joi, 6 iunie 2024

Midge si rochita papadie.(Reflexii in Oglinda 67)

Buna!

In meniul  de azi, accesam folderul cu rochita papadie. Sa tot fi fost prin aprilie cand am inceput sa caut un model de rochita pentru premiile de la Provocari Verzi. Ma gandisem eu sa nu mai crosetez, ci sa tricotez. 

Toate bune si frumoase - trecuse ceva vreme si era nevoie de un „prototip”, sau ma bine zis sa imi amintesc cum faceam rochitele tricotate. Am inceput asadar cu cea clasica si am inaungurat andrelele de bambus mititele (cred ca acestea sunt de 2,25 - dar am si unele de 2) pe care le luasem in setul pentru Buni. Am zis ca o sa fie mai usor un pic- in ideea ca cele metalice, de la Buni, pe care de altfel el ador, sunt lungi si m-as misca probabil mai greoi acum, cu ele.


Zis si facut, am ales si forul acela galbui, subtire si dragut. Si m-am pus pe treaba.. si lucram si lucram si nu mai terminam. uitasem cat de mult dureaza - mai ales ca deobicei eu lucram cu alt fir, ceva mai spornic. 

Dar uite ca mi-am mai amintit putin cum era cu tricotatul si am reusit o rochita papadie foarte draguta - perfecta pentru o Barbie de tip vechi - ceea ce era foarte bine, pentru ca imi propusesem sa ma ocup de o Barbie de acel gen, salvata de Micaela pentru premii.

Midge s-a bucurat foarte tare sa o probeze - si a ramas asa imbracata, motivand ca rochita mov era prea grosuta. A pastrat totusi funda de par, apoi am facut o sesiune foto cu reflexii superbe. Motiv pentru care, azi ne prezentam cu ele:






Si acum este imbracata la fel, asa ca am reincercat sa obtinem acel efect luminos - este aprooooape la fel - desi mie mi se pare ca de data aceasta lumina este mai ... rece? Ca sa zic asa - in sensul ca celelalte poze cred ca au fost facute candva spre apus, sau oricum, par mai calde, nu vi se pare si voua?

Totusi galbenul rochitei este mai apropiat de cel din poza in care Midge apare alaturi de Risu si Rukkusu.


M-am amuzat putin privind poza zilei. Parca e si un strop de tricolor in ea, nu-i asa? :) Ceea ce e foarte dragut!!

📸

Inscriu articolul in tabelul gazduit de Carmen, ce a preluat rubrica  „ Reflexii in Oglinda ” initiata de Sorin. Rubrica avea ca indemn urmatoarele cuvinte:
” Dacă doresti să participi, publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai vazut în "oglinda" (poate fi si cea retrovizoare) ”


Ja ne!   

8 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

Da, e foarte drăguță rochița papadie 😍 cu toate ca nu e de crezut pâna la probă, blondelor le stă bine cu galben! 😉
Privind asa fotografiile tale, am constatat ca am aceeasi culoare de par cu Midge. Un blond stins, rozaliu-movuliu. Am fost sambata la coafor si mi am dorit o schimbare. Am tuns vârfurile si i am dat o nuanta m ai închisă pentru ca in doua săptămâni plecam la mare si soarele si apa sărată vor deschide nuanța parului meu pana la alb! Ceea ce nu imi place... pare ca am fan pe scofârlie 😜🤣😂
Pupici si imbratisari 🤗😘

Rajani Rehana spunea... [Raspunde]

Great blog

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Este frumoasă rochița păpădie, și am văzut și eu tricolorul înainte să citesc despre el 😀. Uite de-aia prefer să croșetez, merge mai repede plus că pot face mai ușor modele pe suprafața mică.
Mie nu îmi stă grozav cu galben nici blonda nici neblonda, din cauza tenului foarte alb și cu nuanță rece.

Suzana spunea... [Raspunde]

Si mie imi place rochita! Nu prea port galben complet, insa imi place nuanta asta! Si e dragalas foc grupul tricolor!
Pupici si weekend placut, draga Rux!❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN da? Cred ca parul ei aduce un pic a cognac. Un blond congnac. Dar si cu reflexii. Este papusa responsabila pentru o operatiune de „salvare” de papusi efectuata in pandemicul 2020 :)). E atat de dulce si dragalasa....
Vai ... mergem la mare in doua saptamani? (anul trecut a fost fabulos - asa ca ma autoinit si sper sa poti sa ne lasi si noua cateva crampeie de bucurie in vacanta:D)
Pupici cu drag:*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Rajani Rehana thank you :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso sa stii. Prima mea iubire, ca sa zic asa a fost tricotatul. Dar... mult mai usor controlezi cand crosetezi lucrul - cand pica de pe andrea un ochi... si cand pica la lucruri mici clar e buba (odata mi-a scapat un ochi cand ajunsesem la sfarsitul spatelui unei bluzite.. pentru mine. inutil sa zic ca s-a dus tot si am refacut spatele... si mie nu imi place deloc sa desfac.. sau na.. nu imi placea, ca intre timp, de voie de nevoie, a trebuit sa ma impac cu situatia).
Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana Eu cred ca am bluzita pe galben (primita de la mami si lucrata de buni - un vis e.. chiar va trebui sa o caut).
Ma bucur ca ti-a placut si grupul :D. Hihi
Pupici cu drag!!

Trimiteți un comentariu