luni, 6 mai 2024

Oita.. Ou pastelat... Iepuras?(PV SP 10/13)


Buna!

Paste Fericit!

Intalnirea noastra de astazi, este,  ca sa zic asa, in tema: #10 Salvam Papusi // Save the Dolls: Simboluri Pascale. :). Evident, iar am facut altceva decat ceea ce aveam in plan, Cum altfel?

Dar sa incepem cu poza inspirationala. In sfarsit am avut ocazia sa folosesc hartia aceasta imprimata! Este tare dragalasa si mi s-a parut perfecta pentru tema si moment:


Cat despre micutul prieten al Razei de Soare - ei bine este o surpriza, gasita intr-o cutiuta. Pe Noriel erau niste cutiute care semanau cu cele de iaurt si ma tot intrebam care este povestea lor - tot apareau si dispareau si nu am reusit sa imi iau niciodata. Pana acum. Acum.. vreo luna si ceva :)). Am si ras cand am primit comanda: intr-o cutie imensa se bataiau doua cutiute minuscule. Intr-una era aceasta surpriza: un iepuras roz, saltaret. Asa m-am entuziasmat ieri, ca de bine ce l-am pus, am uitat complet de el si... este marele absent din pozele cu proiectul meu- de azi. Care proiect este... o costumatie. Ok.. stiu, stiu, stiu. Chiar aveam alt plan dar nu a fost sa fie, daaaaaar - va spun ca va merita! Pentru ca nu este orice fel de tinuta!!

Este o tinuta reversibila!! :D Eh? Hai... ca vin cu noutati din atelier :))). Am folosit firul din care am lucrat candva si o salopeta pentru Rukkusu ( Salopeta veseliei.). Pur si simplu am dat peste ce mai ramasese din scul si s-a lipit de mine... ma uitam la el si vedeam numai oua pastelate :))).
Dar sa revin. O parte este lucrata cu un fel de volanase - seamana cu o oita creata. Si am accesorizat-o cu o panglicuta adorabila, care a venit cu nu stiu ce - este din cutia comorilor (bune de de reciclat):




Risu a fost incantata si cum a fost gata a si probat-o cu macii pe fundal. Cand am scos rochita, am intors-o din greseala pe dos si am constata cu surpriza ca, fara sa vreau, tocmai ce facusem o rochita reversibila. Atunci cand am lucrat acele volanase, am lucrat prin jumatatea din fata a ochiului dar imediat ce terminam randul, lucram si prin jumatatea din spate, modelul obisnuit. Asa mi-a venit mie atunci.

Asa ca am luat o agenda draguta pe care o aveam la indemana, pe Rukkusu si am „consemnat” marea descoperire, fotografic! Partea 1 - oita:


Si partea 2: oul de paste multicolor!! Ei, ei? :D Cred ca se poate observa entuziasmul meu :))).  In plus, partea „ou” isi pastreaza forma tocmai din cauza, sau datorita volanaselor:


Si la spate, povestea reversibila arata in urmatorul fel: ou pastelat versus oita pastelata. Deja bifasem doua simboluri.



Si totusi... lipsea iepurasul.. Asa ca, bucurandu-ma de atmosfera linistita a Sarbatorii Pascale, am cautat iar in cutia cu comori: am recuperat o margeluta galbena si un rest de plus galben obisnuit. Dupa care mi-am amintit ca parca mai ramasese un fir galben atunci cand am facut fluturasul (Risu Duminica, Soare.(PV SP 8/13)).

Acum avem si bentita Iepuras! Si tinuta pentru Paste este gata. Am chemat-o pe Risu sa incerce varianta ou (cu panglica in talie) si bentita iepuras:


Gata s-a hotarat, asa ramane, motiv pentru care am trecut la pozele alaturi de Raza de Soare - stiti voi, pentru Provocari Verzi:



Fiind tinuta reversibla am facut un colaj. Imi place mult fundalul ales pentru luna mai. Mi se pare tare dragut:


Ei bine, acesta este proiectul meu vesel, pentru tema curenta, la care va puteti inscrie si voi de pe linkul de mai jos:

#10 Salvam Papusi // Save the Dolls: Simboluri Pascale.

Va reamintesc ca temele pot fi realizate pana la sfarsitul lunii mai, dar , daca vreti sa aveti intrarea in concurs dublata, atunci exista un tabel valabil o saptamana.

Sper ca v-a placut si abia astept sa vad cum v-ati jucat voi, sau cum va veti juca :). As vrea cumva ca perioadele acestea de sarbatori sa dilate timpul si sa ne putem odihni in voie - sa ne incarcam bateriile si ... nu stiu. Cumva parca acea magie se subtiaza tot mai mult. Si simt nevoia de liniste si pace, mai mult ca oricand. Parca e prea multa graba - si graba strica treaba/

Paste binecuvantat!!

4 comments :

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Ce inventivă esti!! Îmi place rochia cu două fețe! Felicitări!
Și eu simt aceeași nevoie ca tine, dar parcă timpul ăsta trece atât de repede!
Te pup, Rux!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă ma bucur mult ca iti place. Nici nu mai stiu cum de mi-a venit ideea sa lucre asa.. pur si simplu. Dar mi se pare foarte tare (mai am doua rochite in stilul acesta - dar voi povesti alta data despre ele )
Iti multumesc :)
Prea repede.. :)
Pup cu drag!!

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Inedită rochița cu două fețe! Arată minunat și în ipostaza de rochiță - ou.

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso Sa vezi ce entuziasmata am fost eu cand am realizat ca poate fi purtata in doua feluri..😅. Am zis ca voi mai incerca (deja am termnat ce mai aveam din firul colorat - pe ceea ce s-a vazut in poza de Paste..😅)
Pupici cu drag :)

Trimiteți un comentariu