duminică, 9 iunie 2024

#14 Masinuta de colectie cu Chip si Dale. (Jurnal de colectionar)


Buna!!!

Dupa fila luuuunga de data trecuta, m-am gandit ca astazi sa  echilibrez putin balanta si sa vin cu articol foarte scurt. 

V-am mai spus ca imi plac masinutele si le colectionez, atunci cand se iveste ocazia. M-am bucurat mult sa gasesc acum ceva timp doua masinute Hot Wheels aniversare Disney 100. Una dintre ele, a venit cu cutiuta desfacuta - ca sa fiu sincera, prea rau nu mi-a parut pentru ca... iat-o:


Cutia = un cartonas cu imaginea celor doua veverite simpatice (in acest caz) si un suport de plastic in care sta masina. Deci, de fapt, nu este chiar cutie. oricum, cartonasul ma gandesc ca poate am ocazia sa il reciclez la toamna.Vom vedea. Hehe.



Mi-ar fi placut sa aiba mai ulte detalii pictate - de exemplu farurile.. daca stiti ce vreau sa zic. Dar imi place mult de tot, asa micuta cum este - mereu mi-a placut sa „plimb/parchez” masinute. Mi s-a parut o activitate linistitoare. Asa ca am la indemana cateva masinute pe care sa le iau la „plimbat”, in scop de relaxare (pura terapie). Iar asta mica... mai are si roti cu accesorii rosii, ceea ce o face foarte simpatica:


Si lui Rukkusu ii place - ce pot sa zic! Si-a luat si ursuletul la sedinta foto. Si chiar a profitat de ocazie ca sa se joace un pic cu masinuta, cat timp eram eu ocupata si nu ii faceam poze.

Sper ca v-a placut aceasta mica pagina de jurnal. :)

Ja ne!

6 comments :

Marisa Cavaleiro spunea... [Raspunde]

I really enjoyed it! The mini car is beautiful and with so many little details! The photos were amazing! When I was a kid I played a lot with my brother's cars! Happy Sunday!

Suzana spunea... [Raspunde]

Ce draguta masinuta de colectie. Am si uitat de jucarelele de genul asta. O sa le caut, poate merg si la reflexii.
Faine pozele, m-am jucat si eu un picut...
Pupici si seara frumoasa, draga Rux!❤️😘

CARMEN spunea... [Raspunde]

da, chiar dragalasa! Si mie imi plac in general toate miniaturile! Mereu am cumparat masinute (cred ca mai am prin casa doua-trei) pe care le-am daruit nepotelului când venea în vacante la noi... Felix însa acum a împlinit 20 de ani! Insa de la cumparat masinute nu m-am putut abtine si le-am daruit prietenei mele Jinnu, al carei baietel are acum 4 anisori. Imi aduce la fel o mare bucurie, faptul de a darui ceva ce cumpar cu placere ☺♥
Pupici si imbratisari ❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Marisa Cavaleiro I have also played a lot with cars :D. My grandmother actually had to bought me little cars, instead of dolls :))).
I am glad you liked it.:D
HUgs!!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana oh!! neaparat! Abia astept sa le vad :D.
Imi plac tare mult masinutele :D Hihih.
Asta mica mi s-a parut super dragalasa - desi ar fi putut sa o doteze cu ceva mai multedetalii.. dar personajele sunt printre personajele mele preferate :D.
Pupici!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN si eu am tot luat pentru baieti. Pana cand nu am mai rezistat (sunt mare fan masinute de cand eram mica.. haha) si mi-am luat cateva si mie :)))))))))))).
Sunt super dragalase masinutele!
Pupici cu drag :)

Trimiteți un comentariu