sâmbătă, 11 mai 2024

Iepuras de fetru cu inimioara.


Buna!

Luna mai, in cazul in care inca nu v-ati dat seama, sta sub semnul simbolurilor pascale! Asa ca va fi plin de iepurasi si oua si oite si ... probabil si ceva maci rataciti, presimt eu. Cu mici escapade si variatiuni, ca sa nu ne plictisim. 

Astazi vi-l prezint pe iepurasul Inimioara. Mi-am luat acest set de fooooooooarte mult timp. Dar nu apucasem sa ma ocup de el. Le-am luat si baietilor cate unul - ideea era sa le facem acum, in primavara cand trebuiau ei sa vina aici. Dar nu au mai venit (sper la inceputul verii sa reusim o mica escapada.. adica ei) asa ca iar am amanat iepurasii. I-am amanat pana cand, prin aprilie, am avut eu maaaare nevoie de escapade creative (pe motive de tratament neinvaziv, haha creativ si binefacator) asa ca am atacat toate kit-urile care mi-au iesit in cale.
 

Poze din timpul lucrului nu am - am facut pozele acum, pentru ca de cand i-am finalizat, iepurasii stau in camera la Buni pe marginea canapelei. Iar cutiile, ei bine in cutii imi tin eu diverse materiale de ceatie.

Dar sa revin la set, pe care il foarte recomand. Eu am gasit doar doua modele cu iepurasi - in cartica cu indicatii, mai apar doi. Dar, de cand tot vanez eu seturile acestea (si cred ca cel putin de prin 2017), nu am vazut pe nicaieri iepurasul cu floare, sau pe cel cu ou. 


In cutie (apropo, toate materialele sunt calitative si foarte important nu au miros) gasim o punguta cu urmatoarele materiale:
🐰 o punguta cu puf siliconic
🐰o punguta cu ac de plasic, margelute pentru ochi, nasture, fir, floare, scai pentru manute, nasul roz si 🐰dantela.
🐰fetru pretaiat si gaurit,
🐰material imprimat pretaiat si gaurit.


Instructiunile sunt destul de bine precizate. Despre materiale am spus deja ca sunt foarte faine/ Experienta in sine este linistitoare. Si rezultatul final: un iepuras dragalas. 
Eu nu am folosit margelutele albe ca sa le pun in urechi - doar putin puf. Apropo, mi-a si ramas puf - ceea ce e un mare plus pentru ca il pot folosi la amigurum.


Din aceasta serie mai am inca un iepuras. Mai am si doua papusele pe care le-am facut acum cativa ani, dar nu am mai apucat sa scriu despre ele (ma voi uita insa pe memoria pe care mai am poze salvate de pe laptopul vechi pentru ca am senzatia ca pe cele cu papuselele din fetru am apucat sa le salvez :D).
Am mai luat pernute si cred ca am si povestit despre cea pe care i-am facut-o lui Buni (da, aici -Pernuta Puzzle). Cred ca as mai vrea cateva pernute din acelea atat pentru ca imi plac, dar si pentru puful siliconic... am cam ramas fara si in ultima vreme am vazut doar perne cu umplutura tratata cu aleo vera si alte bazaconii ... asa ca nu stiu de unde sa iau 😅 pentru ca eu amigurumi tot vreau sa fac, haha).


Daca vreti sa aflati mai multe amanunte, imi spuneti si cu drag! eventual, daca vin baietii si lucra iepurasi, voi face poze ca sa vedeti cum arata continutul. 

Setul este de la DToys si il puteti gasi in mai multe locuri, dar va las un link catre site-ul lor oficial, pentru ca tocmai ce ma uitam la cele 4 puzzle-uri cu anotimpuri pe care le am in wishlist, asa ca mi-e la indemana: .Set creativ de cusut iepuras cu inimioara - Cute Bunny


Mi-ar placea sa aiba mai multe seturi de gen (si sa le prind la reducere... hahahahahahaha). Uneori chiar simt nevoia de astfel de activitati si sa stiti ca pentru mine, tratamentul creativ chiar este eficient. Desi, intre noi fie vorba - prefer sa fac astfel de proiecte pur si simplu :D (adica nu neaparat ca ... trataent).

