sâmbătă, 2 octombrie 2010

Tom si Jerry - The Little Orphan

Republicat: Acest articol a aparut in data de 26 iulie 2008, la 21:18 in cadrul proiectului desenelecopilariei.blogspot.com.
Modificari: video
Autor: baby.rux, publicat de baby.rux.


The Little Orphan - este cel de-al 40-lea desen cu Tom si Jerry. Aparut in 1949, a fost realizat de Hanna si Barbera si produs de Fred Quimby.
Animatia: Irven Spence, Kenneth Muse, Ed Barge si Ray Patterson
Muzica: Scott Bradley
Trivia: A castigat cel de-al 5-lea Oscar (din 7) in 1948 (pentru ca a aparut inainte la Cinema pentru a putea sa fie propus la Premiile Academiei).
Anumite scena au fost uneori cenzurate, pentru ca puteau fi considerate ca avand contatii rasiste.

Rezumat:
Totul incepe cand Nibbles, un soricel micut si orfan, este lasat in grija lui Jerry. Micutul este vesnic infometat si parca ignorand pericolele la care se expunea este mereu in cautarea mancarii. Dar ce te faci, ca Tom locuieste in aceeasi casa si nu este foarte incantat de vizitator si cu atat mai putin de faptul ca este un mare mancacios.
Norocul micutului ca nu este singur si Jerry ii poarta de grija. Mai mult, il asteapta un adevarat festin, nu de alta dar Mammy Two Shoes a pregatit multe bunatati pentru Ziua Recunostintei. Cum Tom nu se da batut pana nu este la propriu batut, dureaza ceva timp si cateva lovituri pana ce ii gasim pe cei trei: un motan bandajat si doi soricei, asezati la masa in jurul curcanului. Spun rugaciunea si se pregatesc sa manance... dar ce credeti?!?..... Neah nu va spun! Va uitati la episod si aflati singuri:P. Putin suspans nu strica:)



0 comments :

Trimiteți un comentariu