duminică, 30 iunie 2024

#16 Roman Ship Puzzle 3D (Jurnal de colectionar)


Buna!!

Asa cum v-am promis data trecuta, cand am povestit despre puzzle-ul 3D Santa Maria din colectia mea, azi am pregatit poze cu cel de-al doilea: Nava Romana, sau vasul.. sau na.. corabia :))), ambarcatiunea, cum vreti.

Si acesta este micut ca dimensiune - nu stiu daca are si o versiune mai mare. A fost al doilea achizionat si la vremea aceea l-am gasit destul de greu (culmea este ca l-am luat de pe emag si ca a venit fix din Pitesti, de la un magazin din marketplace cred ca se numeste, deci ceva magazin partener?!).



Si in cutia acestuia am depozitat diverse (foarte faine cutiile de la aceste puzzle-uri. Chiar mi-ar placea sa reusesc sa gasesc si ambarcatiunea chinezeasca.  Si nu.. inca nu am gasit poze cu acesta (sau Santa Maria) din timpul asamblarii - ori nu am facut, ori cine mai stie). Dar pot sa va spun ca acest vas are o mica problema cu acele vasle. Sunt un fel de calcai al lui Ahile - unele dintre ele au tendinta de a pleca la plimbare, daca nu esti atent :))).




In afara de acel mic inconvenient, ambarcatiunea este fooooooarte foarte interesanta. Are si ea un suport pe care se poate aseza si detalii deosebite. 

 
Si aceasta a fost mica prezentare! Sper ca v-a placut. Sunt curioasa sa stiu care dintre cele doua nave vi se pare mai reusita? Care v-a trezit interesul si de ce.  :D
Le stiati? Ati vazul pe undeva nava chinezeasca? 😂🤣😅 
Ne vedem cu retrospectiva (galeria foto lunara), ceva mai tarziu.!

2 comments :

fiordaliso spunea... [Raspunde]

O galera de razboi, foarte interesant! Eu sigur nu stiam de aceste puzzle-uri, nu am vazut pe nicaieri dar nici nu le caut in mod special si google iti cam arata ce vede ca ai cautat deja. Cel mai mult imi place Santa Maria, dar asta pentru ca mie cele mai frumoase vase din toate timpurile mi se par galioanele.

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso trebuie sa recunosc ca m-a intrigat turnuletul de pe vas.. parca e turn de cetate.
Ai dreptate. SantaMaria e si mult mai stabila (si vine si in varianta cu mai multe piese).

Vasul chinezesc e iar foarte interesant. Atunci cand le vazusem pe toate trei, in poza mi se paruse cel mai reusit... dar cum nu il am, nu ma pot pronunta.

Pup cu drag :)

Trimiteți un comentariu