miercuri, 26 iunie 2024

Miercurea fara cuvinte - in lanul de rapita.







Episodul 348 de la Miercurea fara cuvinte care, dupa o plimbare prin blogosfera pe la prieteni dragi, s-a intors acasa, inapoi, la  Carmen.

🌞

Tema: Pe drumul de „sub munte”, Fagaras - 20 aprilie.
📷 1-2 poza zilei alaturi de Risu si poza la monitor :)).
📷 3-6 fotografii primite de la tati in 20 aprilie facute pe drumul pe sub munte ( adica drumul de la Zarnesti la Recea, pe care il parcurgeam in copilarie ca sa mergem la bunici, vara).


🌞🌞🌞🌞🌞


-📷 mai multe episoade 📷-   

4 comments :

Marisa Cavaleiro spunea... [Raspunde]

Hello, what beautiful photos and what good memories they must bring you! These photos are proof that what's the use of words? Everything is recorded on our hard drive, which is our memory! Hugs!

CARMEN spunea... [Raspunde]

Daaa, chiar vroiam sa spun ca rapita s a trecut de cel puțin o luna. Deci fotografii din aprilie 🤗
Si eu obisnuiesc sa fac in fiecare an macar o poza in lanul de rapita dar anul acesta ori a plouat ori am avut altceva de facut, in orice caz nu am reusit sa fotografiez rapita. Ma bucur ca voi ati reusit.
Happy WW Rux draga.😘🤗

copilarim spunea... [Raspunde]

@Marisa Cavaleiro my parents always sent me photos :). Since I cannot travel right now,my father took these photos on the road to where my grandparents lived. :D
You are right! :)
Hugs :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN Oh da.. am cateva foldere cu poze frumoase „șutite” :)) si m-am gandit sa le aduc la mfc si rio, in special. Bine ca le pregatisem din timp (acum am adaugat doar poza zilei la monitor)... ca azi am pozat avionul care a stropit prin oras. A fost si un moment horror. dupa prima trecere - pasari care efectiv cadeau. cadeau capul intr-o parte, aripile pac jos si picau. Sper ca nu au murit, totusi - ciorile mai ales pareau afectate.

Tati a facut pozele si mi s-au parut tare frumoase (sunt pe drumul catre unde stateau bunicii).
Pup, happy ww si multumesc pentru ajutor la tabel :*

Trimiteți un comentariu