
Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko o accepta, da. Uneori o si pupa - cred ca daca am reusi sa depasim problemele astea sacaitoare poate ca ar fi mult mai interesat. De jucariiin general. De jucat s-a jucat inainte la gru cu mingea crosetata de mine ... acum nu are chef de joaca. il inteleg. Mai ales acum pe caldurile astea... si cu stropirile pe capul nostru cand terestru cand aerian... nu iti arde de nimic.

Hmmm... cand lucram la ea a prezentat un oarece interes.. asa ca i-am facut-o lui cadou. sa stii ca uneori mai doarme si cu morcovul - adica nu ii mai poarta pica, poate si pentru ca mananca iar morcovi :)))))

Pupici

CARMEN spunea... [Raspunde]

GeeFee este foarte reusita! Nu e de mirare ca a dorit-o Kouki! 😍 Ce dragalasi sunt cum dorm ei acolo împreună! 🐩🐾🦒
Si rochitele sunt foarte elegante, le am admirat mereu in postarile tale! Esti o adevarata creatiare de moda.
Un weekend minunat Rux draga 😘💞🫶🏻

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN de cate ori il vad ca adoarme cu Girafa in brate imi vine sa ma asez si eu langa ei :))))). Chiar am facut asta cred ca in Noaptea de Inviere. Atunci am stat cu Buni, cu el si cu Girafa in camera si toti adormiera. Aproape ca am adormit si eu cumva asa intr-o rana. Doar ca mai era in camera cu noi... ceva.. un Tantar :)))). Asa ca a trebuit sa ii pazesc. Pe buni si Kouki, pentru ca girafa nu a avut probleme de gen :)))))))
Mi-ar placea sa fac rochite cu modele si mai complexe (mai ales tricotate.. dar momentan e bine si atat - e o terapie fantastica).
Pup cu drag si vacanta placuta :). te ugam sa saluti si imbratisezi marea si nispul si din partea noastra :D
Pupici

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Ce girafa simpatică! Nu am mai crosetat demult, poate incep când se mai răcorește afară! Pupici. Zi frumoasă să ai!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă imi placea cand dupa amiaza era cate o ploaie de vara... sau macar seara. Ceva caresa racoreasca putin sau macar sa curete atmosfera.
Caldurile acestea si nu numai nu prea ma ajuta sa ma concentrez la ce amde facut... :)
Pupici!!

Trimiteți un comentariu