vineri, 22 octombrie 2010

Magic butterflies





detaliu fluturas

Magic butterflies
cercei- tortite placate cu argint
- perluta sidefata maro
- sarma modelaj maro
- fire bumbac maro si crem
pandantiv- sarma modelaj placata cu argint
- sarma modelaj maro
- perluta sidef naturala
- fire bumbac maro si crem

4 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

tare draguti! ce mi ar place sa stiu sa crosetez. eu stiu doar sa tricotez...
te pup. o zi placuta sa ai 🤗😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN Haha - zanul Dodo care ma ajuta sa fac poze faine la diverse lucrusoare.

Si cand te gandesti ca asta e setul lucrat pentru mami... si ea habar nu are de pozele astea ;)))).

ps: si eu am invatat atunci sa le fac, eram cat se poate de novice :)))). Dar a fost o terapie minunata.

Diana spunea... [Raspunde]

Catelusul cu cercei! <3
Foarte frumos setul! Nici eu nu stiu sa crosetez - am incercat, dar zboara firele de zici ca-s... fulgi de papadie! iar daca ma vezi ce stil de tricotat am... te poti ineca de râs! Pe ace circulare nu ma descurc, iar cu andrelele far fir... Una (stanga) o sprijin pe ceva: pat, masa, picior (dupa caz) si firul nu-l infasor pe deget... si-mi iese ceva taaaare labarat - sau foarte "batut".

De niste sarma aurie, foarte moale, mi-am facut "rost" dintr-un televizor vechi caruia i-am desfacut capacul inainte de a-l da reciclat (voiam sa vad cum e inauntru si cand am dat de sarma aurie altceva nu m-a mai interesat si l-am rugat pe tata sa o scoata el. Zilele trecute am dat intr-un pod de un alt tv vechi si, de data aceasta, l-am demontat singura si am scos sarma de cupru, mai tare decat cea aurie, dar usor de modelat. Sarma aurie mai am multaaaa, desi am tot mesterit "coliere" - pentru toarte la cercei nu e buna.
Iar m-a luat valul! :)

Pupici cu drag! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana dragul de el... :)) cercei nu i-am pus dar a pozat pe post de decor de multe ori.. Imi mai arunca din cand in cand cate o privire de genul : ai terminat? eventual insotite cu ridicarea unei sprancene :)).

Si eu lucrez tot cu firul pe deget. Desi invatasem si cu el pe dupa gat. Fiecare cum poate sa isi mentina "tensiunea" firului mai bine. Sa stii ca si eu daca ma apuc sa tricotez dupa mult timp am tendinta sa nu lucrez foarte echilibrat. Cel mai bine e sa fac un petec micut din ceva resturi la inceput ca sa iti gasesti ritmul :). Asa cred, dar nici eu nu fac treaba asta.. hahaha.

Tortitele le-am cumparat direct (de fapt si sarma :D). Chiar va trebui sa imi ordinez si la sectorul materie prima bijuterii tot.. intre timp mi s-au rupt pungutele in care erau si iti poti imagina dezastrul. :)))

Ai putea sa pastrezi carcasa la tv si sa il transformi intr-o vitrina sau ceva de gen inedita;)). Bine eu cand ma gandesc la tv vechi vad in fata ochilor un Rubin :))))) hahahaha.

pupici :*

Trimiteți un comentariu