luni, 18 octombrie 2010

Twins - photo frames (quilling)

Hello!!
Azi va voi povesti despre o rama speciala, de fapt despre cum o rama speciala s-a ales cu o sora geamana, speciala la randul ei.
Vorbeam cu prietena noastra draga Amy (ale carei bloguri le puteti gasi listate la rubrica WWW) despre rame foto realizate prin metoda Quilling. Si depanand noi amintiri din copilarie (chiar va mai amintiti de "Sa tesem frumos"?) s-a format ideea realizarii ramei foto despre care va spuneam ceva mai sus. Ea este foarte speciala pentru ca este realizata cu multa dragoste pentru cei trei muschetari.
Dar sa trecem la poze. Iata ce am folosit:


- rigla, creionul si guma sunt foarte bune pentru a putea imparti in fasii egale colile (asta daca nu aveti unelte speciale pentru quilling)
- foarfeci care au un pattern special (taie dantelat) - cea mai mare am folosit-o pentru a taia partea de sus a ramei (cea pe bleu) si cea mai mica pentru partea de jos (pe verde)
- clestele de rasucit (da, acela este unul dintre clestii pe care ii folosim ca sa realizam bijuteriile) - pe post de rasucitor, evident:))
- coli colorate (sunt semi-cartonate)
- scoci, lipici (eu am folosit la tub, solid)
- carton pentru suport
- coli A4 albe
- pixuri cu pasta pe baza de apa (alb, auriu, argintiu)


Primul element pe care l-am realizat a fost un nor (este format din 22 de piese de diverse forme si marimi):Unul dintre elementele mele preferate este soarele. Mi se pare extrem de simpatic. Am folosit trei noante de galben.


In final dupa ce l-am tot sucit de pe o parte pe alta, am optat pentru aceasta versiune:Am adaugat o floricica...... si un fluturas...... iata ce a iesit:Poza se baga prin dreapta, cum privim ecranul. (Se poate observa ca in stanga, sus si jos elementele nu sunt lipite pentru a putea permite pozei sa fie strecurata la locul ei, in schimb in dreapta, partea galbena este lipita.)Va intrebati probabil unde este rama geamana si care este povestea ei. Puteti vedea o poza mai jos, iar povestea este foarte simpla: cel mai mare fan al nostru (mama, cine altcineva) s-a indragostit de rama de mai sus. Astfel a aparut rama de mai jos:


Desi sunt "gemene", cele doua rame nu sunt identice (dupa cum puteti observa). Sper ca v-a placut articolul;) !!

2 comments :

Amy spunea... [Raspunde]

hi hi...inca nu am scos poza piciului, nerusinata de mine. dar cum scot, postez ramita pe blog, ca tare ne e draga

copilarim spunea... [Raspunde]

nu ai idee ce emotii am putut sa am cat a calatorit prin posta :))
:*

Trimiteți un comentariu