marți, 19 octombrie 2010

Fluturas de toamna

Buna!
Voi incepe sirul de articole despre care va spuneam ieri, prin a va povesti despre cel mai recent fluturas pe care l-am facut:


Am folosit croseta metalica 1.0 (made in England) - am sa ii fac o poza in viitorul apropiat daca sunteti curiosi cum arata:) si fir de bumbac in trei culori: rosu, maro si portocaliu.
Este primul fluturas in trei culori pe care il fac si imi place foarte tare. L-am prins pe o bascuta pe care mi-a tricotat-o Buni. (intre timp am facut schimb cu mami, care avea un fes din aceeasi lana asa ca fluturasul meu a zburat la ea:D)



PS: Trebuie sa recunosc ca am cam uitat termenii in limba romana (am avut unul sau doua caiete de lucru manual f faine... insa nu indraznesc sa mai sper ca mai exista:(..... si in timp termenii acestia se mai si uita), dar daca ma raportez la genericul "picioruse", pot sa va zic ca am lucrat in picioruse, simple si duble. Si am inceput cu un cerc margic (magic loop). Modelul este ca o floricica, aceasta indoindu-se si formand aripile (deci aripile sunt duble). Acesta este o variatie facuta de mine pe moment, dupa modelul initial. Promit sa va pun si modelul la fluturasii respectivi ;).

3 comments :

Amy spunea... [Raspunde]

am mai zis si o repet. tare dragalas fluturelu'.
cat despre termeni...eu nu cunosc :)). stiu sa fac dar nu stiu sa povestesc ce am facut, doar sa arat :P
asa ca tu stai bine ;)

copilarim spunea... [Raspunde]

:*

si eu faceam de la mine... dar daca vrei sa incerci ceva din modelele de pe net (sa zicem) ai nevoie sa stii termenii:))... sa vezi cum ma uitam eu initial la modelul scris cu un fluture (nu mai stiu pe unde am vazut modelul respectiv, imi pare si rau acum ca nu l-am copiat). am gasit insa pe youtube un cont foarte fain si atunci am facut legatura intre termenii si ce stiam si eu sa fac cu croseta:D.

copilarim spunea... [Raspunde]

* termeni :))

Trimiteți un comentariu