joi, 9 mai 2024

Reflexii si umbre cu sarme plusate.(Reflexii in Oglinda 63)

Buna!!

Ma jucam zilele trecute cu urechile de iepuras - le tot caut o cutie pe masura, fiind mai lungi decat cea pe care o am eu pentru astfel de accesorii (desi e posibil sa indoi usor banderola si asa rezolv problema, o indrept cand o scot).

Cum ma jucam eu... ce vad - sclipiri... sclipiri sclipiri. Opa. Am luat si fluturasul si am incercat sa le surprind pe cat posibil:



Ba chiar am apelat si la artileria grea... Care, in mod miraculos si surprinzator (placut) a colaborat foarte bine! Ia uitati:




Asta imi aduce aminte ca am avut o sedinta foto asemanatoare, doar ca era cu un fluturas filigran. Cu Dodutu. Poza pe care nu reusesc sa o gasesc - dar... stati ca am uitat ca el poza pe post de „manechin”: Magic butterfliesGreen Butterfly - origami-) .

Asta micu si dragutul chiar a apreciat fluturasul -ma bucur mult de cate ori ii trezesc interesul cu cat ceva. Este un scump Koukisorul.

Apoi ne-am jucat si cu urechiusele.  La ele schlipirile se vad mai greu, in margeluta din centru - si cum soarele ne-a cam abandonat... cred ca asta e tot ce s-a putut. Hmmm dar macar avem umbre - bune si ele, mai ales azi:



Ma bucur ca am avut asa un mic ragaz de „joaca”. Imi plac pufoseniile acestea si recunosc ca au si un efect de calmare, usor terapeutic. 


Ah... si m-am trezit si eu la spartul targului, ca ar fi cazul sa fac eticheta pentru proiectele cu sarma plusata. Va fi.... amuzant :))))) (😅😵😶 - deh... daca nu am facut treaba asta de la inceput... dar macar sa le salvez de acum inainte si cand voi mai face eu munca de retrospective pe blog, mai adaug si pe lista plusatelor ce mai gasesc :))).

PS: #222 azi, da? :D

📸

Inscriu articolul in tabelul gazduit de Carmen, ce a preluat rubrica  „ Reflexii in Oglinda ” initiata de Sorin. Rubrica avea ca indemn urmatoarele cuvinte:
” Dacă doresti să participi, publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai vazut în "oglinda" (poate fi si cea retrovizoare) ”


Ja ne!   

7 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Ce multe figurine se pot face din aceste sarme plusate.
Dragut fluturasul tau!
Pupici si un weekend placut, draga Rux! ❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana Chiar da. Chiar da :))). Si cand e nevoie sa „dai din manute” si nu prea ai multe alternative, sunt foarte utile.
Ma bucur ca iti place fluturelul. Eu sunt incantata si de urechile de iepure... :)))) Mi-ar placea si mie o pereche :)))
Pupici cu drag!!

CARMEN spunea... [Raspunde]

Sarmulitele astea pufoase au devenit materie prima pentru exprimarea creativitatii tale, Rux draga! Te intreci tu, pe tine! Uimitoare forme si combinatii nascocesti, felicitari! Tare dragalas atat fluturasul cat si urechiusele de Bunny 🤗🫶🏻
Un start bun in weekend, draga mea! 🤗😘💞🐾 pupici si pentru Kouki!

CARMEN spunea... [Raspunde]

Sarmulitele astea pufoase au devenit materie prima pentru exprimarea creativitatii tale, Rux draga! Te intreci tu, pe tine! Uimitoare forme si combinatii nascocesti, felicitari! Tare dragalas atat fluturasul cat si urechiusele de Bunny 🤗🫶🏻
Un start bun in weekend, draga mea! 🤗😘💞🐾 pupici si pentru Kouki!

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN intr-un fel bine ca nu prea mai am - sunt tentata sa tot invartesc sarmulite cand stau cu Buni (nu pot sa stau degeaba si atunci cand nu am cum face lucruri pe care le am de facut, imi prind foarte bine.
Ma bucur ca iti place ce a iesit de data aceasta :D
Pupici cu drag si de la noi :). Chiar acum incerc sa il conving sa mai lase spalatul si sa faca nani :))))
Nu prea am sanse de reusita...😅

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Am găsit foarte multe tutoriale cu multe chestii care se pot face din această sârmă plușată!
Ai foarte mare răbdare sa faci lucrușoare așa mici, eu nu stau prea bine la capitolul asta. Fluturașul îmi place foarte mult, dar și urechiușele sunt drăgălașe.Felicitări! Pupici, Rux!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă am vazut si eu niste flori - si niste animalute. Doar ca implicau si pistol de lipit si momentan nu am cum bifa asta. Mi-am luat unul zilele trecute si astept sa vad daca miroase sau nu.. si cum e cu folositul lui. Cine stie, poate poate - sigr m-ar ajuta la proiecte (multe din cele lipite cu banda s-au tot desfacut. Inainte mirosea mai putin urat si tinea mai bine, acum ma termina mirosul ei si se si desface 🙄🤞🙏🏻

Ma bucur ca iti plac. Urechile alea m-ar tenta si pe mine :))
Pup

Trimiteți un comentariu