joi, 30 mai 2024

Lumini si umbre. Si iepurasi.(Reflexii in Oglinda 66)

Buna!!

Ultima intalnire cu RIO din primavara aceasta a sosit. Ne mai desparte o singura zi de inceputul verii. Am ales pentru astazi o serie de imagini speciale, care sa aiba legatura cu magia Sarbatorilor de Paste si sa fie si in tema.

Da  - sarbatorile au trecut, e drept. de fapt, urmatoarele doua poze sunt facute pe 4 aprilie, din cate am notat pe folder, dar mi-au placut mult razele acelea magice:Putina joaca nu strica. Asa ca ce-ar fi sa ne imaginam un iepuras? Voi va jucati asa in copilarie? Mie imi placea sa ma joc mai ales dupa-amniaza.. inainte de somn.  Acum, nu era cazul de asa ceva, cel putin nu la mine, dar m-am jucat putin 🐇:


In cele din urma... am mai marit echipa iepurasilor (Colectia de iepurasi din sarma plusata.) cu inca unul - am descoperit eu ca scapase o nuanta de sarma plusata (se ascunsese ea, dar am gasit-o 😂🤣) „neiepuricita” - asa ca am luat masuri! Lui Risu ii place noul iepuras tare mult. Mai ca l-ar camufla in ghemul pe care l-a luat pe post de scaunel :)).

📸

Inscriu articolul in tabelul gazduit de Carmen, ce a preluat rubrica  „ Reflexii in Oglinda ” initiata de Sorin. Rubrica avea ca indemn urmatoarele cuvinte:
” Dacă doresti să participi, publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai vazut în "oglinda" (poate fi si cea retrovizoare) ”


Ja ne!   

4 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

wow, exceptionala poza aceea cu razele de soare printre norii grei si gri!
dar foarte simpatica si umbra pe perete!
Foarte fain alese fotografiile pentru RiO!
Pupici si imbratisari, Rux draga! sa ai un start bun in weekend!

Suzana spunea... [Raspunde]

Magie curata cum se preling razele de soare!
Si salut pe noul iepurila!
Pupici si un final placut de saptamana!❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN ma bucur mult ca iti plac!! Se vedeau absolut superb razele soarelui coborand cumva din nor :).
Si daaaa m-am jucat putin :D Asa,in „tema” :))).🐇🐰

Pupici cu drag :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana chiar asa - deobicei vezi asa ceva prin vreo poienita.. raze care se strecoara prin frunzis... sau na, nu prea vezi in.. oras :D. M-am bucurat!
Noul iepuras multumeste :D. Imbratisari cu drag !!
Pupici!!

Trimiteți un comentariu