joi, 9 mai 2024

Bucurii de la Danuta de Paste !


Heeeei!!!

A venit Iepurasul din nou - il asteptam pentru ca Dănuța ma pusese in garda, ca urma sa ajunga ceva in cutia postala (motiv pentru care foarte multumesc :D - parintii verifica, dar e bine de stiut dinainte). A ajuns pliculetul si in el se ascundeau cumintele nu una, ci doua vederi de poveste!! (daca am fost cuminte, hihihi):


Cea de Paste este de ... poveste. A ajuns dupa MFC, ca altfel acolo ii era locul. Mesajul.. imaginea. Sufletul meu efectiv este foarte fericit si multumeste pentru imbratisarea aceea ascusa in vedere si in randurile scrise pe spatele ei.



Casuta mea!! Chiar asa!

Apoi, am mai primit o poveste, tocmai din Belgia! Cu un aer usor vintage - jucaus (am ras cand l-am vazut pe poznas 😅



Vazandu-ma mustacind, Risu a inceput sa studieze si ea un pic vederea. Iar eu mi-am amintit despre un baietel din profil, ce se afla intr-un fel de oval.. pe usa de la baie la bunici :))). Chiar, oare o mai fi? Poate am noroc.


Multumim mult Danuta pentru surpriza minunata!! Te imbratisez cu drag :)


6 comments :

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Ce frumos! 🥰

CARMEN spunea... [Raspunde]

Dragut gest!
Rux draga, sa ai un inceput placut de weekend 😊🫶🏻🤗

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso da :D si ce m-a nimerit casuta aceea mitica :D
Pup!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN asa este :D.
Ma intreb daca nu implementeaza si Posta Romana vreun serviciu de cumparat timbre online. Noroc ca au prioripostul accesibil, totusi. :D
Multumesc mult! TRimit un gand bun si catre soare sa va bucurati de weekendul prelungit :D

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Cu drag, Rux! Voiam să le trimit fără plic, dar știu că la tine aia de la poștă sunt cam furăcioși!:))) I-am trimis unei prietene o carte de Mircea Cărturescu frumos ambalată și poștărița, aia mai invarstă, si-a însușit-o ea, așa că le-am pus in plic si am avut ceva emotii, ca uneori ii e si lene să-și facă meseria!:)))
Te pup. Mă bucur că îți plac!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă iti multumesc !! :*
E m-am bucurat ca au venit in plic - asa au fost mai protejate.
Mai... domnul care ne aduce corespondenta e super de treaba. DAR! pe langa el si alti cativa angajati draguti, mai sunt si ceilalti. Din pacate. Si tot din pacate am avut si niste experiente urate.

Recent am fost impresionata de serviciul Priori Post (l-am folosit cand i-am trimis Suzanei) - un domn atat de politicos si de dragut.

Pup cu drag si multumesc din nou pentru bucurii!!

Trimiteți un comentariu