joi, 23 mai 2024

Un iepuras si un ou amigurumi calatori.(Reflexii in Oglinda 65)

Buna! 

Azi i-am convocat la poza zilei pe Iepurila si Oul Rosu (ai lui Buni) pentru ca voiam sa va arat cateva poze dragute, cu reflexii si umbre cu un alt iepuras, de data aceasta alb ca neaua.

Iepurasul calator (peste mari si tari) a fost insotit de un ou rosu, tot amigurumi. Acum probabil ca isi bea ceaiul englezeste, dar inainte sa plece, mi-a oferit alaturi de Risu, oul rosu si dragutul soare, un spectacol pe cinste:







Acesta a fost al treilea iepuras pe care l-am lucrat dupa modelul din cartea lui S. Abbondio (dupa cei doi Iepurasi dragalasi pentru N si H). Este realizat cu firul de bumbac pe care il folosesc eu la jucarelele amigurumi mai nou (si imi scapa numele.. ceva cu Yarn .. YarnArt.).

Si da, pentru ca sunt sigura ca sunteti foarte curiosi, mai am iepurasi in maneca ... hahahah.  Si oua amigurumi!

📸

Inscriu articolul in tabelul gazduit de Carmen, ce a preluat rubrica  „ Reflexii in Oglinda ” initiata de Sorin. Rubrica avea ca indemn urmatoarele cuvinte:
” Dacă doresti să participi, publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai vazut în "oglinda" (poate fi si cea retrovizoare) ”


Ja ne!   

6 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

Daaaaa, ce reflexii interesante! Ca pe scena, sub lumina reflectoarelor 🤗
Minunate creatii amigurumi 😍🥰 felicitari Rux draga! 🤗😘

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Frumoasa joaca cu razele de lumina. Credeam ca tii iepurasii in palarie, numai ouale in maneca 😂.

Suzana spunea... [Raspunde]

Esti inepuizabila cu aceste minuni. Bravo, Rux!
Si lumina aia a aparut la fix, trebuie sa recunosti! :)
Pupici si zile inspirate!❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN era atat de frumos cum se vedeau umbrele si lumina soarelui incat am salvat special pentru rio pozele :)). Mi-am facut obiceiul cand prind cate ceva dragut sa imi salvez cu mentiunea pentru mfc sau rio :D

Ma bucur ca iti plac si iti multumesc pentru gandurile bune :*
Pupici!! 🤗

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso nu stiu pe unde am pus palariile. :O Si oricum nu am joben (poate facem :D)
Am insa niste maneci generoase, dupa cum se va vedea :)). Bine ca nu mai este prea mult din luna asta .. haha.

Pupici 🤗

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana daca ar fi dupa mine as lucra non stop :)))). Cand stau cu Buni profit la maxim sa fac diferite proiecte micute... noaptea ce mai ajung la laptop (ziua daca ajung e doar pe fuga - si chiar vreau sa multumesc pentru ca in ultima vreme mai ales la rio si mfc nu am apucat sa bag eu link-ul la timp).
daaaa lumina a fost.. cum sa zic - lumina a decis cand voi scrie despre calatori :D. Am cum spuneam obiceiul sa imi notez pe foldere mfc sau rio cand mi se pare mie ca ar merge :))).

Pupici 🤗

Trimiteți un comentariu