marți, 28 mai 2024

Mici elemente de recuzita...(TC 20/44)

Ehhh... ultima tema de la transformările creative din mai gazduite de Mihaela (MNiko) este, dupa cum ne-am obisnuit,  fii creativ. Si aveam de gand sa recuperez o alta tema, cu aceasta ocazie. Dar efectiv nu s-a legat nimic. Ba lipsea aia, ba nu gaseam aialalta, ba gaseam dar era insuficient etc.

Si uite-asa, la spartul targului. m-am trezit in fata faptului: planul acela nu se va defini acum (desi am terminat o parte - poate va amintiti de acel tabloul cu diamante, pe care il voi amana acum.. pentru cand voi definitiva proiectul).

Cum ma intrebam ”bun, si acum ce fac... ce ar putea fi un plan B? ”, am dat sa apelez iar la sarma verde. Doar ca, ia-o de unde nu-i. :))). Si cum ma intrebam eu daca sarmele plusate s-ar incadratotusi, am dat peste cutia cu agrafe pentru hartie:


M-am gandit ca... niste mici elemente de recuzita nu ar strica. Am facut o inima (care poate fi folosita si ca agrafa de hartie), Un R de la Risu (sau Rukkusu, sau .. Rux, hehe). Apoi o pereche de ochelari mici mici - ce pot fi purtati si de risu pe post de accesoriu de par 🤣 si o decoratiune abstracta, rezultata din mai multe incercari de a face ceva ce ... nu s-a materializat, sub forma dorita (din lipsa de clesti, lol). Pe ultima am infipt-o intr-un suport din dop de pluta (bucata ramasa din AEC de anul trecut).


Cu aceasta serie de mici elemente de recuzita defilez eu azi...  si ma indrept catre galeria de creatii

Desigur, poate as mai fi putut incerca in timpul zilei si alte abordari, dar.. e o zi speciala - vreau sa fac printre altele si un tort, pentru ca Bunicu astazi ar fi implinit 101 ani. Si as vrea sa sarbatorim asa un pic :).

Ja ne!

10 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

Ce dragalase! Toate! Buna idee cu agrafele de birou! Asa sarmulite colorate!
Pupici si imbratisari 😘🤗
O saptamana placuta, Rux draga! 💓

Suzana spunea... [Raspunde]

Iata idei complet noi. Nu am utilizat agrafe decat la ornamentele de pom, in momente de exasperare...
Din cele colorate nu am folosit. Am mai indoit din cele uzuale, insa nu ca noi obiecte, ci doar pentru niste prinderi.
Felicitari draga Rux, pentru imaginatie! Pupici si o zi linistita!❤️😘

Marisa Cavaleiro spunea... [Raspunde]

Wow, your grandma is 101??? It's a beautiful age, not all of us will reach it, but I want to congratulate her and you too! Your creations are very delicate, I love the glasses!

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN o idee ... salvatoare :). Noroc ca aveam o sarmulita defecta - ea mi-a dat ideea. Culmea este ca tocmai peea nu am putut sa o integrez in ansamblu pentru ca se lucreaza greu fara cleste si eu nu il aveam la dispozitie :)).
Ma bucur ca iti plac -m-am gandit ca vor fi utile ca rexuzita prin proiecte viitoare, pentru poze :D
Pupici :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana si eu le-am folosit tot asa - mi se parea extrem de bune pentru a agata micile ornamente create :D.
Cele colorate imi plac tare mult - m-am bucurat cand am gasit aceste variante. Mi-ar placea sa imi iau si din cele simple, tot pentru proiecte - acelea merg mult mai bine folosite cu clestele (mai ales daca au un material rezistent), acestea avand tendinta de a isi pierde invelisul daca insisti cu clestele.. :O
Ma bucur ca iti plac. pupici!!! :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Marisa Cavaleiro actually my Grandpa would have been 101 on 28th :). My grandma will be 96 in October :D.
Thank you I will send your congratulations (because I think we agree that 95 is still a beautiful age :D).
I am happy you like the tiny decorations :). I love those glasses too :D
Hugs :)

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Ha, ochelarii de soare sunt cireașa de pe tort. M-am tot gândit să fac și eu ochelari la temele cu sârmă, dar am făcut ce am făcut și i-am tot ocolit.

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso eu am mai facut niste ochelari din sarma mai demult. dar sarma pentru bijuterii, usor mai maleabila. Aceasta e un pic mai dura. Ma bucur ca au iesit :D Hihi
Pupici

Diana spunea... [Raspunde]

Multe se mai pot face din agrafele de birou! 😍 Ochelarii îmi plac cel mai mult! Poate mă încumet sa fac și eu - macar o pereche! Din sârma "vrac", nu din agrafe, sa fiu sigură că sunt potriviți păpușii. 😊
Pupici! 💕

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana se pot dar sa stii ca nu si foarte usor, mai ales daca nu ai cleste si unul care sa nu distruga materialul. :D
Oh da - din sarma normala sigur vei putea face pe dimensiunea dorita. Astia mici cred ca merg la papusele mici de tot.
puuup

Trimiteți un comentariu