joi, 27 iunie 2024

Apus magic de soare. (Reflexii in Oglinda 70)


Astazi calatorim iar in timp, tot in aprilie, dar pe 7. Am primit atunci doua poze superbe de la tati - sunt facute la lacul de acumulare de la Budeasa, privind intai spre baza de antrenamente si spre lacul mai micut, care are si insulite pe el (undeva in stanga se afla si mestecenii lui Dodo).....


Si apoi in partea opusa, spre barajul mai mare. Sper sfarsitul anilor 80 am fost la barajul de mai jos sa facem plaja... era un loc oarecum amenajat (e mult spus) in sensul ca existau niste scari sapate in mal... si nu era apa foarte adanca si era un soi de nisip (ca asa era solul). Avem si o poza in una din datile cand am fost acolo - si cred ca au fost doar doua...
Ce demult mi se pare... acum am senzatia ca s-au facut niste terase pe acolo... de fite (cumva). Dar oricum nu se vede malul despectiv in poza, ci cel din partea opusa si... un apus fantastic de frumos, reflectat in apa:


Si imi place super mult cum am reusit sa fac poza zilei - in ultima vreme pozele cu monitorul in spatele lui Risu au iesit chiar bine... ati observat? :).


Si acum, inapoi in prezent.. azi suntem in 27, deci teoretic, daca e sa ma iau dupa ce mi-a spus cineva.. azi Kouki implineste 7 anisori. Pui mic, bun, scump si iubit. 😍

📸

Inscriu articolul in tabelul gazduit de Carmen, ce a preluat rubrica  „ Reflexii in Oglinda ” initiata de Sorin. Rubrica avea ca indemn urmatoarele cuvinte:
” Dacă doresti să participi, publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai vazut în "oglinda" (poate fi si cea retrovizoare) ”


Ja ne!   

8 comments :

MNiko spunea... [Raspunde]

La mulți ani, Kouki!

CARMEN spunea... [Raspunde]

Ce imagini frumoase! Imi place tema ta de azi, melancolica, romantica... 🫶🏻
Pupici si imbratisari de la mare 🌞😘🤗

din casuta noastra spunea... [Raspunde]

Cata pace si liniste se simte din fotografii.

Diana spunea... [Raspunde]

Sănătate și mulți ani lui Kouki! 💗😘🐾😍
Foarte frumoase imagini! N-avem habar că există și acest loc frumos! Desigur, n-am habar de foarte multe! 😊
Pozele sunt excelent făcute! Acu', acu pare că se lasă cortina nopții! 😍
Pupici cu drag! 😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko multumim tare mult! Imbratisari cu drag 💗

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN ma bucur tare mult ca iti place ce am ales - sunt poze primite de la Tati. Mi-au placut mult si uite, intr-un fel s-au potrivit pentru azi la fix. un pic de racoare.
Pupici cu mult drag catre voi :*!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@din casuta noastra asa este. Si mie mi-au placut mult. Imi este dor de o mica evadare in liniste, pace si aer curat :D
Pupici!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana multu!!!! Asa sa fie. Multumeste si dragutul mic.
Locul acesta frumos e foarte aproape de mine. Prima imagine priveste catre baza sportiva iar undeva in stanga este terenul micut unde, la mesteceni, se odihneste Dodo drag. Lacul mare este in partea opusa :D. Am facut si baie odata in anii 80 acolo. :)

pup cu drag!!

Trimiteți un comentariu