marți, 26 octombrie 2010

Mingea Fass Fass

Hello!!!
Ieri am facut pe fuga o .. minge "fass fass" (ss=sh, adica fasaie) :)). M-am straduit sa o termin rapid pentru Dodo - caniche-ul nostru. De atata graba am pierdut link-ul de unde am luat modelul, dar am de gand sa il refolosesc, asa ca il voi cauta si il voi adauga in alt articol.
Am folosit acril portocaliu (ca la hainuta pe care i-am facut-o). Am lucrat cu croseta 4 (cred.... =)). oricum daca nu era 4, cea pe care am folosit-o si la hainuta, mai putea fi doar 7, ca altele mari nu am momentan.) si modelul a fost pentru 22 de randuri. Este o sfera amigurumi (tare mult imi plac modelele acestea)...
Am folosit ca "umplutura" cotton 100% (adica vata) pusa in doua pungi de plastic care fosnesc spre bucuria posesorului. Se pot folosi dispozitive ca la jucarelele pentru copii - din acelea care piuie, dar cum nu aveam am folosit aceste pungi - sunt de efect.
Nu am apucat sa ii fac poza cand am terminat, asa de bucuros a fost domnisorul Dodo. Dar am convenit sa facem totusi cateva poze ... sa vedeti si voi ce jucarie frumoasa a primit.


Fasss fassss.... ce buna e!!

Sigur nu e de mancare?

L-am convins sa imi dea mingea sa va arat si voua....

.... parca e o portocala, nu?

Si ca sa va faceti idee cat e de mare (are 12 randuri).


Pe locuri fiti gata....

Si o poza speciala pentru voi (dupa negocieri... nu mai voia sa ia pauza)

Si dupa atata zbenguiala, un somn bun... cu minge cu tot!

3 comments :

Herbine spunea... [Raspunde]

ce simpatica e mingiuta :X. si eu vreau modelul :) poate voi avea timp sa ii fac lui Purci (asta dupa ce imi iau crosete :P)

Anonim spunea... [Raspunde]

hahha ce bine e sa ai caniche. Dux al meu e brac, daca i-as face o minge fass fass ar rupe-o in 2 minute maxim.

Diana

copilarim spunea... [Raspunde]

sincera sa fiu si eu m-am mirat cat de rezistent a fost firul pe care l-am folosit (daca nu a tras de el, am zis ca nu rezista decat cateva zile). dar cred ca mai mult il amuza cum fasaie pungile in care am pus vata.. si il mesteca. Plus ca ii place ca nu il doare nimic cand ii arunc mingea:).

Trimiteți un comentariu