vineri, 24 mai 2024

Iepurica Morcovica.

Buna!

Ce sa vezi.. si azi e tot despre iepuri. Eu v-am zis - luna mai a fost adjudecata. V-am povestit despre un Iepuras de fetru cu inimioara si povesteam atunci ca ar fi existat 4 modele (din care eu am gasit doar doua).

Daca sunteti curiosi, va las un link catre el, pe site-ul producatorului (il puteti gasi si in alte locuri, dar eu aveam salvat acest link de data trecuta cand am scris despre cellalt): Set creativ de cusut iepuras cu morcov - Cute Bunny 

De data aceasta am si cateva poze cu ceea ce contine setul, in cazul in care sunteti curiosi, asa ca iata cum se prezinta materialele in cutie:



Mi-ar placea mult sa gasesc si celelalte doua seturi  (in cazul ca s-au produs). Sunt curioasa ce imprimeu au folosit pentru acei iepurasi. Acesta, imi place tare mult!



Morcovul este tare haios. Mi-a facut placere sa lucrez acest iepuras - aceste kit-uri mi se par foarte relaxante. 




Am si o poza cu cei doi alaturi.Sunt tare dragalasi, nu? Care va place mai mult? Ma refer mai mult la cromatica si accesoriu, pentruy ca iepurii au acelasi model:


Risu s-a bucurat tare mult cand am facut poza zilei. S-a asezat pe piciorul Iepuricai, de parca ar fi mers la Mos Craciun - cred ca i-a soptit si ce si-ar dori sa primeasca d ePaste la anul... :)))).


Combinatia Iepuras Morcov este una dintre preferatele lui Kouki. De fapt, daca aude morcov, se activeaza instant! Motiv pentru care, am zis sa vizitez putin pagina dedicata acestuia pe Wiki: 

Morcov - Wikipedia

Asadar morcovul se pare ca a fost alb la inceput, s-a „portocalit„ cu timpul. Este considerat de unii leguma, de altii fruct si , printre altele, este foarte gustos pe post de cartof prajit (nu as sti insa sa va zic, pentru ca nu am incercat.. inca - dar o varianta la cuptor ma cam tenteaza). Este si un citat legat de un anumit morcov...😅 dar si o expresie „morcovit”. Cert este ca nu m-ar deranja deloc sa am o gradina cu morcovi.. si nici pe Kouki. :)))

Ah si apropo de citate, am vazut de curand unul simpatic in legatura cu Pastele... este in engleza si suna cam asa:

”I carrot 🥕wait for the Easter Bunny🐇 ”

📚📚

Acest articol este inscris si in tabelul gazduit de Suzana la rubrica Jocul de luni, facand parte din Serialul ”Citate favorite”.


Pe curand!

4 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Ha, ha! ce simpatici sunt. Sunt curioasa, o gurita nu trebuia? Cum mananca minunea aia de morcovel? Si mie mi-a placut materialul. Are un imprimeu mai aparte, usor tehno, asa mi se pare. Chiar daca sunt flori. Dar asa cum sunt raspandite, ma gandeam la toti dintate...Poti rade de mine...
Pupici si weekend placut, draga Rux!❤️😘

CARMEN spunea... [Raspunde]

Ce simpatic e Iepurica! Si fericit ca are morcov si prietene 💞❤️
Tare faina sedinta foto!
Pupici si imbratisari. Un start bun in weekend 😘🤗

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana pai probabil ca e botic (nas si gura la pachet :))))))).
Imprimeul in nuante de marochiar are asa o tenta spre steampunk, nu? :D Cromatica cred ca este motivul :D. Imi place mult
Pupici cu drag :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN da :D. Stau amandoi la Buni in camera :).
Abia astept sa vina baietii - sper sa reusesc sa fac si cu ei iepurasii lor. Vom vedea.
Pupici cu drag :*

Trimiteți un comentariu