marți, 7 mai 2024

Felicitare de Paste / Easter Card.(TC 17/44)

Buna!!

Astazi ne intalnim cu primul proiect realizat luna aceasta pentru transformările creative din mai gazduite de Mihaela (MNiko), si anume: felicitarea.

Motivul pentru care poza zilei este atat de reusita (perfomanta notabila.. lol, cu toata straduinta, datorata luminii fenomenale din dotare), este ca am lucrat felicitarea pe 1 mai, cand am si trimis-o la ... plimbare. Asa, proaspat iesita din „atelier”.

Luna aceasta am avut de reciclat cabluri (inclusiv cele folosite la rufe) si.. ei bine, aveam doua variante: prima era pe mov dar, evident, nu am acces la ea si a doua este o achizitie recenta, luata de fapt ca sa sustina o perdea.

Nu stiam daca se va potrivi la proiectul meu, dar, ca un facut, capatul cablului era indoit si mi s-a parut un motiv foarte bun sa il tai pentru a-l folosi la felicitare 😁:


Am mai folosit - baza cartonata roz (am taiat la dimensiunea A5 si apoi indoit), o stampila digitala foarte frumoasa pe care am colorat-o intai cu creioane si apoi am adaugat cateva sclipiri cu ajutorul unor pixuri cu gel. Nu au lipsit banda dublu-adeziva, sarma plusata, niste paiete si margelute si un stilou cu cerneala rosie :D. Ah da... si banda washi!

For this card, I have used a beautiful stamp from Beccy. I have coloured it some time ago and because it was perfect for this project, now I have only cut the excess paper (and added some pink inside the basket.. :D) and decorated it with some glitter/metalic/neon pens. 

I have made a frame from washi tape, glued the stamp and added two more elements: the egg - a mixed-media decoration, as for the greeting, I have used a red ink and tried my best.

I am happy to participate again at Beccy's Place: in the May Challenge. I will enter it here: Beccy's Challenges: May Challenge 


Stampila o aveam colorata (mai am inca una - am imprimat patru si nu m-am putut abtine sa nu le colorez) - pentru ca se potrivea cu ideea proiectului meu, am decupat pe contur si in centru am folosit un roz care sa semene cat de cat cu hartia cartonata pe care urma sa montez felicitarea.

Am folosit pixurile cu gel, dupa cu spuneam si mai sus, pentru a adauga mici sclipiri si „accente”.  Am facut rama cu banda washi - mi-a placut mult acel model delicat. 



Elementul decorativ din dreapta jos se vrea a fi un ou. Are o poveste interesanta - nu am reusit sa fac poze la metamorfoza sa (a trecut prin mai multe stadii pana a ajuns la  forma actuala, dar il vedeti ceva mai sus cand erau doar cablul si fosta agrafa pentru hartii. Sarma plusata m-a salvat - am incercat si diferite fire.. insa cred  ca asa arata cel mai bine. 


Am decorat oul cu trei paiete rosii si trei margelute. Si l-am prins cu banda dublu-adeziva de baza (sper sa tina... 🙏🏻). 

Scrisul a fost adaugat ultimul si m-am tot gandit, in timp cemazgaleam pe spatele unor hartii special pastrate pentru asa ceva, ce urare sa trec. Aveam mai multe variante.... In cele din urma m-am uitat pe net sa vad daca varianta aceasta aleasa pana la urma a exista pe felicitari si.. da, a existat, asa ca ea a ramas. 


Cand a fost in sfarsit gata tot, am predat felicitarea mieluselei roz, ca sa o duca la destinatie. Asa cum eu ma voi indrepta acum catre galeria de creatii, pentru a adauga felicitarea.

Si noi ne revedem foarte curand :)!

10 comments :

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Felicitarea este foarte reușită, confirm 😀. Iar imaginea mi-a amintit de o carte veche de colorat in care este un coșuleț asemănător. Trebuie să o caut.

CARMEN spunea... [Raspunde]

Hristos a Inviat! Sarbatori fericite draga Rux! Sper ca Iepurasul a fost darnic, pentru ca tu... e clar, ai fost harnica, creativa si foarte originala!
Felicitarea ta e draguta!
Pupici si imbratisari 😘🤗💞

Beccy spunea... [Raspunde]

What a wonderful Easter card, so bright and cheerful, and the colours are perfect for spring too. You did a great job colouring, cutting and embellishing the card. The washi tape border was a wonderful idea, and a little sparkle and shine is always welcome.
Cheers,
Beccy

Suzana spunea... [Raspunde]

Spuneai tu ceva ca ai ales cosuletul. Inca ma gandesc la sarma si la provocarea din mai, insa vad ca ai rezolvat deosebit subiectul. Imi place mult combinatia. Ai fost o inspirata!
Pupici si o saptamana linistita! ❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso hihi, ma bucur mult ca iti place!! Sper doar sa tina banda dublu adeziva care fixeaza oul :)
Si mie mi-a placut mult imaginea. :D
Pupici cu drag !!

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN Adevarat a Inviat!! Iti multumesc mult - si tie iti doresc in mai sa va bucurati din plin de toate aniversarile si zilele minunate!!
:)
Iepurasul mi-a adus-o cateva ore pe Ralu alaturi de noi. Am fost alaturi toti 5 de Inviere (apoi ea a plecat, asta e partea a doua) cat sa ne uram sarbatori fericite, sa ciocnim un ou (Tati a vopsit 5 oua cu ... sfecla? nu mai stiu haha) si sa cantam de Inviere. Asa ca a fost foarte darnic!! Nici nu mai stiu de cand nu am mai fost noi 5 impreuna de Paste...

Ma bucur ca iti pace - e si singura felicitare de Paste pe care am reusit sa o fac anul acesta :).

Pupici!! :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Beccy thank you! I am happy you like the Easter card :)
I really liked the stamp with THE EASTER BASKET and since we have celebrated Easter this Sunday, I was happy to use it in the card.
Hugs,
rux

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana da, da :)!! Asa este. Mi-a placut mult stampila.
Exista niste posiblitati foarte faine - eu nu am avut sarma (la indemana) si eram setaa pe cablu :))). Cred ca s-a rezolvat singur, mai degraba. Stii ce m-am bucurat cand a iesitoul rosu? :))
Si mie mi-a placut mult.
Iti multumesc!! Pupici cu drag :)

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

O felicitare tare drăguță! Ai reușit să bifezi prima temă cu brio! Felicitări. Pupici.Numai bine, Rux

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă am „sarmo-cablat” un ou :)))))).
Ma bucur ca iti place si sincer ma bucur ca am reusit sa o fac. A fost singura in pascala din acest an.
Pupici cu drag!! :*

Trimiteți un comentariu