joi, 20 iunie 2024

Rochita pastela reversibila clopotel. (Reflexii in Oglinda 69)


Buna!

Cand eram mici, Buni ne povestea cum de Paste era un obicei sa primeasca hainute noi. Anul acesta am facut si eu, fara sa imi propun, trei rochite noi pastelate, pe care vi le-am aratat intr-o micuta sesiune foto aici:  Paste fericit! 

Nu am apucat insa sa va povestesc la acel moment, decat despre cea realizata pentru Provocari Verzi: rochita inspirata de simbolurile Pascale. A trecut timpul si abia ieri v-am aratat o a doua rochita lucrata cu acelasi fir multicolor. Cred ca a fost si ultima realizata (gata firul....): Rochita Reversibila Pastelata si Involanata. Despre ultima rochita (a doua realizata), va voi povesti astazi, pentru ca, in pozele realizate atunci cand am facut-o, s-au strecurat reflexii:


La fel ca si celelalte doua rochite, si aceasta este reversibila. Si nici la aceasta nu am notat modelul 😅. Desi este totusi posibil ca la cea de ieri sa fi mazgalit vreo doua vorbe - va trebui sa verific.

Are froma de clopotel si poate fi purtata pe ambele parti. Cel putin lui Rukkusu (care este o papusa Licca) ii vin ambele variante foarte bine.


Voua care varianta va place mai mult? Cea de mai sus, cu volanase, sau cea de mai jos? Mie imi plac amandoua. 



Cred ca cel mai mult imi place cum coloreaza razele soarelui rochita in poza de mai sus... Si uite-asa, am o mini colectie formata din trei rochite (si o pereche de balerini micuti) realizata din acelasi fir (un fir superb pe care il luasem ca sa imi fac mie ceva ... haha - va trebui sa vad daca mai gasesc).


Cele trei rochite pot fi purtate si de  Risu, dar si de Raza de Soare (dupa cum s-a vazut de Paste, cand chiar m-am bucurat ca le-am innoit pe toate trei). Tot din acest fir am mai lucrat mai demult si o salopeta... Salopeta veseliei.


📸

Inscriu articolul in tabelul gazduit de Carmen, ce a preluat rubrica  „ Reflexii in Oglinda ” initiata de Sorin. Rubrica avea ca indemn urmatoarele cuvinte:
” Dacă doresti să participi, publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai vazut în "oglinda" (poate fi si cea retrovizoare) ”


Ja ne!   

12 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

Foarte draguta si aceasta creație! Rochita in prima varianta, cu clopoteii la vedere, imi placeai mult cum pica 😍 A doua varianta, cred ca pune mai bine in "lumina" volanasele ascunse, daca strângi talia cu o panglică, un cordon lat. Dar... asta e diar parerea mea. Gustirile sunt atat de diferite 😎
Oricum, reusita ideea! Felicitari Rux draga.
Un start bun in VARA 🍀🫶🏻💞🌞

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN ma bucur mult ca iti place. Sa stii ca ar merge si cu un cordon - chiar voi incerca - se va schimba insa - nu va mai ramane tip colotel,asa e ca si cand ai avea jupon din cauza acelor volane care ajuns pe dos. Cred ca daca voi pune ceva in talie va arata cu totul altfel si ma intreb daca va sta, pentru ca e firul cam plin. Dar citind ce ai scris ma gandeam la stilul feminin cloche, la anii 50 ... :D
Foarte feminin si frumos.
Pup cu drag, sa ne fie vara cu bine :*

din casuta noastra spunea... [Raspunde]

Rux, mie imi place varianta cu volanase.
Te imbratisez.

Marisa Cavaleiro spunea... [Raspunde]

I'm impressed by your creation, I love the mix of colours, and the ruffles on the skirt of the dress! You always surprise me! I wish you a great weekend, very creative and happy above all!
Hugs!

Diana spunea... [Raspunde]

Ambele sunt frumoase! 😍 Preferința mea ar fi cu volănașe.
Poza zilei e superbă nu doar prin vestimentația păpușii ci și prin postura in care ai asezat-o lângă "soarele alb". :-)
Pupici cu drag! 😘

din casuta noastra spunea... [Raspunde]

Rux, mie imi place varianta cu volane.
Nu faci o fotografie si la Salopeta prieteniei?

copilarim spunea... [Raspunde]

@din casuta noastra aceea este si varianta pe fata, ca sa zic asa. Inca gasesc fascinant cum se vede dosul de frumos, lucrat asa in paralel... :D
Pupici cu drag :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Marisa Cavaleiro I really love that type of yarn. I have bought it for myself. I still hope to be able to make something cute out if it. But I need some time, to find a pattern I would love to try - gosyo... if I am not wrong it was a japanese site (and yarn brand I guess ) where I found a lot if inspiration.
I am happy you like the dress for the doll :D.
Hugs :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana ma bucur mult ca iti place! Soarele.. ah. Era acum multi ani, cand hartia imprimata se gasea rar si era extrem de scumpa la noi. eu am luat-o la bucuata de la Creashop (care nu maiexista) si mi-am luat una singura tocmai pentru ca m-am gandit ca ar merge folosita ca si fundal.

Pupici cu drag :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@din casuta noastra ah salopeta e deja pe blog. Cred ca am lasat link catre ea in articol. La mine merge linkl :).

Hmm o sa bold-uiesc salopeta veseliei ca sa se vada mai bine :D
Pup

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Fotografia cu Risu este superbă, reușești să creezi niște atitudini foarte realiste.
Îmi place rochița in ambele ipostaze, dar sub formă de clopoțel o transformă pe Rukkusu într-o fetiță drăgălașă.

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso uneori mi se intampla sa reusesc sa ma surprind si pe mine ... culmea cand ma straduiesc mai putin :)))). Ma refer la poze. Asa mi s-a parut si mie cu clopotelul :D
Pupicicu drag :)

Trimiteți un comentariu