Pe curand!!

12 comments :

Marisa Cavaleiro spunea... [Raspunde]

Hello!
What a sweet bunny, and what a great idea those creative boxes are, I think it must be quite relaxing to be doing it! I love creative therapies too! Have a great weekend!

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Este drăgălas iepurașul tău. Mi-am luat și eu un set de cusut pe etamina, dar nu l-am mai terminat...am rămas iar cu foarte multe in urma.
Pupici.

Suzana spunea... [Raspunde]

Arata simpatic foc. De multe ori ma gandesc ca si noi am putea face propriul nostru kit, decat sa le cumparam.
Anul trecut luasem si eu cap de ren. A fost usor de realizat, insa parca lipseste ceva din aceste kituri. Asa mi se pare.
Pupici, draga Rux!❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Marisa Cavaleiro for me, right now, are great therapy. I am a little bit too tired to create non stop new things - I mean I LOVE to do so, but I do not have enough energy to do so. I need something to do, that has a cute result :).
Have a great weekend as well :*!
HUgs :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă pe etamina am si eu unul. De la Ralu.Este un goblen frumos - dar la genulacesta de lucruri iti trebuie timp si continuitate, altfel se vede cumva impiedicat lucrul... Asa ca l-am tot amanat.
Dar kit-urile acestea micute chiar m-au ajutat in ultima vreme tare mult. Si puzzle-urile la fel.
Sper sa gasesti timp pentru setul luat. Mi-ar placea sa vad cum arataț
(am avut unul in punct cruce pe etamina cu o margareta si un fluturel - il am montat pe capacul unui cutiute.
Ah si unul cu un profil de catelus. De caniche. Dar stau sa ma intreb daca acesta din urma nu era totusi goblen...
Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana ma bucur ca iti place - chiar e simpatic.
Bineinteles ca am putea. Am facut multe kit-uri de gen .. de felicitari cel putin faceam pe la inceput pentru premii. Nici nu se prea gaseau dar si imi doream eu mereu sa fac cate ceva unic.
Eu simt insa nevoia sa am kit-uri facute .. pregatite, pentru ca ma simt foarte obosita. Si asa cum ziceam mai sus, imi place enorm sa fac eu tot felul de proiecte (cred ca stii deja), dar asta implica un consum energetic foarte mare, ma implic mult si intens. Si efectiv nu am suficienta energie... dar nici sa stau degaba nu pot.

In general kit-urile sunt facute pentru copii - poate par usor simple. Nu ma deranjeaza, cam tot ec am luat (am si prezentat pe blog) in ultima vreme si-a facut treaba :). M-au ajutat sa mentin echilibrul si sa nu pic in zona aia de energie cu ... minus :))).

Pup cu drag!! :D

CARMEN spunea... [Raspunde]

Foarte foarte reusit! Si ce simpatic 💓
Leo are un iepuras asemanator haha, trebuie sa il caut si sa il fotografiez. L-a primit acum cativa ani de Paste 🤗
O duminica minunata, Rux draga! 😘🤗

Rajani Rehana spunea... [Raspunde]

Beautiful blog

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Este invazie de iepurași la tine pe blog! Tare drăgălaș!

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN Imi plac mult genul acesta de kit-uri creative. Am facut si eu jucarele din fetru (si cu siguranta voi mai face): dinozauri, chiar o oita plusica, si un Dodo mic. Un ursulet... pe acesta voiam sa il pun intr-o carte (cand am facut maratonul jucariilor cu Oana - DulceaMeaCasa).
Dar din cand in cand simt nevoia de a face si asa ceva. Probabil pentru ca pentru foarte mult ani (7 cel putin) eu numi-am luat nici macar un kit si faceam totul de la zero. Si uneori obosesti..

Pupici cu drag!!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Rajani Rehana thank you for your kind words!! :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso si asta e doar... inceputul :)))))
Ma bucur ca iti place. :D Pup!

Trimiteți un comentariu