sâmbătă, 4 mai 2024

Iepurasul de Paste de la Suzana.


Buna!

Inca de acum doua saptamani tot incerc sa fac si eu felicitari cu tematica Sarbatorii Pascale. Mi-am cautat schitele facute anul trecut - chiar pregatisem pozele daaaaar... nu a fost sa fie (😐si incerc sa ma impac cu ideea). O singura felicitare am reusit sa fac - si aceea fix pe 1 mai, cand am ajuns ca vantul si ca gandul, leganata de briza marii (glumesc, as fi vrut eu.. era doar o „chimicala” cu efect de barca pe valuri) in sufragerie.. dar despre acea reusita va povestesc marti, pentru ca azi, in lumina reflectoarelor, se va afla surpriza pe care Iepurasul de Paste al Suzanei mi-a facut-o.

Proaspat eliberata din pliculetul care a adus-o la destinatie, dupa ce am petrecut cateva minute privind-o (mi-a placut aceasta felicitare tablou de cand am vazut-o prima data, aici: La indigo Felicitare cu iepuras ) felicitarea a ajuns pe suportul de bambus pentru telefon intr-o sedinta foto improvizata, alaturi de Risu.



De cand am vazut prima data felicitarea aceasta mi s-a parut cumva magica. Are cea deosebit. Nu imi vine sa cred ca a ajuns la mine. Multumesc mult Suzana. Este chiar mai frumoasa decat imi puteam imagina din poze.


Tehnica acesata pe hartie de calc (parca, sper ca nu ma insel) este foarte interesante - dantelarii efectiv. Iar cromatica aleasa mie cel putin imi sugereaza liniste, impacare, siguranta chiar.


Am asezat frumos tabloul la noi in camera ca sa ne bucure de sarbatori. Si avem si o urare de suflet, scrisa cu drag pe spate :D.


Si uite-asa, Iepurasul de Paste mi-a adus o bucurie mare-mare de tot (si mi-a soptit mie cineva :D ca ar trebui sa mai faca un popas cat de curand, asa ca il astept cu drag).

Va doresc sarbatori cu multa sanatate, liniste, lumina si pace in suflet! 

10 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Rux, a ajuns la tine pentru asa a hotarat Universul. Am pus numele voastre cu biletele...😊 Oricum, poza ta este mai reusita, asa ca multumesc frumos!
Paste luminos, draga mea! Si doar inspiratii!❤️😘

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Iepurașul văd că a adus și ouă tricolore! Are detalii frumoase felicitarea, și se potrivește și ca tablou de mari dimensiuni pentru Risu.

CARMEN spunea... [Raspunde]

Cristos a Inviat! Paste luminat si binecuvantat! Cu pace si liniste in suflet ! 🙏💞🌸

MNiko spunea... [Raspunde]

Suzana face niste felicitări extraordinar de frumoase ce împetesc niște tehnici ce la prima vedere par a nu se împăca, dar ea reușește cumva să le îmbânzească într-un rezultat foarte armonios. Chiar deosebită felicitarea ei.
Hristos a înviat! Învierea Domnului să vă aducă lumină și speranță în suflet, bucurie în casă și în inimă.
Un Paște fericit alături de cei dragi!

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Suzana este maestra felicitărilor! Mă bucur că a ajuns la tine !
Hristos a înviat! Îți doresc un Paște binecuvântat! Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana super faina aliniere :D. Imi place cand functioneaza asa - o surpriza minunata.
Ma bucur ca iti place poza - m-am straduit sa surprind ca de frumos este micul tablou felicitare.
Pup cu drag si iti multumesc! Sper ca ai avut o duminica minunata! Sarbatori cu bine in continuare :*!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso Daaaa.. le-am rapi un pic de pe la locurile lor (despre cel albastru am povestit deja vineri, celelalte.. cat de curand). Imi place tare mult ce efect se poate obtine pe hartia de calc. Stiu ca am avut si eu candva si mi se parea tare frumoasa !

Pupici!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN Adevarat a Inviat!! Iti multumesc mult pentru urari si le intorc inzecit!! :*!!
Duminica chiar a fost destul de liniste... :) si in jur.
Pupici cu drag!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko asa-i? :) Imi place mult - mai ales ca sunt multe tehnici la care eu nu am acces si ma pot bucura vazand experimentele.

Adevarat a Inviat!! Iti multumesc mult pentru urari si le intorc inzecit! Imbratisari cu drag :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă Adevarat a Inviat!! Si eu iti doresc la fel :*!!!
Imi place ce solutii si combinatii face! Eu nu ma pot misca foarte usor printre medii si materiale si atunci imi place cu atat mai mult sa vad ce faceti voi :D
Iti multumesc.
Pupici!!🤗🤗🤗

Trimiteți un comentariu