marți, 12 septembrie 2023

Pernuta Puzzle


Imi place toamna.... e buna de visat, privit frunze.. dormit :))). Planuisem sa o rog pe Mami sa imicaute uniforma de pionier. Ma intreb daca incap in ea. Cum ar fi. Am purtat-o vreo doua trimestre dintr-a doua si unul dintr-a treia. Pfff.
In Japonia se poarta uniforme pentru scoala cu mandrie (si in Anglia... ). Mie imi plac :).
Azi am reusit sa iau putin perna lui Buni ca sa va arat si voua cum a iesit. Mi-as lua 100 de kit-uri din acestea acum... imi plac mult ca sunt relaxante (si e si ac de plastic inclus..).
Ja ne.

Ps si bineinteles ca va multumesc ca deobicei! 🙏

6 comments :

camdandusler spunea... [Raspunde]

Thanks for your sharing...

CARMEN spunea... [Raspunde]

Asa mica esti, cat un copil in clasa a IIa?! Oh Rux 🧚‍♀️ Si eu am vrut acum 7 ani sa ma imbrac cu uniforma de liceu pentru intalnirea cincinala cu colegii... Acum nu as mai incapea!
Uniformele scolare zic si eu ca sunt un avantaj pentru copiii din clasele mici. Pentru liceeni, ar ttebui sa fie o decizie colectiva si uniforma sa fie proprie creatie....
Cum ii merge bunicii tale? Ati reluat "normalitatea" in casa? Trimit imbratisari si ganduri bune.
Pernuta e foarte frumoasa 😍
Pupici si imbratisari 😘🤗

Suzana spunea... [Raspunde]

Nu mai am vreo uniforma din scoala. Nici nu stiu unde au ajuns. Amintirile mele sunt praf si pulbere. Nu mi-e clar ce kit e ala, dar arata fain pernuta!
Ganduri bune spre voi! Doamne ajuta! Sa fiti bine!❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@camdanduslerI am glad you liked it. Hugs!

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN cand eram pe-a doua eram printre cei mai inalti. Dar dupa ce ne-am mutat,pe la 12 ani... cred ca am mai crescut doar vreo 2 cm.. cam asa. Teoretic uniformele parintii le luau mai maricele de aceea ma gandesc ca e posibil sa imi vina.
Eu am 1,58... :)
Mie imi plac uniformele asiatice :D Am o rochita cu pisicuta gen uniforma de la Ralu (am avut-o prin filmulete)... :))
La liceu aveam un sarafan pe care il luam :D. Sau uneori imi luam pantaloni camasa si cravata :)). La poza de final de a 12a un pofesor mai ca voia sa imi sterpeleasca cravata ... i-am zis ca imi pare rau, dar o am de la tati (ceea ce era adevarat).
:)
Normalitatea noastra nu prea era nici inainte normalitatea carear fi trebuit sa fie.. Din fercire am trecut de un hop, cu un efort sustinut am reusit sa cream conditiile necesare, sa mentin bucataria pe linia de plutire (chiar am facut niste rosii, ca doar nu era sa le las sa se strice, cat de greu le-am gasit). Dar suntem pe minus mult la somn... Eu oricum eram, acum e si Mami.
Buni e o curajoasa. Dar seara e destul de greu.. ca oboseste, cand se trezeste brusc din somn mai uita si trebuie sa fim mereu atente sa nu se miste....
E chiar draguta pernuta :D
Pup

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana Nici eu nu stiu daca mai am din cele pepite.. dar am o rochita cumparata in stilul acela, de cand am fost in ecursie cu liceul. Culmea... am mers in Anglia si m venit cu o rochita care semana cu uniforma scolara multhulita la noi :)))))).
Kit-ul este format din puf, ac, ata si fetru taiat plus instructiuni. Promit cand ne mai linistim si voi avea ceva mai mult timp (si ma si odihnesc) sa va povestesc despre kit-uri ca sunt mai multe...

Iti multumim mult pentru urari. Doamne Ajuta!!!🙏🙏

Trimiteți un comentariu