sâmbătă, 25 mai 2024

Portocal Oul.


Bnna! 

Astazi este o zi minunata pentru a va prezenta Portocal Oul. Adica oul meu amigurumi, portocaliu. Pentru ca mi-am facut cadou unul - tot spuneam ca as vrea si eu...

Chiar nu stiam ce culoare sa aleg. Noroc cu Risu! Mai mult, tot ea mi-a pregatit si croseta.. ba chiar mi-a adus si carticica la indemana :))). Ce era sa fac... m-am rasfatat.


Acum, cu ouale amigurumi cred ca aproape ati scapat (mai e un hop). dar cu iepurii... mai aveti de „indurat”. :))))




Cam atata este de micut - apropo de micut, imi venise ideea cand cu acel Cosuletul cu oua matisori.sa fac oua amigurumi cu fir subtire si croseta cea mai mica... bine ca mi-a trecut, pentru ca nu era momentul. Dar tot as vrea sa incerc la un moment dat - sa vad cat iese de mare - hahaha. Am facut odata o inima cu fir din acela (Happy B-Day Daddy!! si nu numai) deci presupun ca as putea reusi. Numai sa gasesc momentul potrivit.

Pe maine!

6 comments :

Marisa Cavaleiro spunea... [Raspunde]

Hello!
I love that orange egg! I heard that in Romanian the orange fruit is called "Portogalo", because oranges were introduced to Europe by Portugal, way back in the 15th century! Is that true?
I think you should try making a bigger egg, it's a bigger challenge too!!!
Have a lovely weekend!

Suzana spunea... [Raspunde]

Rux, esti zapacitoare cu aceste creatii. Mi-e tarsa ca nu am inceput cursul...
Si da, imi place mult culoarea. Parca mi-ar placea si o figurina ou...
Pupici si duminica placuta!❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Marisa Cavaleiro acually is portocală/a. But I have heard some people saying about Portugal - Portocalia (in romanian it is Portugalia).
I love oranges. I havențt eaten in ages... because since they are treated I cannot stand even their smell.. But I would love to have an orange tree :D. My own :)) So I can eat again oranges :D

I have made Humty Dumpty years ago. A smaller and a bigger one. the bigger one I have gifted, the smaller one I stil have it. :D
Hugs :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana ah nu.. eu doar am interpretat acest model. De ou :D. Mi s-a parut foarte relaxant si cum am mereu nevoie sa fac ceva...
Mie imi spui ?:( speram sa fac inca vreo 2-3 pana acum si nu am reusit sa misc nimic.
L-am facut pe Humpty Dumpty - unul mare oferit ca premiu (cred ca prin 2011 sau 2012.. chiar sa caut) cel mai mic a ramas la mine.
Humpty Dumpty Premiu si micul Humpty

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Portocala țuguiată (aka oușorul portocaliu) este atât de veselă! Am citit comentariile și mă întrebam de ce nu cumperi un portocal altoit? Este tratat dar în câteva săptămâni ies chimicalele din el. Eu am un portocal adus din Spania și un lamai din Lidl, portocalul nu are condiții bune pentru fructificare la noi, îmi produce o portocală acrișoară pe an 🤣. Am avut cândva un mandarin din semințe, după vreo 10 ani a făcut mai multe mandarine și au fost chiar gustoase. Din păcate s-a uscat pentru că nu l-am mutat la timp într-un ghiveci suficient de mare, nu aveam spațiu iarna.

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso din seminte as vrea sa prind si eu. Faza e ca am avut cativa samburi de portocala din spania sau grecia (nu mai stiu exact ) dar i-am ratacit. Nu prea vreau sa imi iau din ce aduc pe la magazine (pot fi si modificati genetic si nu vreau asta). Am avut un lamai si l-au dus parintii la niste prieteni care au casa... mda.
:)
Dar mi-ar placea mult sa am.
Puuup

Trimiteți un comentariu