sâmbătă, 4 mai 2024

Baby Mac Amigurumi si fratele sau. (Bucuria de mai - premiu PV)


Buna!

Iata ca venit momentul sa facem cunostinta cu bebelusul floare bucurie de mai! Pablo... asa i-a pus creatorul modelelor numele. V-am mai povestit despre carte prin primele articole, asa ca, daca sunteti curiosi, cartea este scrisa de Bas den Braver si contine 12 mini papusele numite Flower Babies.

Pentru luna aceasta am alas macul. Mi se pare oarecum emblematic pentru mai, desi nu stiu cum am ajuns sa ii asociez asa de tare, in ultima vreme :). Bineinteles, am facut doi: prototipul. care va ramane la mine si care se afla in bratele lui Risu, si micul calator, in bratele Razei de Soare.


Acesta este singurul model cu un tip special de frunza. Foarte interesant! Imi place tare mult si cum este realizata palariuta floare:


A primit, bineinteles, si o punguta culcus origami.  Raza si RIsu s-au apucat sa impatureasca - ele stiu ce au facut pe acolo. :))))


O poza inainte de a plecat, deocamdata, in punguta sa, alaturi de Baby Mac (Pablo Poppy :D). - sper sa va placa fundalul ales special:


Si o poza cu bebelusul nostru mac.Imi plac mult de tot colile acestea imprimate cu maci... Sunt deosebite. 

Acesta este unul dintre cele trei premii create de mine special pentru Salvam Papusi III. Si face parte din seria Bucuriilor de peste an :D. 

Vine vara... bine, mai este aproape o luna, dar vine. Vor urma alti trei bebelusi floare si alte provocari interesante. Dar pana atunci... maine este Pastele. Va urez de pe acum Sarbatori Binecuvantate, Liniste si Pace, Lumina !!! Sa fiti Sanatosi si sa va puteti bucura alaturi de cei dragi de sfintele sarbatori.

Paste Fericit! 🐇

4 comments :

Marisa Cavaleiro spunea... [Raspunde]

Happy Easter!
Poppy flower babies are sweet, you really do it well, congratulations! I also like the background, with those poppy printed sheets! All very pretty!
Have a lovely weekend!

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Foarte drăgălași bebelușii maci! Și eu asociez luna mai cu macii, dar și cu bujorii. Ah, și cu cireșele de mai!
Fundalul este superb, la început am crezut că este o carte. Apoi am înțeles că nu este carte, să fie hârtie de împachetat?

copilarim spunea... [Raspunde]

@Marisa Cavaleiro Thank you :)!!!
I am happy you like them too! The pattern is from a very nice little book I gifted myself with last year:D. And since there are 12 little baby flowers I decided it is a great opportunity to gift them as part of the prizes to the green challenges :).
Hugs!!
ps: i really like the background too!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordalisoeste o hartie imprimata pentru proiecte de craft. Mi-am luat-o acum muuuuulti ani si evident ca nu am putut sa intru in ele ca sa le bag prin proiece. Prefer sa le folosesc ca imagini de fundal :D.
Da cu ciresele acelea pe care le asteptam desi aveau gust de apa si costa buchetelul o gramada de bani:)). Dar ce bine era.

Uite la bujori nu ma gandisem. Dar ai dreptate si .. irisii :D.

Pup cu drag!!

Trimiteți un comentariu