joi, 16 mai 2024

Oglindiri in strand si proiectii pe un bloc.(Reflexii in Oglinda 64)


Buna!

Am primit luna trecuta doua poze cu reflexii absolut superbe si le-am salvat special pentru rubrica aceasta. Pozele sunt facute de Tati in Strand si mi le-a trimis .. Mami :))). Cred ca din 14 aprilie sunt, deci au o luna si un pic (inca proaspete 🤣😅).

Mie insa mi se par foarte frumoase - imi  amintesc de Strand in vremea copilariei. Si, in general, de Pitesti in perioada optezcista. Foarte frumos:



Pentru poza zilei am apelat cu incredere la folderul meu cu poze diverse (din el am sustras si pentru ieri o astfel de fotografie singuratica :D). De data aceasta am calatorit in timp pe 19 aprilie cand am vazut niste proiectii interesante pe unul dintre blocurle de vis a vis...  De fapt, am vazut doar x-ul acela. Pe celelalte le-am descoperit cand am vazut poza (eram mai jos pozitionata si poza am realizat-o ridicand efectiv mana cu telefonul). Mie mi se par foarte interesante 😁😅:

Sunt curioasa voi ce vedeti in afara de x pe acel bloc, reflectandu-se :D.

📸

Inscriu articolul in tabelul gazduit de Carmen, ce a preluat rubrica  „ Reflexii in Oglinda ” initiata de Sorin. Rubrica avea ca indemn urmatoarele cuvinte:
” Dacă doresti să participi, publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai vazut în "oglinda" (poate fi si cea retrovizoare) ”


Ja ne!    

4 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

Superbe fotografii a facut Mami a ta, transmite felicitari 😍🥰💞 absolut superbe!
Daaaa, am vazut si o inima, sub x 🥰😍💓
Pupici si imbratisari 😘 🤗

Suzana spunea... [Raspunde]

Minunate imaginile! Lalelele alea sunt fascinante!
Un final de saptamana pe placul tau, draga Rux! ❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN de fapt Mami mi le-a trimis dar ele au fost facute de Tati :D. Voi transmite, si mie imi plac mult :) si imi trezesc amintiri dragute.

Ai vazut-o nu???? :D hihi. Nu mi-a venit sa cred cand am observat-o ulterior - am stiut atunci ca poza asta e pentru Reflexii cu siguranta :D.
Pupici!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana ma bucur mult ca iti plac - si eu le gasesc la fel. Cele clasice sunt minunate, iar celelalte fascinante. Cand am vazut prima data lalele franjurate am ramas asa ... uimita - eram si micuta. Mai ales cele negre erau.. ceva de-a dreptul fascinant (cam ca lebedele negre).

Pupici cu drag :)

Trimiteți un comentariu